Přejít na obsah

Repliky hodinek II.

Trobler

Doporučené příspěvky

Odesláno

když si tady trochu počteš tak zjistíš že tady jsou nějací divní lidi. Že to vůbec není o tom že někdo má Omegy, Breitlingy nebo kdoví co za statisíce. Je to o tom mít z něčeho radost a dobrý pocit. A to může být i z hodinek ze šuplíku po dědovi nebo z bazaru za pár korun. Stačí si najít patřičné rubriky, je tam spousta takových Primek, Poljotů, i nějaká ta pověstná Ruhla se najde. Nález ze šuplíku, nějaký ten servis, přeleštit, dát slušný řemen a když ještě mají nějaký ten příběh, dědovy hodinky co dostal ke svatbě nebo tak něco, tak to tady bude mít větší pozitivní ohlas než Dokonalá replika kdoví čeho. Ale my nejsme normální. Tam venku možná budou mít Daytony z Turecka nějakou váhu. On taky málokdo tuší co stojí originál takže to stejně nepochopí.

• Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Pokud si nemuzes drazsi znacku dovolit a navliknes si to na ruku, rad bych te predem zbavil pocitu, ze budes za kinga, pac bude hned kazdymu jasny, ze je to levnej kram z Indonezie nb odkud. To jenom ty si budes myslet, ze jses kapo. Ostatnim budes ale spise za chudaka.

Myslím,že není nutné Troblera dále trápit.Už včera prošel silnou nalejvárnou a zdá se,že prozřel.

Znám pána,který má superauto za moc milionů,co se hodinek týče,tak by si mohl dovolit modely z říše snů a střídá asi troje"švýcary"těch nejzvučnějších značek,které si přivezl z dovolené v Turecku.Co kus,to asi dva tisíce Kč.Je to věc,která ho absolutně nebere a podle mne to udělal jen proto,že se pohybuje v jistých vyšších kruzích a tak se to od něj trochu očekává.Když jsem se ho zeptal,co na to jeho pracovní okolí,tak odvětil,že nic nepoznali a uznale pokyvovali.

Já bych to nenosil,i kdyby to bylo zadarmo,to raději staré Primky,ze kterých budu mít radost.Někdo však v rámci blbé pózy prostě"musí".

Odesláno

Není to zralé na LOCK ?

Fejkaři a milovnící napodobenin, mají svoje fóra v angličině, tak pokud není angličtina překážkou,

tak se vydej tam. Tady je forum fanoušků hodinek, ne fanoušků fejků, replik, napodobenin a šuntů.

Odesláno

Myslím,že není nutné Troblera dále trápit.Už včera prošel silnou nalejvárnou a zdá se,že prozřel.

Znám pána,který má superauto za moc milionů,co se hodinek týče,tak by si mohl dovolit modely z říše snů a střídá asi troje"švýcary"těch nejzvučnějších značek,které si přivezl z dovolené v Turecku.Co kus,to asi dva tisíce Kč.Je to věc,která ho absolutně nebere a podle mne to udělal jen proto,že se pohybuje v jistých vyšších kruzích a tak se to od něj trochu očekává.Když jsem se ho zeptal,co na to jeho pracovní okolí,tak odvětil,že nic nepoznali a uznale pokyvovali.

Já bych to nenosil,i kdyby to bylo zadarmo,to raději staré Primky,ze kterých budu mít radost.Někdo však v rámci blbé pózy prostě"musí".

No jen jestli u nich za zády za není blba. Ono se to blbě do očí říká: Pane co to máte na ruce za sračku?

Nedávno jsem v prodějně iStyle viděl u prodavače Blejtling turobilijón. Opravdu nechutná věc v prodejně Apple, a to na ruce 25letýho, na pohled jinak normálního kluka.

Odesláno

Jedno vlakno v tomto stylu mozna neni na skodu. Pro pristi generace :) Postoj k fakum je tady probran ze vsech moznych uhlu.. Priste se to nebude muset psat zas.

Ocenuji Jay-uv demokraticky postoj.. ..stejne to vlakno samo vyprcha.. (nez se zas objevi nekdo dalsi :) )

Mimochodem, myslim, ze si forum muze poblahoprat, ze usmernilo mysleni jednoho cloveka spravnym smerem.. tak to nebylo uplne zbytecny :)

EDIT: preklep

Odesláno

No jen jestli u nich za zády za není blba. Ono se to blbě do očí říká: Pane co to máte na ruce za sračku?

Nedávno jsem v prodějně iStyle viděl u prodavače Blejtling turobilijón. Opravdu nechutná věc v prodejně Apple, a to na ruce 25letýho, na pohled jinak normálního kluka.

Ty jsi byl na Zličíně, já ho i je tam též viděl...

Odesláno

Chlapi, odporucam dovolenku v Turecku. To je raj na fejky. Na tych ich bazaroch sa to haute horlorogiou len tak hemzilo. Od nechutnych 30 eurovych tragikomickych kuskov povesanych jak klobasy, az po 400 eurovye takmernanerozoznanieodoriginalnych v krabickach za sklom luxusne poukladanych kuskov... Proste fejky vsetkych vahovych kategorii.

Nalezite to aj v hoteli vyzeralo, kuchari Hubloty, recepcia elegantne Pateky a casnici od Vacheronu cez U-boaty az po Ulyssky... :D

Odesláno

Chlapi, odporucam dovolenku v Turecku. To je raj na fejky. Na tych ich bazaroch sa to haute horlorogiou len tak hemzilo. Od nechutnych 30 eurovych tragikomickych kuskov povesanych jak klobasy, az po 400 eurovye takmernanerozoznanieodoriginalnych v krabickach za sklom luxusne poukladanych kuskov... Proste fejky vsetkych vahovych kategorii.

Nalezite to aj v hoteli vyzeralo, kuchari Hubloty, recepcia elegantne Pateky a casnici od Vacheronu cez U-boaty az po Ulyssky... :D

hold vysoka zivotna uroven :D ale inak :rifle:

Odesláno

Trobler -

nějak nechápu. Tvoje "snad mi profík poradí" je jak od malého dítěte.

Jestliže chci Patek, Valcheron, ..., tak kvůli preciznosti, invenci v konstrukci, materiálům a originální značce. Tomu, že ty strojky jsou dělané ne s tolerancí cca +-0,003 mm jako obyčejné spotřební ETA, ale jsou ještě lepší, lépe dokončené, adjustované atd.. Co na tom chceš "replikovat" ? I když za repliku zaplatíš plácnuto 30-60k, tak se dostaneš na úroveň výběrových ETA, třeba to dokonce i bude ze 18k zlata. Přesto to prostě nebude ono.

Když chceš něco vyjmečného za normální peníze, nech si udělat od grafika svůj design, od hodináře-rytce upgradovat UNITAS na 23j a kupř. od Šímy řemen, imho včetně místních majitelů rolád a dražších všichni řeknou dost dobrý. Ve společnosti pánů s Patek-y můžeš dávat k lepšímu příběh jak hodinky navrhoval tento známý český ... což oni jaksi nemůžou, oni mají sice naprosto špičkové, ale stále sériové swiss hodinky.

Ale replika - na co ?

Odesláno

Replika je příliš honosné slovo pro takovej šmejd. Takže to tu zavřem a tazatele prosím, ať si přečte historii - srágory jsme tu vyřešili už snad první rok. (Zároveň potrénuje i češtinu).

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...