danbrown Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Odesláno 21. června 2012 Zdravím členy chronomagu. Již nějakou dobu pasivně sleduji tohle fórum, ovšem doteď jsem neměl co říct. Narazil jsem na zajímavý článek, který popisuje kapsářskou techniku kradení hodinek. Když jsem byl děcko, tak se mi před očima odehrálo úplně stejné divadlo s mými primkami. Ovšem paní mi ty hodinky sama od sebe vrátila. Mám dojem, že se chtěla jenom předvést před svou spolupracovnicí. Dodnes mi vrtalo hlavou, jak se to mohlo stát, když jsem si byl na tuty jistý, že si na hodinky dávám pozor. Takže, dávejte si pozor na lapky.
ggrand Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Odesláno 21. června 2012 (upraveno) To možná funguje tak akorát s nějakýma excht šmejdskýma páskama. Co mám gumy a i kůže, tak tohle absolutně nehrozí, protože s tím někdy bojuju i já při sundávání. Daleko jednoduhší je sundat hodinky na tahu se sponou bez jištění. Upraveno 21. června 2012 uživatelem ggrand
Dantechno Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Odesláno 21. června 2012 Na tahu jo? A jak ti je bude prevlikat pres celou dlan?
ggrand Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Odesláno 21. června 2012 Dantechno: Když to nečekáš, tak je to okamžik. Nebo když někde dřímeš. Kdosi tady psal, už nevím kde, že někde v tramvaji nebo kde, že mu někdo z davu lidí šmátrá po ruce, že kdyby měl hodinky na tahu, tak je už asi nemá...
Dantechno Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Odesláno 21. června 2012 (upraveno) My u nas tramvaje nemame , ani metro ... ani tlacenice u nas nejsou. EDIT: Pravda je ,ze potapky s preklopnou pojistkou a dvema cudlama na spone, jako ma Seiko, se asi budou demontovat tezko... Upraveno 21. června 2012 uživatelem Dantechno
ggrand Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Odesláno 21. června 2012 Asi tak, my taky nemáme, ale tlačenice občas v mhd jo. To se spíš bojím peněženku nebo mobil než o hodinky.
tmoris Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Odesláno 21. června 2012 (upraveno) chtel bych videt, jak mi sunda hodinky na nato remenu nebo tahu ala rolex edit: dokonce i ten iwc kaucuk musi vymacknout dvema poutky nez se dostane k jazycku Upraveno 21. června 2012 uživatelem tmoris
jacob Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Odesláno 21. června 2012 chtel bych videt... Já bych to raději vidět (zažít) nechtěl. Možná by mi potom bylo i trochu smutno .
African Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Odesláno 21. června 2012 Takovej David Blane ti čórne i slipečky, když bude chtít Zručnejch zlodějíčků je také hafo, jinak by to přeci nemohli dělat, né, myslím, že když se dostanete do té správné tlačenice, tak o hodinky příjdete raz dva"
ggrand Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Odesláno 21. června 2012 Jak říkám se Seiko gumou naprosto neproveditelné.
utrejch Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Odesláno 22. června 2012 Ja si dycky myslel, ze nejjednodussí je kozenej remen preriznout ...
ladisu Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Odesláno 22. června 2012 Ja si dycky myslel, ze nejjednodussí je kozenej remen preriznout ... Přeseknout ruku, pozor, nepoškodit hodinky!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se