Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Mám je dva roky a vůbec je nešetřím, dostávají záhul hlavně v podobě otřesů na MTB kole v těžším terénu a samozřejmě ve vodě a pod ní (v mém případě max. 5 metrů). Vše snáší v pohodě, až na to že jsem nedávno měnil řemen, který začínal praskat na víc místech. Mají krásnej plastickej cifr, oproti tomu luneta moc nápaditá není. Lumi je v pohodě - vrstva je poměrně slabá, zato na velkých plochách. Svítí modře, znak Wenger na 12 je bez lumi, oproti tomu kolečko u data na pozici 6 lumi obsahuje. Normálně nosím hodinky ve velikosti kolem 40mm, ale tyto k mé ruce padnou taky - možná, že je to tou černou. Vůbec nevím, co je tam za quartz stroj (asi nějaká levnější Ronda ?), ale moje jdou tak 5-10 sec. do plusu za měsíc (přesně to nevím, moc to neřeším). Kupoval jsem je nové v Mija za 7.778,- Kč.

Edit: PVD zatím bez problémů.

Upraveno uživatelem Tomak
Odesláno

Ahoj, mě se líbí, zvláště datumovka. Na anglickém amazonu jsou teď za nějakých 250 liber.

Jejich ostatní "diversky" stojí také za shlédnutí.

Odesláno (upraveno)

děkuji za ohlasy. Jj...na US nebo UK ebay se dají sehnat o polovinu levněji než u nás...to mě právě nakoplo a červík začal hlodat Posted Image

Upraveno uživatelem Gustaf
  • po měsíci...
Odesláno

Mám je dva roky a vůbec je nešetřím, dostávají záhul hlavně v podobě otřesů na MTB kole v těžším terénu a samozřejmě ve vodě a pod ní (v mém případě max. 5 metrů). Vše snáší v pohodě, až na to že jsem nedávno měnil řemen, který začínal praskat na víc místech. Mají krásnej plastickej cifr, oproti tomu luneta moc nápaditá není. Lumi je v pohodě - vrstva je poměrně slabá, zato na velkých plochách. Svítí modře, znak Wenger na 12 je bez lumi, oproti tomu kolečko u data na pozici 6 lumi obsahuje. Normálně nosím hodinky ve velikosti kolem 40mm, ale tyto k mé ruce padnou taky - možná, že je to tou černou. Vůbec nevím, co je tam za quartz stroj (asi nějaká levnější Ronda ?), ale moje jdou tak 5-10 sec. do plusu za měsíc (přesně to nevím, moc to neřeším). Kupoval jsem je nové v Mija za 7.778,- Kč.

Edit: PVD zatím bez problémů.

můžeš mi sem hodit prosím tě foto na ruce a velikost tvého zápěstí? Díky.

Jinak budu rád i za jiné podobné typy (ve stejné cenové relaci...quartzu se nebráním)

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Jsou fajn.Jen mě dostal ten popis: v názvu diver,styl luxusní a cenovka 10.690,- :D

Jinak jestli jsi neviděl: http://www.youtube.c...e&v=rzTV7D_jFek

nebo

ty vypadaj dobře,nevím jaké mají v porovnání parametry,ale čistě pohledově jsou pro mě tyhle volitelnější,ty barvičky se mě osobně rychle okoukaj a pak pryč z baráku.Hodnotím jen ze svého pohledu,budeš je nosit Ty,s tím nikdo nehne.

wa-wen-0062.jpg

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Dobrý den,

pokud byste měl zájem o prohlídku hodinek Wenger Squadron GMT 77074, tak nám napište a my je pro vás připravíme.

Speciálně pro členy Chronomagu máme k dárku (nůž Wenger) ještě navíc 5% slevu na hodinky. Do objednávky stačí vepsat slevový kupón chronomag.

Zdraví Jiří Štencek

Odesláno

Dobrý den,

pokud byste měl zájem o prohlídku hodinek Wenger Squadron GMT 77074, tak nám napište a my je pro vás připravíme.

Speciálně pro členy Chronomagu máme k dárku (nůž Wenger) ještě navíc 5% slevu na hodinky. Do objednávky stačí vepsat slevový kupón chronomag.

Zdraví Jiří Štencek

Dobrý den,

děkuji za nabídku, kterou jistě zvážím a promyslím. Ale teď jsou prozatím váhy nakloněny přeci jen k těm GST diverům. Jinak Squadrony jsem již na živo viděl (OC Plaza Plzeň), ale ještě jsem je nezkoušel na ruce. Až budu mít cestu, tak je vyzkouším a třeba vše přehodnotím. Ještě jednou díky

David B.

Odesláno

Ahoj,

hodinky vypadají pěkně - kámoš je měl docela dlouhou dobu - dával jim "čočku" a v pohodě.

Co se mrknout na Trasery ?

Trasery ne-e sad01_anim.gif ale díky za tip. Já se teď v tom nějak plácám...prostě mám pocit, že potřebuju další hodinky....zatracenej chronobundus suicide_anim.gif

Odesláno

Trasery ne-e sad01_anim.gif ale díky za tip. Já se teď v tom nějak plácám...prostě mám pocit, že potřebuju další hodinky....zatracenej chronobundus suicide_anim.gif

u mě se to naštěstí zastavilo u počtu tří a to přemýšlím, že bych jedny pustil...ovšem otázka jak dlouho mi to vydrží:-)

• po měsících...
Odesláno

Pěkný Wengery. Já mám troje Wenger Aquagraph v různým provedení a jsem dosud nadmíru spokojen. ty nestarší mám cca 6 let a nijak je nešetřím a zatím v poho. Teď jsem si pořídil Breitlingy Colt 44, tak jsem zvědav na ně :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...