Kid_A Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Vsecko v cajku! Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džanek Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Děkuji legendě tohoto webu za fajn obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yohanus Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 u mě za 1*, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoura Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Rychlá domluva, pečlivě zabalený obsah balíku. Vše na 100%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Je to uz delší dobu,ale dlužím jedno kladne hodnocení. Férove jednání a to se cení! Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Vše OK, děkuji za obchod a doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undertaker Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Ďakujem za rýchly obchod a pomoc. Jednoznačne doporučujem. Všetko na 100 percent. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Rychlé, jednoduché, vše v pořádku. Honzo díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Naprosto luxusni prubeh - komunikace, vstricnost, domluva, rychlost, pokec, to vse bylo uplne na jednicku. S radosti priste zas a snad bez rousek :-)) Honzo diky a vrele doporucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2020 Pri tom mnozstvi super hodnoceni je uz je snad skoro zbytecny neco pridavat. Ale Honzova ochota pri koupi nehodinkoveho predmetu, navic pomerne male hodnoty, byla naprosto excelentni, takze mu musim jeste touhle cestou opetovne podekovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Okamžitě odesláno, perfektně zabaleno. Hodinky super ... Díky za obchod a doporučuji M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 28. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2022 Závan starých dobrých časov chronomagu. Fsio cajk! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 Taková ta klasika, 5 zpráv přes whup, ráno benzinka a ruka v rukávě. Měl hodinky co se mi líbí, jemu zas moje virtuální bankovky, tady je svět ještě v pořádku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 Obchod s Honzou je vždy radost . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Zase po čase obchod s Honzou. Vyšel mi hodně vstříc takže opět 1* a zas někdy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodowka Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 Díky moc za obchod, z hodinek mám opravdu radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2024 Nesu další zbytečnej kubík dříví do Sibiřova lesa. S Honzou je to vždycky radost a bylo super se zase po letech vidět naživo. Jsem rád, že určitý prvky tohohle chronovesmíru jsou konstantní a nemění se. Díky a zas někdy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 13. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2024 Bohuzel jsem nekupoval GMT na benzine,jak jsem uz tu několikrát cetl. Kupoval jsem hodinky o několik řádů níže,ale i tak vsechno probehlo paradne. Rychla domluva,okamžitě odeslano,super zabaleno, diky a jednou snad ty GMT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se