filo-boxer Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 Navrhujem aby si mu isiel prezentovat svoje rozhorcene zhnusenie osobne. Pripadne zacni tym druhym manikom Sympaticti kluci. Myslim, ze by oba kritiku snesli stejne s nadhledem, jako s nadhledem nosi ruzove hodinky. Bulgari neni muj salek kavy - podle fotek, osobne jsem nemel tu cest.
Daemonultimate Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 Řekne mi někdo vlastně více o BVLGARI? Byl jsem v Zenithu a dělali tam pro ně rotory, velký barák mají v Neuchatelu, ale je to italská firma se šperkami. Jak dlouho jsou vlastně v hodinářské branži? Maj skvělou ruční výrobu. http://en.wikipedia.org/wiki/Bvlgari#Wristwatches
shag Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 Řekne mi někdo vlastně více o BVLGARI? Byl jsem v Zenithu a dělali tam pro ně rotory, velký barák mají v Neuchatelu, ale je to italská firma se šperkami. Jak dlouho jsou vlastně v hodinářské branži? Co sa hodiniek tyka, tak nic moc, az kym v r.2000 nevyrvali zo Singapuru tychto: Daniel Roth a Gérald Genta...
Návštěvník admira Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 http://us.bulgari.com/productDetail.jsp?prod=BRE56BSBLDCHS/AB&_requestid=3656479
instant Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 Nau mai! ..a je to presne ako uvadza kolega shag. Dodavam, ze som tomu nedaval sance na uspech, skepsa bola zalozena aj na fakte ze oboch kupenych hodinarov /znacky/ som mal vo velkej oblube. Ale musim uznat ze to vobec nie je zle. Vybrali si svoj macho segment, dobre sa v nom vyznaju a hodinky robia v ramci toho fakt huste.
IzTaPa Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 (upraveno) bulgari delaji casomerice 35 let. ale inhouse si podle vseho udelali teprve nedavno... Upraveno 14. září 2013 uživatelem IzTaPa
cigi Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Odesláno 16. září 2013 (upraveno) Dnes jsem je prohlíd ve výloze u Dušáka - že oni to tu kujóni sledují, protože v srpnu jsem si jich tam nevším . Ve 3D je to ještě lepší, protože jsou opravdu prostorově tvarovaný. Je to jeden z nejelegantnější kusů železa pro zápěstí vskutku lidoopských parametrů, co jsem tak viděl. Jedině nerozumím té chlopni naproti kurunce, má nějakou funkci ? Jak píše shag, ty dva mistry, u těhle bych tipoval Gentu, je za tím cítit na sto honů. Výborná práce !! Ti rugbysté mají velmi přijatelný smysl pro humor, není liž pravda :D Zajímala by mě účinnost takové reklamy u zákaznictva. Myslím, že vzhledem k rozměrům a jistě i váze těchto bvlgárek není rugby ani o ždibíček OT. Upraveno 16. září 2013 uživatelem cigi
StanoBare Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Odesláno 16. září 2013 Chlopňa oproti korunke bude mať zrejme len funkciu vyrovnania proporcií. Pod ňou je mono pusher chronografu, ale to nepíšem nič nové. Genta za tým nebude, ale Daniel Roth. Z obrázka to tak nie je vidieť, ale puzdro + safír by malo byť ešte jemne prehnuté. Je to tak?
instant Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 LINK odporucam pozriet fotky mal som ich kdesi vyfotene na ruke ale uz neviem tu fotku najst..
instant Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 (upraveno) Ti rugbysté mají velmi přijatelný smysl pro humor, není liž pravda :D ... http://youtu.be/p2yiT5FhCeE Upraveno 17. září 2013 uživatelem instant
Rodkopf Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 Díky za odkaz, na ruce ten tvar fakt hezky sedí a vynikne:
instant Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 a nautilus (haksnicka nie je moja - klasicky podmierečný cinan na watchprosite.com) to je podoba, tie hodinky, že by jeden žasol...
StanoBare Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 Díky Instant. Jj, je to prehnuté ako som si myslel. Kam sa hrabe nautilácka placka
Rodkopf Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 Na živo jsou to jiné hodinky, ale stejně mě nepřesvědčíš, že tam ta inspirace není... rozvržení, tvar pouzdra a struktura ciferníku...ale tím je neshazuji, pouze konstatuji
Návštěvník maxipesfik Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Odesláno 26. června 2014 http://en.bulgari.com/productList.jsp?subcat=cat00237&cat=cat00003
Daemonultimate Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Odesláno 26. června 2014 Maxipse,tentokrát jsi zabrousil nějak vysoko ,ale každopádně si mě ťal do živýho.Todle bych mohl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se