Trololo Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Odesláno 16. července 2012 Určitě nejsem jediný, kdo tu nevlastní pejska, ale má doma nějakého jiného tvora Rovnou se podělím o svoje mazlíčky - Králík Bob - jsou mu cca 2 roky Osmák Degu - říkáme mu Čumáček Tenhle pacholek semnou žije už 7 let a stále vypadá skvěle! Králík jménem Hubert. Je hodně plachej a pořád dupe Ale jinak je přítulnej. To by bylo z mojí strany vše. Těším se na vaše mazlíčky ( s vyjímkou pavouků )
Návštěvník Zmizík Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Odesláno 16. července 2012 http://www.emimino.cz/diskuse/zvirata/
Dantechno Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Odesláno 16. července 2012 Uz tady jsou pejsci, kocicky , hnusnej hmyz...
lorch Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Odesláno 16. července 2012 Já mám taky pár králíků, ale jména jim teda nedávám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Odesláno 16. července 2012 Já mám taky pár králíků, ale jména jim teda nedávám Na pekáči je to jedno
Frantik Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Odesláno 16. července 2012 Já mám taky pár králíků, ale jména jim teda nedávám Ten vpravo dole je vybornej
lorch Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Odesláno 16. července 2012 No neni nad domácí mazlíčky a Zmizíkovi tohle téma nevonělo
FrantisekH Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Odesláno 16. července 2012 jj zmizíkovi totiž voní jenom řepa, ale takovej ušák se zelím..no to je teprva mazlíček
bohus76 Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Odesláno 16. července 2012 jj zmizíkovi totiž voní jenom řepa, ale takovej ušák se zelím..Se šípkovou Jeho výsost hned tak něco nesní
sect Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Odesláno 16. července 2012 Pro mně nejpřijatelnější domácí mazlíčci, bohužel moje přítelka pro jejich domácí chov nemá pochopení...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Trololo Odesláno 21. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2012 http://www.emimino.cz/diskuse/zvirata/ Až budu mít dítě nebo budu těhotnej, budu takové témata zakládat na uvedeném fóru. Pro mně nejpřijatelnější domácí mazlíčci, bohužel moje přítelka pro jejich domácí chov nemá pochopení...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Takovýhle zvířátka většinou stojej velký výdaje.
Tomas_2002 Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 (upraveno) Hm....já mám doma tohle: Chovná stanice koček Ragdoll a tohle Chovná stanice Teddy králíků Přítelkyně řídí výrobu, já mám na starosti prodej To by jeden neřekl, že si z toho udělám inzerci Nicméně chronomagorům rád udělám cenu Upraveno 27. července 2012 uživatelem Tomas_2002
long Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 No mazlíček to není , ale zvířátka ano. NAKONEC to dobře dopadlo a doma je nemám, byl to NAŠTĚSTÍ jen pocit, že bych je doma mohl mýt. Muňka připomíná svým tvarem klíště- malá hlava, ploché čtvercové tělo a silné nohy s drápy, kterými se drží na chlupech. Sameček měří 1 mm, samička asi 1,5 mm. Samičky za dobu svého života, což je přibližně 3 týdny, nakladou 20-30 vajíček, ze kterých se za 7 dní vylíhnou larvy. Ty jsou za 15-17 dní schopné rozmnožování. Živí se sáním krve. Onemocnění (peduculosis pubis) řadíme mezi pohlavní choroby, protože k přenosu dochází nejčastěji při pohlavním styku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Peter78 Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 No mazlíček to není , ale zvířátka ano. NAKONEC to dobře dopadlo a doma je nemám, byl to NAŠTĚSTÍ jen pocit, že bych je doma mohl mýt. tak tohle je drsnej prispevek Longu, ale kdyby, prej staci jenom sundat BUSH a prej se to udela
Horhe Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 lepší muňka, než tripl nebo syfl
mondeo2 Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 lepší muňka, než tripl nebo syfl Když si vzpomenu na tu inkriminovanou fotku s tím medvědem tak mne napadá - měls vůbec ochranu?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se