bobbyx Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Dobrý den jedním "štastným" způsobem jsem se dostal k tomuto kousku hodinek. Bohužel k ním nemám krabici, papíry, ani žádný certifikát pravosti. Od vás bych chtěl zjistit : 1. Nejlépe jestli se dá někde v kamenném obchůdku v ČR sehnat nějaké potvrzení pravosti, kdyby ne přikládám fotky (můžu přiložit více na vyžádání), jestli dokáže vy poznat pravost těchto hodinek. 2. Potřeboval bych zjistit, jak se pohybuje cena těchto hodinek mezi Váma profesionáli. http://imageshack.us/g/441/1001958p.jpg/
Baker Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Z tehto fotek Ti nikdo neporadi, ale letmym pohledem to tipuju na napodobeniny Navitimeru za 100,- CZKUdelej poradne ostre fotky a hned budes vedet na cem jsi.
semi001 Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Dost se dá poznat z fotky, nicméně to musí splňovat jistou kvalitu. To co jsi tady dal ty jsou typický aukro fotky. Nicméně nejjistější je zajít k autorizovanému prodejci. Odkud jsi?
bobbyx Odesláno 18. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Dost se dá poznat z fotky, nicméně to musí splňovat jistou kvalitu. To co jsi tady dal ty jsou typický aukro fotky. Nicméně nejjistější je zajít k autorizovanému prodejci. Odkud jsi? Ty fotky jsou pořízené mnou, zkusím sehnat lepší, bohužel mě omezuje můj fotoaparát. Bydlím v Chlumci nad Cidlinou, pobliž Pardubic a Hradce Králové. Já vidím taky jako nejlepší možnost zajít někam, kde tomu rozumí, tak jestli by jsi mi poradil kde.
mrakodrap Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Nikam s nima nechoď a vyhoď je do popelnice. Ušetříš čas a cestu. Je to fejk a je to vidět zcela jasně i z těch špatných fotek.
Baker Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 nejlepší možnost zajít někam, kde tomu rozumí Dej sem jednu poradnou fotku a usetris za cestu
semi001 Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 (upraveno) Ty fotky jsou pořízené mnou, zkusím sehnat lepší, bohužel mě omezuje můj fotoaparát. Bydlím v Chlumci nad Cidlinou, pobliž Pardubic a Hradce Králové. Já vidím taky jako nejlepší možnost zajít někam, kde tomu rozumí, tak jestli by jsi mi poradil kde. Spíš bych dal pořádnou fotku, může ti to ušetřit cestu .... Jinak osobně kolem Hradce nikoho neznám :-( Upraveno 18. července 2012 uživatelem semi001
Návštěvník Tada Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Kousek od Chlumce bydlím, klidně dobrovolně přijedu i s kladivem a provedu případnou terminaci fejku!
mrakodrap Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Fakt nevím k čemu přidávat další fotku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zekon7302 Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 ,,štastným způsobem"?,budu hádat,,,uklízel jsi na půdě
bandicoot Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Fakt nevím k čemu přidávat další fotku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se