odjinud Odesláno 8. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2013 To znám. Zatím máš prostě pocit že svoje špičky zvládáš, ale tichounce v koutku duše už vlastně cítíš tu hlubokou propast do které zahučíš jakmile uvidíš na ulici výkladní skříň s nápisem ZASTAVÁRNA nebo BAZAR-ANTIK. Za chvíli se Ti začnou třást prsty na myši a budeš ztracenej. Bez AUKRa nevydržíš ani hodinu a na vybraný aukce si v noci budeš nařizovat budík (PRIM, nádhernej, retro brusel-fantastickej !). Hodinky budeš mít úplně všude doma i v práci. Kdyby měli v pekle na dně kotlů pár vodotěsnejch ELTONů, půjdeš tam dobrovolně a nahoře na obláčcích to radši ani nezkusíš, protože nektar a harfičky tě nezajímají- oni totiž netikaj.... A včera šestery hodinky v bazaru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2013 A včera šestery hodinky v bazaru...Gratuluju, jsi přímo učebnicovej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2013 (upraveno) Tak jsem se nad sebou musel vážně zamyslet- koukal jsem dnes na jakýsi film- už nevím o čem a je to nepodstatný- a najednou koukám na překrásné schaffhauseny na zápěstí jakéhosi floutka na obrazovce, veskrze zhýralého herce hrajícího postavu co už se měla dlouho houpat na šibenici. Uplné poselství, najednou přes půl obrazovky záběr na hodinky, a tak jsem zafilozofoval a povídám doma ,,to je tak nespravedlivý, taková nula má tak pěkný hodinky, no křivda, a já bych takový taky chtěl" nebo tak něco, a než jsem stačil hořkost tý křivdy spolknout, povídá mi moje choť ,, kdybys neměl doma tolik primek, že je jim vana malá, tak už bys měl ty schaffky dávno doma" ! Tak si říkám, jestli ta moudrá a citlivá žena nemá pravdu Upraveno 6. června 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2013 Tak jsem se nad sebou musel vážně zamyslet- koukal jsem dnes na jakýsi film- už nevím o čem a je to nepodstatný- a najednou koukám na překrásné schaffhauseny na zápěstí jakéhosi floutka na obrazovce, veskrze zhýralého herce hrajícího postavu co už se měla dlouho houpat na šibenici. Uplné poselství, najednou přes půl obrazovky záběr na hodinky, a tak jsem zafilozofoval a povídám doma ,,to je tak nespravedlivý, taková nula má tak pěkný hodinky, no křivda, a já bych takový taky chtěl" nebo tak něco, a než jsem stačil hořkost tý křivdy spolknout, povídá mi moje choť ,, kdybys neměl doma tolik primek, že je jim vana malá, tak už bys měl ty schaffky dávno doma" ! Tak si říkám, jestli ta moudrá a citlivá žena nemá pravdu má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2013 Má i nemá. Měl bys jedny, max. dvoje schaffky a ne plnou vanu primek, v kterejch se labužnicky přehrabuješ . Prostě by tě to asi nebavilo. To chvilkové poblouznění tě přejde a rád se vrátíš k primkám.Tak jsem se nad sebou musel vážně zamyslet- koukal jsem dnes na jakýsi film- už nevím o čem a je to nepodstatný- a najednou koukám na překrásné schaffhauseny na zápěstí jakéhosi floutka na obrazovce, veskrze zhýralého herce hrajícího postavu co už se měla dlouho houpat na šibenici. Uplné poselství, najednou přes půl obrazovky záběr na hodinky, a tak jsem zafilozofoval a povídám doma ,,to je tak nespravedlivý, taková nula má tak pěkný hodinky, no křivda, a já bych takový taky chtěl" nebo tak něco, a než jsem stačil hořkost tý křivdy spolknout, povídá mi moje choť ,, kdybys neměl doma tolik primek, že je jim vana malá, tak už bys měl ty schaffky dávno doma" ! Tak si říkám, jestli ta moudrá a citlivá žena nemá pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2013 (upraveno) Na rozdil od Vas hosi jsem v klidu,tak 80% co mam doma je tam jen prechodne-bud vycisteno a vylifrovano pryc...necham si jen nej kousky! Praxe: nakupy prevysuji prodej v pomeru tak 90:1 a louceni boli pokazde vic. Navic aukro je vysoce navykove a diky krizi se cim dal vice plni krasnymi kousky...jaka je cesta ven? Upraveno 7. června 2013 uživatelem Rodkopf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2013 Pánové, strávil jsem nad tímhle vláknem super dopoledne. Díky za něj a abych nebyl úplně OT - táta od přítelkyně má prý hromadu starých hodinek..mimo jiné i prim - tak se asi půjdu kouknout Koupat se v nich teda určitě nebude dát, ale pár zajímavých kousků tam asi bude...včetně budíků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2013 Pánové, strávil jsem nad tímhle vláknem super dopoledne. Díky za něj a abych nebyl úplně OT - táta od přítelkyně má prý hromadu starých hodinek..mimo jiné i prim - tak se asi půjdu kouknout Koupat se v nich teda určitě nebude dát, ale pár zajímavých kousků tam asi bude...včetně budíků Jo, to hromadění, jenom to občas natáhnout, počistit, polaskat, to si pak ani nemá manželka kam sednout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2013 Jo, to hromadění, jenom to občas natáhnout, počistit, polaskat, to si pak ani nemá manželka kam sednout No, to mám občas taky. Takové hezké životní momenty. Děti spí, manželka spí, v televizi dávají nějakej lacinej krvák a všude kde jsou v obýváku vodorovný plochy ležej pořadače s hodinkama. Občas to chce pozotvírat. pohladit, pomazlit, natáhnout. Ještě jsem si s nima nezačal povídat, ale to určitě taky přijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 straspol- Tvá žena samozřejmě pravdu nemá. Ale časem pochopí, že potřebuješ dvě vany Primek, ty Schaffky taky a k tomu vše, co vyrábí konkurence a následně to, co kvalitativně Schaffky překonává. Až budeš mít pár těch Pateků a Vacheronů, uvidí Tvá žena opravdu šťastného muže. Nicméně, Tvé trápení nikdy konce nedojde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 straspol- Tvá žena samozřejmě pravdu nemá. Ale časem pochopí, že potřebuješ dvě vany Primek, ty Schaffky taky a k tomu vše, co vyrábí konkurence a následně to, co kvalitativně Schaffky překonává. Až budeš mít pár těch Pateků a Vacheronů, uvidí Tvá žena opravdu šťastného muže. Nicméně, Tvé trápení nikdy konce nedojde. Mischo,já vím že jsi podobnej zoufalec jako já, tak mi teda ani není moc jasný proč se mi rejpeš v otevřený ráně. No, vidím že moje sny máš zmáknutý skoro líp než já. A máš pravdu, těch Primek budu potřebovat ještě hooooodně. No, a až budu mít svoje vytoužený Vacherony a Schaffhauseny, tak si můžou být ty nádherný hodinky jistý, že s nima nebudu mlátit vo zábradlí a rozbíjet sklo a hledat ručičky po schodech, víš, jako někdo... tak co, hnula se Ti stará jizva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 straspol- Tvá žena samozřejmě pravdu nemá. Ale časem pochopí, že potřebuješ dvě vany Primek, ty Schaffky taky a k tomu vše, co vyrábí konkurence a následně to, co kvalitativně Schaffky překonává. Až budeš mít pár těch Pateků a Vacheronů, uvidí Tvá žena opravdu šťastného muže. Nicméně, Tvé trápení nikdy konce nedojde. Máš pravdu předsedo! Mischo,já vím že jsi podobnej zoufalec jako já, tak mi teda ani není moc jasný proč se mi rejpeš v otevřený ráně. No, vidím že moje sny máš zmáknutý skoro líp než já. A máš pravdu, těch Primek budu potřebovat ještě hooooodně. No, a až budu mít svoje vytoužený Vacherony a Schaffhauseny, tak si můžou být ty nádherný hodinky jistý, že s nima nebudu mlátit vo zábradlí a rozbíjet sklo a hledat ručičky po schodech, víš, jako někdo... tak co, hnula se Ti stará jizva? To od tebe nebylo hezké - on měl jen lehkou virózu, tedy pardon stoličnózu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 To od tebe nebylo hezké - on měl jen lehkou virózu, tedy pardon stoličnózu.Ale já jsem to vůbec nenapsal s představou že to bude hezké, ba právě naopak!Mischa ví jak jsem zahořel láskou k hodinkám, jak mě sžírá vnitřní plamen chronochtíče, a ještě chodí kolem a posměšně chrastí sirkama!!To je potom potřeba jednomu připomenout, jak se plazil po schůdkách v naprostý tmě po kolenou s merlotovou virózou a hledal mezi střípky vteřinovku bez luminiscence v naprostý tmě ve dvě ráno. Aby neměl pocit, že je nad věcí, nebo že my mu to věříme, žejo... Rozumíš, von se nad sebou sám nezamyslí, tak je potřeba to udělat tak nějak za něj, a nastavit mu todlecto...zrcadlo, žejo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2013 Pánové, tak dnes se mi povedlo koupit jedny hodiny Prim za stravenky... Tipuji, že tohle vlákno je na takovou informaci to pravé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2013 Tak se pochlub jaké a na kolik řízků tě vyšly.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2013 Pánové, tak dnes se mi povedlo koupit jedny hodiny Prim za stravenky... Tipuji, že tohle vlákno je na takovou informaci to pravé Já to říkám furt, že primky jsou k sežrání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 13. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2013 Já to říkám furt, že primky jsou k sežrání. No, černý bakelit není moc chutný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2013 Doted jsem si kupoval primky za ucelem bezneho noseni. Dneska jsem vydrazil na aukru prvni, o kterych vim, ze je nosit nebudu. Vlastne dvoje - ty druhe na nahradni dily... Treti uz mi nevysly (a ty zrovna mely byt i na noseni)... Ze by zacatek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2013 Doted jsem si kupoval primky za ucelem bezneho noseni. Dneska jsem vydrazil na aukru prvni, o kterych vim, ze je nosit nebudu. Vlastne dvoje - ty druhe na nahradni dily... Treti uz mi nevysly (a ty zrovna mely byt i na noseni)... Ze by zacatek? Jo,zacatek tveho konce:-))))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2013 Doted jsem si kupoval primky za ucelem bezneho noseni. Dneska jsem vydrazil na aukru prvni, o kterych vim, ze je nosit nebudu. Vlastne dvoje - ty druhe na nahradni dily... Treti uz mi nevysly (a ty zrovna mely byt i na noseni)... Ze by zacatek? Všechny je dej nějakému kamarádovi, třeba mně. Ujišťuju Tě že strašně ušetříš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se