instant Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 Ale chronomagor teda nie je (Ale od hentakej ruky by som nechcel ... Do japonskej sekcie hronomagu by zapasoval eno nuno. s emperor tunakmi na ruke. nemate niekto kontakt na jeho agenta? :-)
Alexion Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 mne jednoducho neznie Raymond Weil z nejak podobne je na tom aj Maurice Lacroix i ked su to vsetko hodinky na urovni proste mi tie nazvy nesmakujua z nejakych vnutornych dovodov znacky ako Festina, Tissot, Fossil U-boat a vsetky tie cinnske modne srandy Averziu k znacke Laco prekonavam aktivne, kedze jedny doma mam ked nad tym tak premyslam tak aj taky Breitling je pre mna jedna zo znaciek ktore nosit nebudem ale nepovedal by som ze je to vylozene averzia, ako tu bolo spominane je tu vela fejkov a ludia co to nosia su slusne povedane odveci.
Tyg80 Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 Orient - to je hroznej název a logo taky nic moc. Laco - hodinky pro cigána. Jednoho Laca dokonce znám. Laco Deméter se jmenuje. No a z našich luhů a hájů je to MPM Quality. To je vrchol duševní impotence. JVD by mi nevadilo, pokud bych nevěděl, co to znamená. Když jsem řekl kamarádovi, že má na hodinkách Jasněna Vláhová Design, tak je přestal nosit a koupil si Citizenky. Takže i člověk, který hodinkám nerozumí, může být jménem znechucen. Jinak Elton taky nic moc. K mechanickým hodinkám mi to vůbec nesedí. (Jo a nepište mi, co to znamená a jak to vzniklo. Vím to.) Omluva za ot, ale Elton John mi na googlu znemožnil zjistit, co to znamená a jak to vzniklo :-) Napíše to tedy přece jen někdo? Dík.
Tomas_2002 Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 CasioCitizenFestinaOrientDamaskoTraserArchimedeSinnBell & RossPanerai To jsou firmy, od kterých bych hodinky nechtěl. A kdyby se ke mě takové dostaly, tak bych je prodal a koupil jiné i za cenu mírného prodělku. U půlky z nich mám odpor ke značce, druhá půlka se mi nelíbí na pohled.
simon_magus Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 Casio Citizen Festina Orient Damasko Traser Archimede Sinn Bell & Ross Panerai To jsou firmy, od kterých bych hodinky nechtěl. A kdyby se ke mě takové dostaly, tak bych je prodal a koupil jiné i za cenu mírného prodělku. U půlky z nich mám odpor ke značce, druhá půlka se mi nelíbí na pohled. proc traser?
NIGHTinGALE Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 Omluva za ot, ale Elton John mi na googlu znemožnil zjistit, co to znamená a jak to vzniklo :-) Napíše to tedy přece jen někdo? Dík. To nevím, co ti zatajil Elton John, ale když se mrkneš na stránky Eltonu (Primu), tak se dočteš toto: ELTON samozřejmě pozorně sledoval i nové trendy směřující k hodinářské elektronice. Úplně prvním vykročením našich vývojářů směrem k postupné elektronizaci hodinářské produkce byl vlastní vývoj takzvaného ladičkového strojku. Celkem bylo v roce 1965 vyrobeno deset prototypů ladičkových hodinek, které byly nazvané Elton. Název vznikl jako zkratka slov elektrický tón a v roce 1969 při osamostatnění závodu byl použit i jako název nově vzniklého národního podniku. Strojek měl průměr 28 mm a frekvenci oscilátoru 360 Hz. Významným faktem je především zvládnutí technologie výroby těchto hodinek. To se povedlo pouze několika málo firmám na světě a pouze Bulova hodinky s ladičkovým strojkem zavedla do sériové výroby. V několika následujících letech byl dokončen vývoj hodinek s oscilátorem na bázi křemíkového krystalu.
Tomas_2002 Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 Krutě se mi nelíbí. Třeba u Beritlingů se mi líbí hrozně málo modelů ( asi 10% ) , ale u Traseru se mi opravdu nelíbí ani jeden. Ten jejich design prostě nezkousnu. Neříkám, že musím mít něco výstředního jako jako Bell & Ross, ale u Traseru je podle mě ta jednoduchost vyhnána až do extrému. Pro nějaké speciální jednotky to bude asi fajn, ale mě to prostě nesedlo. Sinn ,Panerai a Damasko to samý.
Frantik Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 A já mám rad všechny znacky a všechny hodinky a všechny lidi :-) ............ skoro 1
Tyg80 Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 To nevím, co ti zatajil Elton John, ale když se mrkneš na stránky Eltonu (Primu), tak se dočteš toto: ELTON samozřejmě pozorně sledoval i nové trendy směřující k hodinářské elektronice. Úplně prvním vykročením našich vývojářů směrem k postupné elektronizaci hodinářské produkce byl vlastní vývoj takzvaného ladičkového strojku. Celkem bylo v roce 1965 vyrobeno deset prototypů ladičkových hodinek, které byly nazvané Elton. Název vznikl jako zkratka slov elektrický tón a v roce 1969 při osamostatnění závodu byl použit i jako název nově vzniklého národního podniku. Strojek měl průměr 28 mm a frekvenci oscilátoru 360 Hz. Významným faktem je především zvládnutí technologie výroby těchto hodinek. To se povedlo pouze několika málo firmám na světě a pouze Bulova hodinky s ladičkovým strojkem zavedla do sériové výroby. V několika následujících letech byl dokončen vývoj hodinek s oscilátorem na bázi křemíkového krystalu. Dík, nějak moc jednoduché na to, aby mne to napadlo
Medák Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2012 Orient, Breitling, valná část produkce Rolex. Nelíbí se mi z čistě designového hlediska, kvalita je jistě špičková. MPM quality, JVD + všechen ten "podvržený luxus" z Aukra nebo to, co teď nabízejí na Slevomatu.
organic Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2012 A já mám rad všechny znacky a všechny hodinky a všechny lidi :-) ............ skoro MDMA? A co Festina?
Medák Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2012 Z vintage značek mně nelákají BURAN nebo SANTUS. Když pominu různé módní hodinky a šunty, tak mně je většina značek sympatická - hlavně ty menší, s neotřelým designem.
Frantik Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2012 MDMA? A co Festina? Vyjímka potvrzuje pravidlo
Micey Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2012 (upraveno) Nemám rád Steinhart. Což mě štve, páč se mi dost líběj Apollony a Deck Watche maj taky krásný. Nebejt tam to logo na cifru.. Upraveno 7. srpna 2012 uživatelem Micey
richard12 Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2012 PRIM - pomer cena-výkon už hraničí s podvodom! Breitling - verzie s diamantami - nevkusné!
hulk Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2012 zname, zname, vypadaji jako hulk.. si me dostal:-))))
šíma Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Já myslím že děsivých názvů je většina (když říkám většina, myslím velká většina). Poslední doubou mě dostala např. značka ROCCOBAROCCO, ale k zahození nejsou ani HIP HOP, FLIK FLAK, THE ONE a další...
krakra Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 já jsem velkej chronofob Maurice Lacroix - kvuli původu jménaRaymond Weil - zní divněBreitling - fejky a kvůli většině lidí, který je maj na ruceFestina - brrrPerrelet - zní divně a pak halda mně splývajících značek z maloměstských hodinářství - JVD, Bentime,... jo Jet sety, Joe Rodeo a jiný disco koule (odmítám je nazývat hodinkami) Fortis, Tissot a Orient - nijakej vztah naopak jsem se zbavil averze k Rolexu a Casiu edit: dodán PerreletA ke které značce averzi nemáš ?
vanderB. Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 A ke které značce averzi nemáš ? Lange a synovéStowaSinnGlycineMarathonLacoNomosRolexMondaineCitizenSeikoPatek a ten druhej čičmundaJaquet DrozBell a RossJLC....atd.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se