Přejít na obsah

Averzia proti nejakej znacke?

ivan_989

Doporučené příspěvky

kankx povedal len svoj nazor. ked sa mu nepacia rolexy je to jeho vec netreba sa tu kvoli tomu do neho navazat. mne sa napr tiez nepaci vacsina preplacanych Bciek  :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi největší averzi mám na ROLEX. Hnusné, předražené hodinky pro debilní zbohatlíky, navíc všechny stejné a děsně nudné.

Podobně jsem to měl s Panerai, ale s postupujícím časem mi přestávají vadit.

Ostatní hodinky jsou celkem v pohodě, měřiče času (fashion, design, Čína) mezi ně nepočítám :D

Sleduji u tebe dva pro spoustu čechů typické projevy ?. předsudek a zároveň racionalizaci :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

Omlouvám se že jsem to napsal tak blbě... nebylo to myšleno na nikoho konkrétně ani doslovně. Byl to jen nešťastný obrat a vyjádření mého pocitu k Rolex. Sorry

V pohodě,že se jedná o kvalitní názor, jsme pochopili hned :)

Odkaz ke komentáři

Asi největší averzi mám na ROLEX. Hnusné, předražené hodinky pro debilní zbohatlíky, navíc všechny stejné a děsně nudné.

Podobně jsem to měl s Panerai, ale s postupujícím časem mi přestávají vadit.

Ostatní hodinky jsou celkem v pohodě, měřiče času (fashion, design, Čína) mezi ně nepočítám :D

Bomba!

a hádám, žes nikdy žádný neměl. ani pár minut na ruce, co?

Mám rolex = sem debilní zbohatlík, je to tak?

Odkaz ke komentáři

Vlákno ožilo přesně po 900 dnech a jak je tu hned veselo. Až mě to přinutilo podívat se na web co říká o pojmu "zbohatlík" : Tedy, je to člověk, který rychle a ne dost poctivým způsobem zbohatne. Tak pánové, jak jste ne tom..?

Odkaz ke komentáři

Kdybych byl moderátor tohoto fóra, tak první, co bych udělal, by bylo zamknutí tohoto vlákna. Jakákoliv diskuse na téma averze ke značce hodinek musí skončit hádkou...

Snad každý chronomagor má své oblíbené značky a má i značky, které by nekoupil. Ale vymezovat se vůči obdivovatelům svých neoblíbených značek? To snad nepotřebuje komentář...

Odkaz ke komentáři

Je ovšem nepopiratelným faktem, že právě tato skupina lidí zálibu ve značce Rolex má...

Ale za to Rolex nemuze preci, ne?

Odkaz ke komentáři

Je ovšem nepopiratelným faktem, že právě tato skupina lidí zálibu ve značce Rolex má...

hele, ja jsem obycejny bean counter - mas pro to cisla z nejakeho vyzkumu, ktery by tuto tvoji prapodivnou hypotezu potvrzoval? ;)

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...