Přejít na obsah

Multifunkční kleště

African

Doporučené příspěvky

Právě teď, Ivan Lelák napsal:

Je to tu sice o multitoolech, ale i tak se zeptám na použitelnost toho pidisekáčku - co se s tím dá dělat? Mně přijde, že při téhle velikosti to asi nic neusekne, krájet se s tím taky moc nedá, nikoho s tím nepíchneš... Ale třeba se pletu - má to nějakou přednost oproti běžnému noži a mám začít přemýšlet, u které kudly ulomím kus čepele:-)? Díky

Ivane, pobavil jsi mě po ránu (-: Samozřejmě, že praktičnost tohoto nožíku s čepelí 4 cm je velmi omezená. Je to taková hračka na klíče, kterou máš pořád po ruce a třeba s ním otevřeš nějakou krabici, dopis …. A pustí tě s ním do UK a jiných zemí. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...
V 28. 1. 2024 v 20:58, African napsal:

Poslední moje informace je konec února, březen, každopádně mám omezený prostor prodejců, přes které ho vezmu, takže někde se objeví možná i dřív. Nejlépe dát hlídače zboží, což umožňuje většina e-shopů. 

Po probuzeni jsem si vsiml e-mailu ze jeden eshop kde sem mel hlidace (na Tvou radu) ho naskladnili, behem minuty objednano a uz je v preprave. Tak jsem zvedavej.

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, zceyee napsal:

Po probuzeni jsem si vsiml e-mailu ze jeden eshop kde sem mel hlidace (na Tvou radu) ho naskladnili, behem minuty objednano a uz je v preprave. Tak jsem zvedavej.

Který prosím tě? Mám taky pár hlídačů, ale zatím nic. Každopádně já mám ty prodejny trochu omezené kamarády, kteří udělají ještě nějakou líbovější cenovku....

Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, African napsal:

Který prosím tě? Mám taky pár hlídačů, ale zatím nic. Každopádně já mám ty prodejny trochu omezené kamarády, kteří udělají ještě nějakou líbovější cenovku....

music-city

Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, zceyee napsal:

music-city

Děkuji za tip, ale tam to nemůžu koupit, i když to možná dojde tak daleko, že dám plnou cenu protože trpělivost pomalu ale jistě vyprchává 😆 Každopádně gratulace k získání ARC a dej vědět postřehy jakmile dorazí 👍

Odkaz ke komentáři

před 21 hodinami, African napsal:

Děkuji za tip, ale tam to nemůžu koupit, i když to možná dojde tak daleko, že dám plnou cenu protože trpělivost pomalu ale jistě vyprchává 😆 Každopádně gratulace k získání ARC a dej vědět postřehy jakmile dorazí 👍

Tak mam z nakupu velmi smisene pocity, otevru balik a v ni krabice leatherman, nahnu ji a vypadne na me vnitrek, nekdo ji regulerne otevrel (ta naplast byla rizla, balik od DPD neporusen). Zkoumam a  multitool cajk, ale chybi mi tam pin na cepel a sada bitů, jenž měla bejt rozhodně součástí a je i na faktuře. Tak tam obratem volam a říkam jim to .. "rozumim, mate tedy domneni ze ten kus byl vystaveny nebo ze ho nekdo vratil a ze neni v poradku" .. "tezko rict, spis si myslim ze vam to prislo a jak je to novinka tak se na to chtel nekdo podivat, vybalil to a pak tam nevratil vsechno zpatky, me to jako nevadi ze to nekdo otevrel, ja to chci pro sebe a ne jako darek, ael vadi mi ze tam chybi to prislusenstvi, tak jestli ho tam nekde nemate jeste k tomu, na strankach ho inzerujete a ze je soucasti je i na strankach primo u Leathermana" .. odpoved "chapu, rozumim, dneska uz to nedohledam pac kolega ze skladu je pryc ale zitra se zeptam, zjistim pripadne dostupnost nahradnich dilu u vyrobce abyste to mel komplet a ozvu se vam zitra" .. rikam tak jo ..

Jako ja ten ARC chci hlavne kvuli tomu abych z toho sundal ten pin a mohl ho nosit v nemecku a sad bitu od Leathermana mam nekolik, i ten adapter na bity mam. Ale tohle me proste moc nepotesilo no. :D Tak jsem zvedavej jak se k tomu postavi .. ze to nekdo otevrel a koukl se na to mi vubec nevadi, mam pro to i docela pochopeni :D .. ale mohl to tam ten dotycny aspon vratit .. :D

Upraveno uživatelem zceyee
Odkaz ke komentáři

před 46 minutami, zceyee napsal:

Tak mam z nakupu velmi smisene pocity, otevru balik a v ni krabice leatherman, nahnu ji a vypadne na me vnitrek, nekdo ji regulerne otevrel (ta naplast byla rizla, balik od DPD neporusen). Zkoumam a  multitool cajk, ale chybi mi tam pin na cepel a sada bitů, jenž měla bejt rozhodně součástí a je i na faktuře. 

Tak to mě mrzí, ale stane se. Já mám trochu fóbii na otevřené věci a neporušená fólie je u Leathermanna povinnost.... každopádně jsi to trochu přivolal a dneska mě kluci volali také že naskladnili a už ho mám na cestě :punk: Když si nebudeš jistý původem, nebo zdali byl používán, vrať ho a doporučuji objednat u AD pro Českou republiku. Tam to je na 100%. Naskladnili 10 ks a budou fuč než řekneš švec....savetheday.cz

Odkaz ke komentáři

před 51 minutami, African napsal:

Tak to mě mrzí, ale stane se. Já mám trochu fóbii na otevřené věci a neporušená fólie je u Leathermanna povinnost.... každopádně jsi to trochu přivolal a dneska mě kluci volali také že naskladnili a už ho mám na cestě :punk: Když si nebudeš jistý původem, nebo zdali byl používán, vrať ho a doporučuji objednat u AD pro Českou republiku. Tam to je na 100%. Naskladnili 10 ks a budou fuč než řekneš švec....savetheday.cz

Puvod v pohode, jen na to proste koukli, otevreli a zavreli a nevratili vse. Mozna nemusi bejt chyba u nich, ale u jejich dodavatele od kteryho to vzali se slevou jako "rozbalene", z toho se nestresuju, nejak se to vyresi a kdyz ne tak jim navrhnu ať mi daji slevu.

Ten tool jsem prozkoumal a zatim za me hodne dobry. Trochu mi na nem chybi metr teda (ja vim ze metr asi nikdo nikdy nepouzil .. az na me :D ), ale jinak to maji vymakany. Jen ten pocit kdyz to porovnam s Charge Plus titanovym tak ten feel neni takovej "heavy duty" (na pomery charge), coz je ale dano uhlazenym designem a jinym mechanismem pro otevirani.

Nadruhou stranu myslim si ze s prichodem MagnaCut oceli (kdy se tenka cepel nevylamuje, nedelaj se tam zuby), je tenhle leatherman kdy ta cepel je fakt super naprosto přelomovej, kdyz to vezmu z pohledu edc tak funkcni nuz, funkcni casti kdy abych si otevrel pivo nemusim jak exot rozebirat kleste, hledat tool, zavirat kleste .. a pro zavreni tohle vse opakovat .. myslim ze casem diky tomuhle modelu predbehne i cely knife industry .. budou lidi co nosej Leatherman .. pak dlouho nic .. a pak lidi co nosej noze.

Casem to odladej, udelaj vic barevnejch variant, jine designy, ale zbytek zustane stejnej, mozna zmizi nejake prislusenstvi jako sroubovak na bryle a pribyde vyvrtka (pak nebude duvod vubec vlastnit Victorinox haha). Cena 7,5k mi prijde hodne dobra na to co za moznosti se timhle dostanou cloveku do rukou a jak mu to usnadni zivot (uz asi nepotrebuju nosit druhej "primarni" nuz diky tomuhle). Spolecnost se bude nejakou dobu adaptovat (nez daj 7, 10, 20 k za multitool), ale mam takovej pocit ze timhle ARCem ten trend teprve zacne. Uvidime za 10, 15 let. Jsem zvedavy. :)

S tim shopem, zkusim priste, diky za tip .. jak si rikal ten slevovej kod? "NAAFRIHO"? :D

Odkaz ke komentáři

před 14 minutami, zceyee napsal:

S tim shopem, zkusim priste, diky za tip .. jak si rikal ten slevovej kod? "NAAFRIHO"? :D

Správně 🤣 Ten tvůj music shop znám, vždycky jsem tam nakoupil nějaké hudební produkty na pohodu, akorát ohledně Leathermannů mě zaráží že vůbec žádný nemají, ale ani jiné modely, nebo špatně koukám. To jako naskladnili pouze 1 ks ARC s chybějícím příslušenstvím? Nezdá se to divné?

https://www.music-city.cz/vyhledavani/?q=Leathermann+

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

před 15 minutami, zceyee napsal:

Aha, tak na pohodu, koukal jsem blbě 👍 Dobře to dopadne, pošlou zbytek a pojede se, jak říkám zkušenosti s nimi mám dobré....dej nějakou živou fotku, klepu se na něj jak malý kluk :punk: To už bude čtvrtý, to už ze mě dělá asi sběratele nebo? 😆

Odkaz ke komentáři

před 15 minutami, African napsal:

...dej nějakou živou fotku, klepu se na něj jak malý kluk :punk:

Nejsem moc dobrej fotograf (ucil jsem se fotografovat jen z kuncakovo inzeratů), ale neco sem cvaknul. Ty nuzky vypadaji fakt dobre a hlavne jdou otevirat z kraje jako nuz .. ja je teda jeste nepouzil ani na Chargeovi, ale mam kamose a ten s nima parkrat strihal LSD .. no a zensky zajima jenom pilnik. :D Je to fakt multi tool, heh.

WhatsApp Image 2024-03-06 at 19.20.34.jpeg

WhatsApp Image 2024-03-06 at 19.20.33.jpeg

WhatsApp Image 2024-03-06 at 19.20.33(1).jpeg

WhatsApp Image 2024-03-06 at 19.20.33(2).jpeg

WhatsApp Image 2024-03-06 at 19.20.33(3).jpeg

Odkaz ke komentáři

Super, vypadá very gůd 🤙 Charge mám úplně stejný a tam jsou nůžky super, používám je na všechno a často, tak budu jen rád když budou na ARC fungoval minimálně stejně dobře. Ten pin je zajímavý že chybí, řekl bych že to klidně může být z výroby jelikož nestíhají, jsem zvědavý jestli bude u mého 🙈 Líbí se mi ovládání všech funkcí jednou rukou....to je asi top.

Odkaz ke komentáři

před 17 minutami, African napsal:

Super, vypadá very gůd 🤙 Charge mám úplně stejný a tam jsou nůžky super, používám je na všechno a často, tak budu jen rád když budou na ARC fungoval minimálně stejně dobře. Ten pin je zajímavý že chybí, řekl bych že to klidně může být z výroby jelikož nestíhají, jsem zvědavý jestli bude u mého 🙈 Líbí se mi ovládání všech funkcí jednou rukou....to je asi top.

Ja mel teorii o tom ze je to z nejake distribuce urcene primarne pro DE a ze pin byl soucasti prislusenstvi spolu s imbusem (nebo torxem). Pac tam to s pinem neprojde (transport jo, ale kazdej by si musel doma odpinovat). A prislusenstvi proste chybi, ale to je jen teorie. Na jednu stranu ja ho potrebuju presne takhle protoze DE, ale nemit pin vubec v krabicce dela z arca na ceskem trhu neprodejny kus. Samozrejme tam jde nasroubovat custom pin a neresit to, ale to neni ono.

Odkaz ke komentáři

V 6. 3. 2024 v 16:47, zceyee napsal:

. odpoved "chapu, rozumim, dneska uz to nedohledam pac kolega ze skladu je pryc ale zitra se zeptam, zjistim pripadne dostupnost nahradnich dilu u vyrobce abyste to mel komplet a ozvu se vam zitra" .. rikam tak jo ..

Tak co ti řekli? Dneska jsem to trochu konzultoval s klukama a prý jediná možnost, že jim to jak píšeš vybral nějaký kupec a vrátil v zákonné lhůtě. Na druhou stranu si tyto věci každý prodejce hlídá, protože to není levný produkt. Trochu chápe bity, ale vůbec neví proč by někdo odšrouboval pin z čepele, který je z výroby našroubovaný. 

Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, African napsal:

Tak co ti řekli? Dneska jsem to trochu konzultoval s klukama a prý jediná možnost, že jim to jak píšeš vybral nějaký kupec a vrátil v zákonné lhůtě. Na druhou stranu si tyto věci každý prodejce hlídá, protože to není levný produkt. Trochu chápe bity, ale vůbec neví proč by někdo odšrouboval pin z čepele, který je z výroby našroubovaný. 

Ani nezavolali .. ikdyz vlastne ani nevim jestli zavolali, protoze cislo u objednavky jsem daval pro kuryra na jinou osobu, tak jestli volali na ten tak museli byt oba dva zmateni :D ...

.. po zaviracce jejich jsem to urgoval jeste e-mailem .. uvidim zitra jestli budou nejak reagovat. Z vyroby byva nasroubovany u vsech kusu a distribuci? Ja mel prave teorii o tom ze pro nemeckou distribuci by to mohlo byt extra (s pinem neni legalni noseni dle Waffengesetz §42a). Kdyby to nejaky kupujici vratil tak si prece prekontrolujou ze je tam vse, ne? Chapu ze pin by treba prehledli, ale bity .. Primo v kupni smlouve maji neco jako "arc, pouzdro, bit kit" .. ale muze se stat. Ale mozne je vsechno, uvidim zitra. Jestli se neozvou dopoledne tak jim zkusim znovu zavolat. Ono je tohle vzdycky takove hloupe resit, protoze je mi uplne jasny ze pokud to nemaji nekde na stole tak si muzou myslet ze sem nejaky smejd co chce bit kit (nebo slevu) zadarmo. Ja fakt doufam ze to tam nekde maji. Jsem zvedavej.

Co ty, dorazil arc?

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, zceyee napsal:

Co ty, dorazil arc?

Já to mám tak, že mě to přijít nekompletní, rozdělané, balím to a posílám zpět. To bylo pro mě vždy nejlepší a hlavně nejrychlejší řešení nějakých problému, hlavně vím jak to v eshopech chodí...borec si machruje týden po Alpách v bundě za dvacku a pak ji pošle zpět že je mu malá a e-shop přepošle ještě mokrou dalšímu kupujícímu 😖 Takže byť malá pochybnost že se nejedná o nepoužitou fungl novou věc, vracím. Můj profesionální nástroj dorazí zítra a jestli tam nebude pin na kudle, tak ho osobně někomu bodnu do prdele 😂

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...