lastam Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 jestli fakt - tak je to pecka! a co ten motýl...?ten je taky živý, motýl neni plachý, roháč taky ne, některýmu hmyzu jsi naprosto putna a můžeš s nima v pohodě manipulovat, a proto vyfotit se s nima neni problém:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 ten je taky živý, motýl neni plachý, roháč taky ne, některýmu hmyzu jsi naprosto putna a můžeš s nima v pohodě manipulovat, a proto vyfotit se s nima neni problém:-) jo, jen na ten "některý" narazit... obecně je problém živou fauny ve volné přírodě fotit a ještě k tomu s hodinkyama, takže ty fotky považuju za brilantní... taky mne to občas popadne, ale jen málokdy mne napadne do záběru ještě strčit ruku - je to uchylka ať nejsem OT, tak jednu starší z mobilu ... (ale není to z volné přírody) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 (upraveno) tak ja dodam jeste fotky cumaku, ted uz bez hodinek:-) foceno s mezikrouzky na setaku... Upraveno 15. října 2012 uživatelem lastam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 pavuk s Azzurrkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2012 (upraveno) tak ja dodam jeste fotky cumaku, ted uz bez hodinek:-) foceno s mezikrouzky na setaku... perfektní - že bychom založili zcela nehodinkové vlákno o zvířeně? ale mezikroužky nemám Upraveno 16. října 2012 uživatelem Quido Morava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2012 (upraveno) měl bych i čím ho zamořit, fotek havěti mám fakt plno Upraveno 16. října 2012 uživatelem lastam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 Snad to sem taky patří ... Více ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 19. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2013 Dnes byl les plný píďalek Jedna byla zřejmě od Omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 Jedna byla zřejmě od Omegy to me pobavilo. Omega ma vsude spiony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.951 Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 Úlovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 Úlovek P8140035.JPGPekny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 9. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 Pavouček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 skokan hnědý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2013 poslední dny mám s hodinkami na zvířenu štěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 poprvé v životě jsem ve volné přírodě viděl Mloka skvrnitého ;-)je to fakt fešák! a je děsně pomalej, ale na focení nepostál a byl sakra rychlej :-) soráč, je to ta nejlepší, co jsem udělal i když je máznutá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 Tunis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 Tiež jedna staršia slimáková (teda ak možno do fauny zarátať aj ich prázdne byty) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 nedávno jsem na chatě chytil nějakého hada a ani mne nekousl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 ... fešák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se