Vit Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 Připletla se mi do cesty Moc pěkné, když to tak sleduju, ty máš nějakou hmyzí farmu nebo se ve volných chvílích věnuješ cvičení hmyzu?Jak jsi tam proboha 2x udržel tu kobilku? (je mrtvá nebo přilepená?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 Moc pěkné, když to tak sleduju, ty máš nějakou hmyzí farmu nebo se ve volných chvílích věnuješ cvičení hmyzu?Jak jsi tam proboha 2x udržel tu kobilku? (je mrtvá nebo přilepená?)Kdepak hmyzí farma, to jsou každodenní procházky se psem po louce:) Kobylka je pokaždý jiná a vždy živá-taky jsem se divil, že neuskočily, asi se jim ty hodinky fakt líbily A ten pavouk - zajímalo mě, jestli mě kousne, ale naštěstí byl v klidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 sou moc dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 sou moc dobrý Sem asi něco propás gratuluji k pěknýmu kousku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 jj, už bysme se měli sejít, nejlépe na chomóta u valisa mám je už chvilu, ale byl jsem línej stáhnout fotky, no, tak až dneska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Nechtěla dolů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 (upraveno) Nechtěla dolů Kobylku ještě pochopím, ale jak jsi omámil tu ještěrku, tomu teda nerozumím. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Brouci: Upraveno 13. září 2015 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Kobylku ještě pochopím, ale jak jsi omámil tu ještěrku, tomu teda nerozumím. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Brouci:Stejně, jako ty brouky - řekl jsem, ať trochu zapózuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Tekutý dusík udělá taky svoje :-) Stejně to nechápu,někdo ji ani neuvidí jak je rychlá a někdo si ji ochočí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Tekutý dusík udělá taky svoje :-) Stejně to nechápu,někdo ji ani neuvidí jak je rychlá a někdo si ji ochočí.Kdepak dusík, to je jen síla osobnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Vzpomněl jsem si na dusík ve spojitosti s kamarádovým hadem ,nějakým škrtičem,co mu volně lozil po bytě a jak máchnul rukou,had se leknul ,zahryzl do předloktí a říkal,že byl rád za sprej s dusíkem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 Na mloky občas na podzim u nás v lese narazím, ale dnes jsem jich za hodinu potkal asi přes třicet v životě jsem to neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2015 Na mloky občas na podzim u nás v lese narazím, ale dnes jsem jich za hodinu potkal asi přes třicet v životě jsem to neviděl. Nechápu a závidím. Tobě pózují i zvířata, která já na živo ani nezahlédl ani na 50m. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 22. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Tak proti předchozím krásným fotkám ještěrky a brouků (nechápu ) jen prachsprostá labuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 Tak jsem si otevřel včelí hospodu. Soused ma úl a pracovité včelky mají po náročné práci žízeň. Tak jsem dal do kbeliku vodu a nemam o zákazníky nouzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 Ty blaho, to je pekne, smekam. Ty jsi vcelar? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 Ty blaho, to je pekne, smekam. Ty jsi vcelar? Ne, ne. Jak uz jsem psal výše, soused je včelař. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Patří to i sem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Dobrý huňáč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Ten je fakt nádherný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se