chicon Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 Musím Petrovi poděkovat za ochotu a vynikající komunikaci, vše proběhlo naprosto bezproblémově - rozhodně tohoto prodejce doporučuji, maximální spokojenost!!! Ještě jednou díky Petře!
kdojinej Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 S Petrem to byl naprosto příkladný obchod, naprosto bez obav, vše se dalo v pohodě vykomunikovat a jako bonus mi poslal hodinky dříve než měl peníze na účtě. Co víc chtít? Díky Petře!
zrno Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 Taky jsme provedli pár obchodů a bezproblémová komunikace a vstřícnost.
sei Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 Rychlá komunikace a poslání hodinek, perfektně zabalené. Díky za obchod a doporučuji.
mrazik Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2013 Děkuji za bezproblémovou transakci, kterou jsem mírně zkomplikoval a navzdory tomu byl Pavlucha trpělivý a vše dobře dopadlo. Moc děkuju.
gerhard Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Dakujem za prijemny obchod,rychle odpovede via sz,email a sms, kedykolvek opat. Odporucam kazdemu.
Frantik Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Odesláno 19. června 2013 (upraveno) 9:17 posilam cislo uctu a 9:27 dostavam potvrzeni o prevodu penez...............takze kdo chce prachy do deseti minut, obchodujte s Pavluchou ......a to je vyplatí Upraveno 19. června 2013 uživatelem Frantik
michalval Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2013 Superobchodování, superrychlost, superzabalení. O půlnoci z úterý na středu jsme si plácli, dnes ve čtvrtek, mám hodinky u sebe. Nečekal ani na platbu.Dávám jedna s hvězdou a děkuji.
Moty Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2013 Vstřícný a pohodový přístup, já to brzdil a on jen v klidu čekal Díky Petře
LovecK Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Rychla komunikace i platba. Vse jak ma byt a za me palec nahoru a jednoznacne doporucuji!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se