Karlos Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 ...po oslavě mých 30tých narozenin Nemám rád takovéhle patvary při psaní číslovek. Kde ve slově TŘICÁTÝCH vidíš část TŘICET, když jsi to napsal číslicemi?
gandalf Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 Jj mít v hodinkách strojek Sea-Gull je pod úroveň .....
zekon7302 Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 Jj mít v hodinkách strojek Sea-Gull je pod úroveň ..... No to jsi celkem netrefil,v těch hodinkách je právě jenom ten strojek jakž tak dobrej
panedge Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 Seiko 5 je taky hezky jen na obrazku,v realu to je normalni sracicka.
pooletr Odesláno 2. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 Nemám rád takovéhle patvary při psaní číslovek. Kde ve slově TŘICÁTÝCH vidíš část TŘICET, když jsi to napsal číslicemi? Jejda, tohle není forum o hodinkách, ale o pravopisu?
misoo Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 Jj mít v hodinkách strojek Sea-Gull je pod úroveň ..... mozem otazku, mas doma hodinky s turbom?
Dantechno Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 Seiko 5 je taky hezky jen na obrazku,v realu to je normalni sracicka.
Karlos Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 Jejda, tohle není forum o hodinkách, ale o pravopisu? Pokud o hodinkách píšeme, pak je to i o pravopisu.
gandalf Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 mozem otazku, mas doma hodinky s turbom? Mám.
kuncák7 Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 Nemám s nima problém a ani předsudky, nos, co se ti líbí, ale jak tu někdo napsal, kupovat hodiny na rok ?
ggrand Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 Proč se tak spousta z vás podivuje nad koupí na rok... Ve skutečnosti, co jsem tu, tak jsem měl hodinky nejdýl rok . Takže naopak je to velice rozumné uvažování s tím rokem. Dantechno : Jsou to fotky 1 kusu hodinek. Ano, má chyby, např. trojúhelník na 12 nasměřuje přímo dolů na 6,ale je trošku zekša. Ovšem když to porovnám s tím, co pustí Seiko do oběhu-a to nemyslím jenom pětky, tak si nemají co vyčítat.A čistokrevný fejk to není, nikde tam nevidím ani nápis, ani značku Rolex. Nejsem dost v obraze, co všechno za patenty nebo ochranné známky tento model porušuje, asi žádné.
cedric Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 Já jsem spokojený a moc. Neřeknu s čím, bo bych byl nerad upálen :-)
Návštěvník admira Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 Já jsem spokojený a moc. Neřeknu s čím, bo bych byl nerad upálen :-) Mas svobodu projevu a slova.
kuncák7 Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 Proč se tak spousta z vás podivuje nad koupí na rok... Ve skutečnosti, co jsem tu, tak jsem měl hodinky nejdýl rok . Takže naopak je to velice rozumné uvažování s tím rokem. Dantechno : Jsou to fotky 1 kusu hodinek. Ano, má chyby, např. trojúhelník na 12 nasměřuje přímo dolů na 6,ale je trošku zekša. Ovšem když to porovnám s tím, co pustí Seiko do oběhu-a to nemyslím jenom pětky, tak si nemají co vyčítat. A čistokrevný fejk to není, nikde tam nevidím ani nápis, ani značku Rolex. Nejsem dost v obraze, co všechno za patenty nebo ochranné známky tento model porušuje, asi žádné. Nad rokem se podivuju proto, že ač hodinky většinou taky dýl nenosím, tak je rád oprašuju i delší dobu v hodinkovnici a kochám se jejich chodem, takže pořízení hodinek na rok je dle mého blbost. Proto se nad tím podivuji a budu.
gandalf Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 Já jsem spokojený a moc. Neřeknu s čím, bo bych byl nerad upálen :-)
kuncák7 Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 Já jsem spokojený a moc. Neřeknu s čím, bo bych byl nerad upálen :-) Do doby, než jsem se začal zajímat víc o hodinky, taky mě na ruce něco stačilo, ale počkej, až "dorosteš" k jiným, o něco dražším a budeš porovnávat zpětně. Nebudeš se stačit divit, cos toleroval Parnisům.
zekon7302 Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 Mám doma taky nějakou čínu,ale slouží zcela jinému účelu.Naučil jsem se jak provézt pár jednoduchých oprav,jako třeba výměna setrvačky ,výměna ručiček,čištění cifru,leštění,skládání apodobně,za těch pár korun jako učivo poslouží dobře.Kochat se nějakým sparcováním je fakt rozdíl,nepřesnost je jejich typická vlastnost ,koroze a špína v útrobách už patří do bežné výbavy a následné reklamace nebo servis zcela zbytečná stráta času,Před registrací na toto forum jsem věděl o mechanických hodinkách jenom to že tikají,dostal jsem pár dárků,něco pořídil,pak jsem objevil ,,chronomag" a zjistil jsem že to co mám se jako hodinky jenom přetvařuje,sáhnul jsem trošku hlouběji do kapsy a .....jsem nemocnej ,ne,vážně,jestli chceš hodinky které ti spolehlivě řeknou kolik je hodin i po deseti nebo dvaceti letech tak radši zainvestuj,je lepší svýmu vnukovi nebo synovi darovat něco se sbírky co funguje
pooletr Odesláno 3. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2012 Mas svobodu projevu a slova. Svoboda projevu a slova, je spojená se schopností a vůli přijímat kritiku
pooletr Odesláno 3. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2012 Do doby, než jsem se začal zajímat víc o hodinky, taky mě na ruce něco stačilo, ale počkej, až "dorosteš" k jiným, o něco dražším a budeš porovnávat zpětně. Nebudeš se stačit divit, cos toleroval Parnisům. A o tom to přesně je. Kdo čuchne k lepšímu, tak se vracet zpět ve kvalitě a exkluzivitě nebude. Už bude chtít jen víc a víc. Takže si rád vyslechnu názory "starších" ale vy musíte pochopit, že "nováčkům" udělaji radost i třeba Parnisy
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.