Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rychlá a bezproblémová domluva. Škoda, že nebylo více času popovídat o hodinkách. Obchod proběhl bezvadně, super jednání a maximální ochota. Děkuji Michale a všem určitě doporučuji.

• po měsíci...
  • Odpovědi 119
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Už to nějaký ten pátek, co jsem od Spiderera koupil hodinky a dlužím mu hodnocení. Všechno proběhlo na jedničku a Spiderer má moje doporučení.

• po měsících...
  • po 3 týdnech...
Návštěvník rimidalvlark
Odesláno

Děkuji za bleskovou akci bez zbytečností. Spokojenost. Lada.

• po měsících...
Odesláno

Michal se tu poměrně odmlčel, prý s hodinkama skončil :-)). Tak jsem rád, že jsem mu "pomohl" zase naskočit zpět :-)). Dík za obchod.

• po měsících...
  • Po letech...
  • po měsících...
Odesláno

Tenhle chlapík je super, díky němu jsem přišel na to, že Béčka jsou fakt super hodinky 😄 ochota a zápal, že by AD mohl šoupat nohama 🙂  byť v našem případě šlo o výměnu. Určitě budu rád, když se na nějakém srazu ještě potkáme.

• po měsících...
Odesláno

Vše OK, rychlý a bezproblémový obchod, spolehlivý kupující.

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Tak podle data narození jsem si říkal, zase nějakej mladej cápek, o čem si s ním tak asi budu vykládat ? No, vzhledem k sekyře, kterou jsem chytnul v kolonách na R35 to chvíli vypadalo, že si s ním už beztak povykládat nestihnu, nicméně když jsem s vyplazeným jazykem dojel na Shellku kdesi u Mejta, seděl tam nad kelímkem s kafem pohodovej vysmátej chlápek, kterýmu zjevně vůbec nevadilo, že už tam sedí asi 25 minut :). O hodinkách toho ví zjevně dost a je radost s ním aspoň chvíli pokecat.

Bylo mi potěšením, příště zas :-). 

• po 2 týdnech...
Odesláno

Díky Michale za setkání a povídání nejen o hodinkách. Tak jsme se zakecali, že jsme zapomněli i na kafe 😀.

Myslím, že kdokoliv bude chtít s Michalem prodávat/kupovat/měnit, nemůže šlápnout vedle. 👍

Určitě se ještě uvidíme.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...