Socom Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Odesláno 21. září 2018 Rychlá a bezproblémová domluva. Škoda, že nebylo více času popovídat o hodinkách. Obchod proběhl bezvadně, super jednání a maximální ochota. Děkuji Michale a všem určitě doporučuji.
Ace84 Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2018 Obchod jak má být. Děkuji a budu se těšit na příště.
pepanR Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Vše proběhlo rychle a zboží dorazilo bleskově. Naprostá spokojenost.Díky a doporučuji.
Venca2 Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2018 Vše v pořádku, komunikace super. Doporučuji.
watcher Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2018 (upraveno) Vse na pohodu. Doporucuji... Upraveno 14. listopadu 2018 uživatelem watcher
Valenta123 Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 Vše supr, díky a samozřejmě doporučuji..
Gombo Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2018 Rychla dohoda.Kseft klapol bez problemov,takze doporucujem aj ako kupujuceho.
mazzi Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2018 Už to nějaký ten pátek, co jsem od Spiderera koupil hodinky a dlužím mu hodnocení. Všechno proběhlo na jedničku a Spiderer má moje doporučení.
actionman1 Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2019 Všetko super a veľká spokojnosť odporúčam
Návštěvník rimidalvlark Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Odesláno 11. září 2019 Děkuji za bleskovou akci bez zbytečností. Spokojenost. Lada.
kuncák7 Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2020 Michal se tu poměrně odmlčel, prý s hodinkama skončil :-)). Tak jsem rád, že jsem mu "pomohl" zase naskočit zpět :-)). Dík za obchod.
Quarantine Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2023 Diky Michale za fajn pokec a hodinky. Jestli budes chtit tak Ti privezu ukazat ty Perrelety jak mi je vrati ze servisu. Stastny novy rok!
Balthus Odesláno 11. července 2024 Nahlásit Odesláno 11. července 2024 Tenhle chlapík je super, díky němu jsem přišel na to, že Béčka jsou fakt super hodinky ochota a zápal, že by AD mohl šoupat nohama byť v našem případě šlo o výměnu. Určitě budu rád, když se na nějakém srazu ještě potkáme.
Kachna Odesláno 16. října 2024 Nahlásit Odesláno 16. října 2024 Vše OK, rychlý a bezproblémový obchod, spolehlivý kupující.
jirka44 Odesláno 1. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2024 Rád jsem Michala poznal a popovídal. Je to hodinkový srdcař a je to znát! Děkuju za príma obchod.
kulix Odesláno 5. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2024 Opět vše tak jak má být mezi spolehlivými členy tohoto fóra.
StefanM Odesláno 17. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2024 Ani ja neuberiem z 5.0* hodnotenia všetko prebehlo hladko a rýchlo, tak ako sme sa dohodli a ako potvrdzujú recenzie predchádzajúce a myslím, že aj tie čo budú nasledovať
TomiTT Odesláno 21. března Nahlásit Odesláno 21. března Tak podle data narození jsem si říkal, zase nějakej mladej cápek, o čem si s ním tak asi budu vykládat ? No, vzhledem k sekyře, kterou jsem chytnul v kolonách na R35 to chvíli vypadalo, že si s ním už beztak povykládat nestihnu, nicméně když jsem s vyplazeným jazykem dojel na Shellku kdesi u Mejta, seděl tam nad kelímkem s kafem pohodovej vysmátej chlápek, kterýmu zjevně vůbec nevadilo, že už tam sedí asi 25 minut :). O hodinkách toho ví zjevně dost a je radost s ním aspoň chvíli pokecat. Bylo mi potěšením, příště zas :-).
slava23 Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Díky Michale za setkání a povídání nejen o hodinkách. Tak jsme se zakecali, že jsme zapomněli i na kafe . Myslím, že kdokoliv bude chtít s Michalem prodávat/kupovat/měnit, nemůže šlápnout vedle. Určitě se ještě uvidíme.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se