Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Par fotek nove akvizice, uvazoval jsem opet o bicolor B chronomatech, ale kdyz sibir zacal roprodavat sklady, nebylo nad cim premyslet a tak jsem poprve okusil hodinky s korunkou :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Mi to bylo jasný:)

Gratulace, vypadaj v luxusnim stavu a seděj ti náramně..

Se rozepiš, jaký z nich máš dojmy? Jakžeto jsou starý?

EDIT: Etě mě napadlo, ta korunka je celozlatá..? Jo, a skáče vteřinovka přesně na indexy?:)

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Je fakt, ze bych nikdy nerekl, ze budu nosit hodinky 36mm bez korunky (teda v lastne s korunkou :D ), ale proste sedej. Jak jsou stary nevim, budu muset najit nejaky info, kde jsou roky vyroby podle SN, ale to snad nekde v Rolex foru bude, alespon zhruba by me to zajimalo, ale produkce byla mezi 1977-2001 myslim, takze v tomhle rozmezi by to melo byt :) Hodinky jsou ve stavu jako nove, jsou po servisu a diky tomu, ze je sibir skoro nenosil a vyjimecne se s nima nehrabal ani v motoru a asi ani nikde jinde, tak fakt vypadaji like new :) Dojmy z nich mam super, ten bicolor me bavi, maji krasne plastickej cifernik, ak akorat sirokej tah integrovany do pouzdra, takze celkove pusobi vetsim dojmem. Navic krasne nahlas tikaj, to me bavi :D

EDIT: Korunka asi zlata bude a vterinovka skace na indexy presne, to jsem u quartzek jeste nemel :D U bondovek sla vzdycky cca doprostred..

Odesláno

A nevíš, co fšecko dělali v rámci toho velkýho servisu, jak psal sibiř? Vzhledem k tomu že maj přes dvacet let, ten stav je fakt parádní.

Tu vteřinovku nelze, než nepochválit:) Bylo by někde foto kalibru, nebo aspoň typ?

Odesláno

... been there

Pěkně Míšo ^_^

Still there .. ;)

Jsem zvědavý, jestli je dokážeš mít na nočním stolku (já jedině za sklem) :) Ten rachot strojku je skvělý!

Každopádně gratuluji k nové radosti, parádní kus historie R.

Odesláno

patriknapr, nekdy zajdem na kafe a porovname to, sutry jsou az dalsi level :D

Micey to netusim, delal to anglan od kteryho je kupoval sibir, ale pocitam, ze asi nejaka udrzba pouzdra tahu probehla :)

gougy - budou na ruce ja hodinky na spani, sport atp nesundavam, vcera jsem s nima spal a kdyz mam ruku pod polstarem tak to slyset neni

Tome to vis, musel jsem si najit zaminku abych mohl posedet u late a dosrtiku se sibirem, fakt jsme tam byli jak dve bukvice :D

quest987 - nekdy ti je ukazu :)

Odesláno (upraveno)

Je fakt, ze bych nikdy nerekl, ze budu nosit hodinky 36mm bez korunky (teda v lastne s korunkou :D ), ale proste sedej. Jak jsou stary nevim, budu muset najit nejaky info, kde jsou roky vyroby podle SN, ale to snad nekde v Rolex foru bude, alespon zhruba by me to zajimalo, ale produkce byla mezi 1977-2001 myslim, takze v tomhle rozmezi by to melo byt :) Hodinky jsou ve stavu jako nove, jsou po servisu a diky tomu, ze je sibir skoro nenosil a vyjimecne se s nima nehrabal ani v motoru a asi ani nikde jinde, tak fakt vypadaji like new :) Dojmy z nich mam super, ten bicolor me bavi, maji krasne plastickej cifernik, ak akorat sirokej tah integrovany do pouzdra, takze celkove pusobi vetsim dojmem. Navic krasne nahlas tikaj, to me bavi :D

EDIT: Korunka asi zlata bude a vterinovka skace na indexy presne, to jsem u quartzek jeste nemel :D U bondovek sla vzdycky cca doprostred..

Korunka zlatá není, ale je složená z celkem silného pouzdra zlata, v kterém je vložená nerezová vložka.

Ještě doplním důvod. Je to proto, že tubus je nerezový, a tak by se zlato časem v závitu korunky vymačkalo.

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno

Krásný hodinky. Gratuluju. Díky tvaru pouzdra vypadají větší něž běžné modely s průměrem 36mm.

To je spíš tím, že je spiderer takovej mrňousek ))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...