StanoBare Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 Jitesar - perfektný výber. Chrono v tomto prevedení a vôbec aj klasika v oceli, je zrejme najkrajším modelom z B42 rady a vlastne aj celej fortisáckej kolekcie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kruda Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 Taky jedny ,,Marsky" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 Co to máš za gumu? To je origo Fortis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kruda Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 před 3 hodinami, libor2002 napsal: Co to máš za gumu? To je origo Fortis? Origo guma je za nesmysl, tudíž jsem pátral a pátral, koupil na Aliexpresu za cca 15 $. bylo třeba diamantovým pilníčkem poupravit otvor, práce cca na 30 minut a vypadá to super. Alespoň za mě. Příjemný materiál a zapínání také povedené. Můžu poslat odkaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Kruda - Marsy mají své kouzlo. Podle luminiscence, v různém světle, pod jiným úhlem, nikdy nejsou stejné. Mám originál kůži, protože je nenosím často, ale ta guma mne zaujala, i když u hodinek za 50 tisíc bych to spíš viděl na originál, abych je neurazil, když je mám tak rád. Upřímně, ani jsem nevěděl že se originál guma dá koupit. Nemáš někde odkaz? PS: Koukám, že jsi z HK3, já tady pracuju, svět je malý.. A taky koukám, že jsi fanda TAG Heuer. Mohu se zeptat, jaké máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado877 Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 Ahoj, mám Fortis F-43 Flieger chronograph Limited Edition 2012, 701.10.141 k tomu mám dotaz, stáří cca 3 roky, kupované nové Praha, nošené párkrát na ruce, jako nové, komplet krabice, certifikát. Jaká by byla prodejní cena ? Díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 Od korunky na Aukru, přečti si pavidla inzerce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října FORTIS Mars 500. Hodinky, které mi hodně dlouho unikaly. Podle toho jak málo se objevují v inzerci bych neřekl, že se u svých majitelů dlouho neudrží. Tak letos v září se konečně povedlo. Včera jsem si je přinesl že servisu od hodináře kam musely, protože nebyly úplně v kondici. Teď už je vše ok a já si je užíván už 24 hodin nepřetržitého nošení a další hodiny, dny, měsíce a i roky nás snad ještě čekají. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se