cigi Odesláno 16. října 2006 Nahlásit Odesláno 16. října 2006 Máš pravdu, ondraji, nemusím s ním otáček, (myslel jsem, že bude 31 vzhůru nohama, ale nebude). To je super! - A jde to ke každé verzi ciferníku a datumky, tedy k A i B!!! Rozhodnutí tedy navrhuji nechat na druhé kolo. Na druhou stranu, korunka ze strany loktu vadí úplně stejně jako ze strany ruky.
decebal Odesláno 16. října 2006 Nahlásit Odesláno 16. října 2006 Jurgene, ta modrá, kterou si použil pro L.B. edition, dá se nějak specifikovat, treba jako CMYK? Zatím mi připadá nejzdařilejší, jen by mne opravdu zajímalo, jak by to vypadalo kdyby otočná luneta byla ve stejné barvě, nezkusil bys to? A tu ostře žlutou? Omlouvám se za otravování, leč nevládnu Photoshopem ani ničím podobným. ToCigi: já zcela chápu Tvé výhrady, avšak nemyslím si, že repliku SportůI. má kdekdo, to by mi zcela jistě neuniklo, pokud myslíš kdekdo z tohoto fora, ani to nebude tak žhavé, ale hlavně, já bych se nebránil něčemu, co by původní design posunulo někam dále, zatím jsem tady nic takového neviděl. Já považuji design Sportů I. za jeden z nejzdařilejších z produkce Primu vůbec, proto ty hodinky chci. Mám už jedny, které jsem koupil od Ondraje, běžně je střídám s ostatními a ve společnosti vždy budí zaslouženou pozornost, v nerezu totiž vypadají opravdu skvělě a samozřejmě na tom má zásluhu i retro vlna která vládne světu. Koneckonců, když se nedohodneme, nebude to žádná tragédie, nechám si vyrobit repliku sám, uvažuji i o dvou kusech v různých barvách. Jen se mi nechce dávat peníze za něco, co se mi nebude líbit.
atomik Odesláno 16. října 2006 Nahlásit Odesláno 16. října 2006 Právě jsem se zamiloval do červené a oranžové varianty. Jdu do toho taky.
steel Odesláno 16. října 2006 Nahlásit Odesláno 16. října 2006 o.k. sjednotme se na varinate a na dvou barvach - me se libi varianta s posunutym datem a barva z toho jurgenova ftipu - tedy modra (cigi asi ze zluty necouvne - takze druha zluta)
cigi Odesláno 16. října 2006 Nahlásit Odesláno 16. října 2006 steele a atomiku - hlasujte podle pravidel, prosím. Nepleťte sem furt ty barvy, o to teď nejde.
Návštěvník Odesláno 16. října 2006 Nahlásit Odesláno 16. října 2006 decebal napsal: Jurgene, ta modrá, kterou si použil pro L.B. edition, dá se nějak specifikovat, treba jako CMYK? Zatím mi připadá nejzdařilejší, jen by mne opravdu zajímalo, jak by to vypadalo kdyby otočná luneta byla ve stejné barvě, nezkusil bys to? A tu ostře žlutou? Omlouvám se za otravování, leč nevládnu Photoshopem ani ničím podobným. ja tym fotoshopem nevladnu zas az tak moc, prefarbenie lunety uz bude asi vacsi problem, mozno ondraj by to skusil? ta modra je rgb okolo 20, 55, 85.
decebal Odesláno 16. října 2006 Nahlásit Odesláno 16. října 2006 Chlapi, nešilte, jestli se dám zlomit na variantu B, tak na variantu B s převrácenou korunkou teda ne:).
pepik Odesláno 16. října 2006 Nahlásit Odesláno 16. října 2006 Varianta A 2 ,B 2,C 0,D0 Stou korunkou na druhej strane suhlasim.datum by som nechal na pravej strane.Rád by som tiež pomohol sgraf.upravov ,ale niesom taký macher.Stredný vekkkk.Sportky to je moja mladost.
cigi Odesláno 16. října 2006 Nahlásit Odesláno 16. října 2006 chlapi, tak teda barvy: V podstatě je to jedno. Jde mi o skutečný barevný systém. To je to výstřední - jestli pak vezmeme za základ modrou, žlutou nebo zelenou, je jedno. Pokusím se nastínit návrh zásad - pro variantu B. 1. ciferník jasnou barevnou barvou (žádná tzv. špína). 2. datový věnec v barvě ciferníku 3. číslo datumu barva protilehlá na spektrálním kruhu (myslím, že se jí říká doplňková), tedy k modré oranžová, ke žluté fialová, k zelené červená a naopak. 4. lichoběžníkové indexy stejná barva jako podklad lunety, vztah k barvě ciferníku budeme ještě zkoumat. - jasný vztah barvy ciferníku a lunety a) zvýší exkluzivitu serie - luneta bude nezaměnitelná a zvětší opticky ciferník tak, že luneta bude jeho součástí - i z toho důvodu je plastové sklo (luneta musí být z plastového sklíčka) výtvarně součástí návrhu. 5. písmo na ciferníku a na lunetě stejné barvy (bílá nebo černá) důvody viz 4, alternativně písmo na ciferníku v barvě lunety, písmo na lunetě v barvě ciferníku. 6. poklad lunety barevný jako lichoběžníkové indexy pokud možno barevná barva - viz č.4 7. ručky jako lichoběžníky Takže např. Žluťásek(cigi): ciferník žlutý, datový věnec žlutý, číslo datumu fialové, lichoběžníky zelenkavé, luneta zelenkavá, písmo ciferníku i lunety černé. Ledový polibek (jurgen): ciferník modrý , datový věnec modrý, číslo datumu oranžové, lichoběžníky zelekavé, luneta zelekavá, písmo ciferníku zelekavé, písmo lunety modré. Dávejte svoje systémy, uvidíte, jaká je to sranda! Vlastně jako když transponujete akord do různých tonin.
pepik Odesláno 16. října 2006 Nahlásit Odesláno 16. října 2006 Suhlasim cigi s tebou .Mne sa tvoj navrh páčí a viem si ho predstavit.
cigi Odesláno 16. října 2006 Nahlásit Odesláno 16. října 2006 jméno číslo A B C D cigi? 1. 0 1 1 2 omni 2. 0 2 0,5 1,5 decebal 3. 4 0 0 0 pepik 4. 2 2 0 0 steel 5. 0 4 0 0 bulli 6. 1 3 0 0 skeleton 7. 1 3 0 0 zdenda 8. 0 2 2 0 mnovace ? 9. xmenm ? 10. cigi 11. jurgen 12. 3 1 0 0 viktor 13. 3 1 0 0 celkem 10 14 19 3,5 3,5
cigi Odesláno 16. října 2006 Nahlásit Odesláno 16. října 2006 Ozvěte se prosím, co jsem zvoral. Hlasováni může každý až do pátku 20.10.2006 12.00 klidně změnit - od toho je diskuze a rozhodovací proces!!
zdenda Odesláno 17. října 2006 Nahlásit Odesláno 17. října 2006 Já tam potřebuji datum Takže mě si napsal dobře.
Ondraj Odesláno 17. října 2006 Nahlásit Odesláno 17. října 2006 Ta celomodrá je myslím dost dobrá varianta.
zdenda Odesláno 17. října 2006 Nahlásit Odesláno 17. října 2006 Udělej taky ty žlutý pofím ona totiž neuměla ani r :)
Ondraj Odesláno 17. října 2006 Nahlásit Odesláno 17. října 2006 Žlutá se dělá nějak blbě. Pokud je někdo profi grafik, tak si s tím poradí, já jsem taky amatér.
cigi Odesláno 17. října 2006 Nahlásit Odesláno 17. října 2006 Přestaňte už s tou dopraváckou (letecko námořnicko nádražácko autobusáckou) modrou - mě do montérek nedostanete! Jurgen ji rafinovaně nasadil, jen aby si dělal parodii na brajtlink! Původně jsem chtěl auťácko závodnický barvy, tak tu modrou vylepšete a udělejte z ní barvu - navrhuji pruskou nebo pařížskou modř, když už. Myslím taky, že ty dva návrhy ukazují úskalí ad hoc návrhu barev - nuda. Ale výborně taky ukazují, jak prospěje hodinkám, když luneta má nějaký barevný vztah k ciferníku. Ondraji - ty zase demonstruješ to, že je fakt čistě subjektivní, jaká bude základní barva, když bude barevná. A taky to, že ciferník, luneta a pásek v jedné barvě je banální. Je třeba někde začít. jurgen - kdo je to libor bouček (není to propána tvoje jméno?)
decebal Odesláno 17. října 2006 Nahlásit Odesláno 17. října 2006 to Ondraj> člověče, je to hezké, jen nevím jestli se tou obarvenou lunetou neztrácí ten retro sportovní look. to Cigi: je hezké, že nám tady všem neustále sděluješ, co chceš ty, ale nech nás taky laskavě říct, co chceme my .
Návštěvník Odesláno 17. října 2006 Nahlásit Odesláno 17. října 2006 cigi napsal: jurgen - kdo je to libor bouček (není to propána tvoje jméno?) cigi, cigi.. co si ty vtej skole robil.. ty nemas vobec vseobecny prehlad, nepoznas osobnosti 21. storocia.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se