Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

děkuji prime, děkuji.

Tak se máme zase o co snažit. Velké indexy jsou odmítnutý. Tak znova - někdo nějaký nápad? Komu se vůbec ty velký indexy zamlouvají? Po obědě bych vypsal takové to bleskové hlasování, ať to spadne pod stůl definitivně, nebo naopak vstane z popela.

• Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Za sebe musim rict, ze jak nemam rad datumovku na urcitem typu hodinek, na Sport I ji primo miluju. A muj druhy postreh je, ze ackoliv tu bylo prezentovano nekolik monych variant remaku, ani jeden se mi nelibi tak, jako original Sport I ;) Je to ovsem muj subjektivni nazor.

Odesláno
Za sebe musim rict, ze jak nemam rad datumovku na urcitem typu hodinek, na Sport I ji primo miluju. A muj druhy postreh je, ze ackoliv tu bylo prezentovano nekolik monych variant remaku, ani jeden se mi nelibi tak, jako original Sport I ;) Je to ovsem muj subjektivni nazor.

zlatá slova.

Odesláno
Vyhrála žlutá 30 bodů, modrá 12 bodů, bílá a zelená po bodu.

takže máme žlutý ciferník s datumkou na 4.30 !! Super práce.

Luneta zůstane původní, a logo tam kde má být, nebo jsou změny? Sklo - plast? jaká bude fin. kalkulace?

Odesláno

Cifernik žltý,luneta žltá z indexom hodin,datumovka na 4.30,korunka na pravej strane na trojke.Logo vodorovne,bez17 jewels.Dole CZECH MADE.Skličko a luneta plastova.

Zajtra dam fotku mojich žltých športiek s bielou lunetov.Tie červené ma už štvu.Treba sa pohnut...

Odesláno
Cifernik žltý,luneta žltá z indexom hodin,datumovka na 4.30,korunka na pravej strane na trojke.Logo vodorovne,bez17 jewels.Dole CZECH MADE.Skličko a luneta plastova.

Zajtra dam fotku mojich žltých športiek s bielou lunetov.Tie červené ma už štvu.Treba sa pohnut...

Datumovka bude bílá s černým písmem? Nebo žlutý podklad a černé písmo? Nebo červené písmo? Začínám si to představovat. Dotaz, proč Vám vadilo to logo tam kde je? Bylo to symetrický. Takhle bude nahňácaný vpravo datum, a ještě logo. To bude hrozně nevyvážený. Jinak jsem už dost nalomomenej.. :-)

Odesláno

2cigi:

I já poprosím ještě jednou o rekapitulaci a výsledky hlasování, a to v pořadí:

Pouzdro - nerezové v původním průměru korunka na 3 hodině (je to tak???)

Kroužek - nerezový bez aretace s vložkou z plexiskla - potištěnou ze spodu grafikou

Sklo - já vím, bude plastové, ale pro ostatní je to jak se zdá nutné uvést

Designové provedení

Číselník - v původní grafice, ale žlutý s s datumkou na 4:30 a logem pod 12. hodinou

Kroužek - černý se žlutými čísly???

datový věnec - žlutý s černými čísly

řemínek - žlutý žralok nebo černá teletina se žlutým šitím

Pak mě zajímá, kolik lidí se vlastně pod takové provedení chystá podepsat. Vnímám, že tu existuje minimálně 3 členná skupina diskutujících, která preferuje repliku, akorát v jiných než originálních barvách.

Jak to tedy je? Asi to zajímá i další potenciální zájemce.

Když bude dost lidí do obou skupin, můžou se udělat i série dvě.:)

Odesláno

prime myslím, že ti to spíš upřesní cigi, ten to tady vede, ale kroužek má být žlutý s černými čísly, datový věnec pak žlutý s červenými čísly, jinak to snad sedí.

Odesláno
Vnímám, že tu existuje minimálně 3 členná skupina diskutujících, která preferuje repliku, akorát v jiných než originálních barvách.

Toť i můj případ.

Odesláno
2cigi:

I já poprosím ještě jednou o rekapitulaci a výsledky hlasování, a to v pořadí:

Pouzdro - nerezové v původním průměru korunka na 3 hodině (je to tak???)

Kroužek - nerezový bez aretace s vložkou z plexiskla - potištěnou ze spodu grafikou

Sklo - já vím, bude plastové, ale pro ostatní je to jak se zdá nutné uvést

Designové provedení

Číselník - v původní grafice, ale žlutý s s datumkou na 4:30 a logem pod 12. hodinou

Kroužek - černý se žlutými čísly???

datový věnec - žlutý s černými čísly

řemínek - žlutý žralok nebo černá teletina se žlutým šitím

Zdá se mi, že o číselníku a barevné kombinaci datumu nepanuje moc shoda. Mě by se zamlouvaly zmenšené svítící indexy, vodorovné logo mezi 9 a 3, černé datum na žlutém věnci a řemínek žlutý žralok.

Docela se myslím osvědčila metoda hlasování o třech či čtyřech možnostech. V pátek to cigi sečte a postoupí o krok dál. Za tři neděle by mohlo být jasno.

Odesláno

Takže nemůžu spát, připravil jsem pro vás metaforické zobrazení naší cesty:D

tohle je seriové 1000 MB = seriový prim sport

mbserie.jpg

tohle je sportovní prototyp tudor = tady někde dneska jsme (datum 4.30, vodorovné logo, jiný index na 12)

mbtudor.jpg

a tohleto je prototyp roadster - ááááááááách - to myslím MUSÍ být náš cíl!! :)

mbroadster.jpg

Snad jsem vás inspiroval - myslím, že teď nepotřebujeme nějakou syntézu jako chtějí pepik a olda - my pořád ještě hledáme nápady, nebojte se něco navrhnout jako malé indexy, buzolovou lunetu.........

Odesláno
pepiku, díky, když tahle edice zkrachuje, nechám si udělat přesně takovouhle renovaci. :)

Cigi tak pokud ti v Primu tu renovaci udělají přesně podle Pepíkovích tak si asi půjdu stěžovat na Národní výbor :-) protože mě řekly že si mám trhnout nohou a krom černých a výnových si mohu v jiné barvě koupit leda tak Lego a to jsem tam měl ty hodinky na renovaci troje!!! :-(

Odesláno

cigi, přečetl jsem si toto vlákno a měl bych zájem do toho jít s vámi. Jeto ještě vůbec možný ?A kdyby se to realizovalo?To jen abych měl dost našetříno. Jaké bych měl číslo? Docela bych bral tu jedničku. Jinak mám nějaký strojek z prim sport asi II s takovým tmavě červeným ciferníkem. Ještě se zeptám zda ty indexi na žlutým ciferníku budou ohraničeny třeba černě a cena je kalkulovaná na těch asi 13000,? Díky za odpověď!

Návštěvník Kamil
Odesláno
Jaké bych měl číslo? Docela bych bral tu jedničku.

Cigi byl tak velice laskav, že jedničku, na kterou má jako zakladatel nárok, přenechal mně. Aby někdo, kdo nastupuje do projektu za pět minut dvanáct, chtěl jedničku, je docela troufalost!

A ještě se mu houpe klobouk na věšáku......:)

Odesláno

pavle23 , kamil je dost agresivní, co se týče jedniček! :D. Tvoje aktuální číslo je 12!! Když odstoupí decebal, který chce spíš renovaci, máš jeho číslo.

pku - nic mi do toho teď není, ale nechápu, proč by prim neudělal renovaci podle pepíkových, vždyť je to obyčejný seriový model, a nová barva stojí pár stokorun.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...