Luk Odesláno 7. února 2007 Nahlásit Odesláno 7. února 2007 A ve chvíli volna si můžete zahrát mini šipky. Budou dodávány k hodinkám jako výbava?
omni Odesláno 7. února 2007 Nahlásit Odesláno 7. února 2007 Moja dcera ked videla citrus povedala, ze aj ona chce "levieho krala" Ja som sa este nerozhodol. Je tam viac zaujimavych navrhov...
cigi Odesláno 8. února 2007 Nahlásit Odesláno 8. února 2007 :D no vidíš omni, já počítal s přesmyčkou cirkus - inspiroval jsem se milovanými humberty! Ale lví král v cirkuse taky místo najde... Lví král je ovšem ta pravá přezdívka pro tenhle model!
cigi Odesláno 8. února 2007 Nahlásit Odesláno 8. února 2007 zkusil jsem z pilnosti i variantu C5 , co se mi taky docela zamlouvá.
pepik Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Odesláno 9. února 2007 Tahle sestava barev se mne líbí.Trochu do pískova a je to fajn.Dík Cigi.
cigi Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Odesláno 9. února 2007 pepiku - no jasně, zapomněl jsem na to upozornit - pakliže nemáte perfektně kalibrovaný monitory nemá cenu uvažovat v jiných barvách, než těch nejzákladnějších. to je v našem případě žlutá a hotovo! Navíc jsme závodníci a ti jedou jedovky! pískový ať jsou fasády podnikatelsko barokních domků! Víš, omlouvám se, profesní deformace, už ve vídni jsem bytostně nesnášel tu schöbrunner gelb ! Schválně, jestli je vůbec vidět, že lunetu jsem vybarvil právě pískovou barvou, aby to získalo kapánek plasticity. Ale vidim, že už to nikoho moc nezajímá, teď fičí halt damašek, ne plexisklo
Skeleton Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Odesláno 9. února 2007 Mnoho psu zajicova smrt. Aneb hodne limitovanych serii ...
Francin Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Odesláno 9. února 2007 cigi napsal: pepiku - no jasně, zapomněl jsem na to upozornit - pakliže nemáte perfektně kalibrovaný monitory nemá cenu uvažovat v jiných barvách, než těch nejzákladnějších. to je v našem případě žlutá a hotovo! Navíc jsme závodníci a ti jedou jedovky! pískový ať jsou fasády podnikatelsko barokních domků! Víš, omlouvám se, profesní deformace, už ve vídni jsem bytostně nesnášel tu schöbrunner gelb ! Schválně, jestli je vůbec vidět, že lunetu jsem vybarvil právě pískovou barvou, aby to získalo kapánek plasticity. Ale vidim, že už to nikoho moc nezajímá, teď fičí halt damašek, ne plexisklo Já jsem furt ve střehu. Návrhy(až na pár) dobrý, Tak něco vyberem a "JEDEM"
VS Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Odesláno 9. února 2007 Má to barevné dělení na lunetě po hodinách, posunuté o půl hodiny nějaký smysl nebo je to jen proto, že to hezky vypadá?
Skeleton Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Odesláno 9. února 2007 Co vinova luneta v barve cisel datumky?
cigi Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Odesláno 9. února 2007 Chlapi, vybírejte , vybírejte - nejlepší jsou 2 objektivní metody: 1. okousaný nehty - vylučovací trpělivá uvažující, 2. hurá systém - ta, co mi první padla do oka vítězí Nebo ještě doplňujte nápady - teď už to mám nakreslený a měnit barvičky jde rychle. VS - nejsi tu první den, co tady má smysl? takže mě napadjí následující významy - existují (údajně) časová pásma po půlhodině - nevím bohužel kde - ukazuje to přesně např. úhel 45° - severozápad např. - pro mě je nejdůležitější, že je to hezčí a tajemnější, než jenom hodiny a tak nějak to reguje na datumku, která je v úhlu 135°. - mají to tak jedny breitlingy
typograf Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Odesláno 9. února 2007 VS napsal: Má to barevné dělení na lunetě po hodinách, posunuté o půl hodiny nějaký smysl nebo je to jen proto, že to hezky vypadá? Smysl je ten, že to vypadá. Myslím, že to bude zajímavé. Průměr pozdra máte 37 nebo 38 mm? Kdyby ty hodinky nebyly moc mrňavý a bylo ještě místo, tak bych do toho asi šel taky.
VS Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Odesláno 9. února 2007 cigi napsal: Chlapi, vybírejte , vybírejte - nejlepší jsou 2 objektivní metody: 1. okousaný nehty - vylučovací trpělivá uvažující, 2. hurá systém - ta, co mi první padla do oka vítězí Nebo ještě doplňujte nápady - teď už to mám nakreslený a měnit barvičky jde rychle. VS - nejsi tu první den, co tady má smysl? takže mě napadjí následující významy - existují (údajně) časová pásma po půlhodině - nevím bohužel kde - ukazuje to přesně např. úhel 45° - severozápad např. - pro mě je nejdůležitější, že je to hezčí a tajemnější, než jenom hodiny a tak nějak to reguje na datumku, která je v úhlu 135°. - mají to tak jedny breitlingy Se nečerti, to nebyla kritika. Pokud smysl je, aby to bylo hezké, tak to stačí
cigi Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Odesláno 9. února 2007 VS - já se nečertim, povzdychávám Tak skeletone, jsem vzal magenta, místo vínové:
typograf Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Odesláno 9. února 2007 Cigi, prosímtě, mám kontrolní dotaz. Edice je 15 ks a všechny čísla jsou obsazena? Omlouvám se, asi mi něco uniklo, ale nejsem schopen tuto informaci momentálně taknějak ...... dát do kupy.
VS Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Odesláno 9. února 2007 cigi napsal: VS - já se nečertim, povzdychávám Tak skeletone, jsem vzal magenta, místo vínové: http://xs412.xs.to/xs412/07065/vino.jpg pěkné holčičí hodinky Až se to rozkřikne, budou chronomag navštěvovat i dámy. Cigi zkus zrušit to dělení lunety a natisknout tam jenom nějaký rastr.
cigi Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Odesláno 9. února 2007 cigi napsal: jméno číslo index12: stávající/puntíky/ dvojitý/ zdvojený luneta: ° /min/půlhod/hod kamil žije 1. 2 0 2 0 0 0 4 0 omni žije 2. 0 0 4 0 0 0 3 1 pavel 23 žije 3. 0 0 4 0 0 0 4 0 francin žije 4. 2 0 2 0 0 0 3 1 steel 5. pepik žije 6. 2 0 2 0 0 0 4 0 skeleton žije 7. 0 0 4 0 0 1 0 3 viktor 8. 2 0 2 0 0 0 1 3 olda žije 9. 3 0 1 0 0 0 4 0 typograf žije 10. 0 0 4 0 0 0 4 0 cigi žije 11. 3 0 1 0 0 1 3 0 eda žije 12. sup předběžně 13. celkem 10 14 0 26 0 0 2 30 8 asi nás čeká první zmatečné hlasování - alspoň vyřadíme plívy!!! stav hlasování 12.02. 19.00 aktuální přihlášení, několik jich myslím přes vánoce zemřelo.
typograf Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Odesláno 9. února 2007 Dík. Tu desítku bych si tedy zamluvil. Jaké body jsou již pro hlasování uzavřeny? A na kolik počítáte, že ta sranda přijde? Plastové sklíčko bude cylindrické?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se