Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

:D:D no vidíš omni, já počítal s přesmyčkou cirkus - inspiroval jsem se milovanými humberty! Ale lví král v cirkuse taky místo najde...

Lví král je ovšem ta pravá přezdívka pro tenhle model!

Odesláno

pepiku - no jasně, zapomněl jsem na to upozornit - pakliže nemáte perfektně kalibrovaný monitory nemá cenu uvažovat v jiných barvách, než těch nejzákladnějších. to je v našem případě žlutá a hotovo! Navíc jsme závodníci a ti jedou jedovky! pískový ať jsou fasády podnikatelsko barokních domků! Víš, omlouvám se, profesní deformace, už ve vídni jsem bytostně nesnášel tu schöbrunner gelb ! :D

Schválně, jestli je vůbec vidět, že lunetu jsem vybarvil právě pískovou barvou, aby to získalo kapánek plasticity.

Ale vidim, že už to nikoho moc nezajímá, teď fičí halt damašek, ne plexisklo :)

Odesláno
  cigi napsal:
pepiku - no jasně, zapomněl jsem na to upozornit - pakliže nemáte perfektně kalibrovaný monitory nemá cenu uvažovat v jiných barvách, než těch nejzákladnějších. to je v našem případě žlutá a hotovo!  Navíc jsme závodníci a ti jedou jedovky! pískový ať jsou fasády podnikatelsko barokních domků! Víš, omlouvám se, profesní deformace, už ve vídni jsem bytostně nesnášel tu schöbrunner gelb ! :D

Schválně, jestli je vůbec vidět, že lunetu jsem vybarvil právě pískovou barvou, aby to získalo kapánek plasticity.

Ale vidim, že už to nikoho moc nezajímá, teď fičí halt damašek, ne plexisklo :)

Já jsem furt ve střehu. Návrhy(až na pár) dobrý, Tak něco vyberem a "JEDEM" :)

Odesláno

Chlapi, vybírejte , vybírejte - nejlepší jsou 2 objektivní metody:

1. okousaný nehty - vylučovací trpělivá uvažující,

2. hurá systém - ta, co mi první padla do oka vítězí :D

Nebo ještě doplňujte nápady - teď už to mám nakreslený a měnit barvičky jde rychle.

VS - nejsi tu první den, co tady má smysl?

takže mě napadjí následující významy

- existují (údajně) časová pásma po půlhodině - nevím bohužel kde

- ukazuje to přesně např. úhel 45° - severozápad např.

- pro mě je nejdůležitější, že je to hezčí a tajemnější, než jenom hodiny a tak nějak to reguje na datumku, která je v úhlu 135°.

- mají to tak jedny breitlingy

Odesláno
  VS napsal:
Má to barevné dělení na lunetě po hodinách, posunuté o půl hodiny nějaký smysl nebo je to jen proto, že to hezky vypadá?

Smysl je ten, že to vypadá. :D

Myslím, že to bude zajímavé.

Průměr pozdra máte 37 nebo 38 mm?

Kdyby ty hodinky nebyly moc mrňavý a bylo ještě místo, tak bych do toho asi šel taky. :rolleyes:

Odesláno
  cigi napsal:
Chlapi, vybírejte , vybírejte - nejlepší jsou 2 objektivní metody:

1. okousaný nehty -  vylučovací trpělivá uvažující,

2. hurá systém - ta, co mi první padla do oka vítězí :D

Nebo ještě doplňujte nápady - teď už to mám nakreslený a měnit barvičky jde rychle.

VS - nejsi tu první den, co tady má smysl?

takže mě napadjí následující významy

- existují (údajně) časová pásma po půlhodině - nevím bohužel kde

- ukazuje to přesně např. úhel 45° - severozápad např.

- pro mě je nejdůležitější, že je to hezčí a tajemnější, než jenom hodiny a tak nějak to reguje na datumku, která je v úhlu 135°.

- mají to tak jedny breitlingy

Se nečerti, to nebyla kritika. Pokud smysl je, aby to bylo hezké, tak to stačí :)

Odesláno

Cigi, prosímtě, mám kontrolní dotaz. Edice je 15 ks a všechny čísla jsou obsazena? Omlouvám se, asi mi něco uniklo, ale nejsem schopen tuto informaci momentálně taknějak ...... dát do kupy. :rolleyes:

Odesláno
  cigi napsal:
jméno          číslo index12: stávající/puntíky/  dvojitý/      zdvojený                  luneta:  °  /min/půlhod/hod  

kamil   žije             1.             2               0               2             0                                      0     0     4      0

omni     žije            2.            0                0               4             0                                      0     0      3      1

pavel 23 žije          3.             0               0               4             0                                     0      0      4      0                                                      

francin   žije           4.            2               0                2              0                                     0      0      3      1                              

steel                      5.          

pepik     žije           6.            2              0                 2               0                                    0      0      4      0

skeleton   žije         7.            0              0                4              0                                     0      1      0      3

viktor                    8.            2             0                 2               0                                     0      0      1      3

olda       žije           9.             3             0                1               0                                     0      0      4      0

typograf    žije       10.            0             0                 4               0                                    0      0      4       0

cigi           žije       11.             3             0                 1               0                                    0      1      3       0

eda            žije      12.

sup předběžně       13.

celkem                  10               14           0               26              0                                    0     2    30      8

asi nás čeká první zmatečné hlasování - alspoň vyřadíme plívy!!!  stav hlasování 12.02. 19.00

aktuální přihlášení, několik jich myslím přes vánoce zemřelo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...