Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Barva je veci vkusu. Ale ta cibulovita korunka je z vlastni zkusenosti na 47mm modelech neprijemna. PAM 249 jsem dal pryc, protoze jsem mel od ni porad rozskrabany hrbet zapesti. A to jsem ty hodinky mel jinak moooooc rad...

• Odpovědi 171
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Na stopkách je ta modrá rafika vkusná, malá modrá vteřinovka na tisícovkových modelech už mi přijde trochu infantilní - ale tohle už je hnus :(

Vystihnul jsi to naprosto přesně, Radku;-) a ještě k tomu za 10k? uff

• po 4 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

Jak se mi vetsina tech carbontechu nelibi, tak tohle me bavi moc.

Cena u techto za40 nevim, v cene je i vycvik u italskejch armadnich potapecu;-))

ale ty ?obyć? za 20k asi nahoru pujdou, to verim ze joo;-)

Upraveno uživatelem tikzot
Odesláno

Sly už je v zaslouženém důchodu a tahle "PR výzva" bude v rukou novodobých "italských údržbářů".

Product-placement, díky kterému se kdokoliv mohl pouhou koupí "limitkových" hodinek identifikovat s dlouhodobě populárním akčním hercem byl jedna věc, riskovat zostuzení/utopení kteréhokoliv ze 33 facebůčkujících zpovykanců "hledajících zážitek" je úplně jiné kafe. A na rovinu: To že někdo uvalí cenu menšího auta za káčkání v bazénku s anonymními opálenými potapěči z něj dnes žádnou hvězdu neudělá - leda by šlo o součást nějaké propracovanější mediální show, spojené třeba s hromadným potopením 33 vysloužilých kocábek, k příležitosti Brexitu v pronajatém egyptském přístavu. Pak by šly i "nelimitky" na dračku, teda mimo UK  :sweatdrop:

Odesláno

PS: Karbonovej laminát bych ještě zkousnul, ale ten zelenej gumák je fakt ubohost. Za ty prachy klidně mohli vymyslet frajeřinu á la "Oysterflex", ne smrkanec jak od fejkovejch Casií z tržnice...  :thumbsdown_anim:

Odesláno

No to si prave nemyslim. Jaky je duvod, aby sly nelimitky nahoru?

Tak oni to budou nelimitky ale limit mit budou nee;-)? Ja vim ze ty posledni carbotechy byly taky vyprodany hned a jejich cena je dnes dvounasobna.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...