safi Odesláno 25. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2007 Víkend se nám blíží a pátek je malá sobota. Obligátní otázka s čím vyrazíte zítra do práce/školy?
safi Odesláno 25. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2007 King Seiko jsou u Mechana na vyčištění, takže já zítra vyrážím do práce a na zkoušku se Seiko Spirit SCVS013 http://forum.chronomag.cz/showimage.php?pid=57211&filename=scvs013_ruka.jpghttp://forum.chronomag.cz/showimage.php?pid=57211&filename=scvs_pasek.jpg
georg Odesláno 25. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2007 Dnes jsem vyvenčil černé Monstry, zítra mám v plánu červené Sport1. Tak trochu se přestávám divit ženským, když dlouze dumají nad tím, co si mají na sebe vzít. Já takhle někdy ráno dumám, které hodinky si vybrat.
safi Odesláno 25. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2007 georg napsal: Dnes jsem vyvenčil černé Monstry, zítra mám v plánu červené Sport1. Tak trochu se přestávám divit ženským, když dlouze dumají nad tím, co si mají na sebe vzít. Já takhle někdy ráno dumám, které hodinky si vybrat. Kdyby jen hodinky, stejný problém mám s barvou košile :-)
Francin Odesláno 25. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2007 Ač to obyčejně nedělám-naladili jste mě, vezmu moje božihodovky PRIM SPORT IGEN SOLITÉR...
safi Odesláno 25. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2007 Francin napsal: Ač to obyčejně nedělám-naladili jste mě, vezmu moje božihodovky PRIM SPORT IGEN SOLITÉR... Můžeš nahrát prosím fotografii? Nejsou to ty červené, co jsou na stránkách www.prim.cz?
decebal Odesláno 25. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2007 ¨safi napsal: Francin napsal: Ač to obyčejně nedělám-naladili jste mě, vezmu moje božihodovky PRIM SPORT IGEN SOLITÉR... Můžeš nahrát prosím fotografii? Nejsou to ty červené, co jsou na stránkách www.prim.cz? Nevšiml sis Cyberova avataru?
safi Odesláno 25. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2007 decebal napsal: ¨safi napsal: Francin napsal: Ač to obyčejně nedělám-naladili jste mě, vezmu moje božihodovky PRIM SPORT IGEN SOLITÉR... Můžeš nahrát prosím fotografii? Nejsou to ty červené, co jsou na stránkách www.prim.cz? Nevšiml sis Cyberova avataru? ¨ Všiml, ale ted trochu nechápu. :-)
Luk Odesláno 25. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2007 Francin napsal: Ač to obyčejně nedělám-naladili jste mě, vezmu moje božihodovky PRIM SPORT IGEN SOLITÉR... To pochybuji.
decebal Odesláno 25. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2007 ¨safi napsal: decebal napsal: ¨safi napsal: Můžeš nahrát prosím fotografii? Nejsou to ty červené, co jsou na stránkách www.prim.cz? Nevšiml sis Cyberova avataru? ¨ Všiml, ale ted trochu nechápu. :-) Optej se Cybera, proč je tam má .
safi Odesláno 25. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2007 Jo aha už chápu, Francin si z nás střílí :-))
decebal Odesláno 25. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2007 Třeba ne, solitér mít může. Třeba i ukáže.
Luk Odesláno 25. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2007 Možná s mírně odlišným odstínem červené.
safi Odesláno 25. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2007 Luk napsal: Možná s mírně odlišným odstínem červené. Nahraj sem kdyžtak fotku, rádi se na pěkné hodinky podíváme.
Francin Odesláno 25. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2007 decebal napsal: ¨safi napsal: Francin napsal: Ač to obyčejně nedělám-naladili jste mě, vezmu moje božihodovky PRIM SPORT IGEN SOLITÉR... Můžeš nahrát prosím fotografii? Nejsou to ty červené, co jsou na stránkách www.prim.cz? Nevšiml sis Cyberova avataru? Foto nejdřív o víkendu(neživím se focením ani ťukáním do klávesnice a tak jsem v tomhle směru mírně řečeno laik),ale pokud tě to zajímá tak jsem si vELTONU nechal udělat obyčejné černé shodné s běžným origošem,takže krom vypouklého skla jsou s původními k nerozeznání. Na spodním dýnku a na strojku tam už jsem se ale vyřádil(pro odborníky asi už moc). No a na korunce mám monogram. Prostě hodinky jenom pro mě pro radost.
Luk Odesláno 25. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2007 Nechal jsi si přetisknout ciferník? jsi spokojen?
Francin Odesláno 25. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2007 ¨safi napsal: Jo aha už chápu, Francin si z nás střílí :-)) Nevěděl jsem že soliter musí být červené... Pokud jo beru zpět . Mám jen sport igen (snad, už si fakt nejsem jistej ) Ale mě to neva a pokud Vám jo tak si zítra vezmu jiné..(abych nikoho neurazil )
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se