Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dnes jsem vyvenčil černé Monstry, zítra mám v plánu červené Sport1.

Tak trochu se přestávám divit ženským, když dlouze dumají nad tím, co si mají na sebe vzít. Já takhle někdy ráno dumám, které hodinky si vybrat. :D

Odesláno
  georg napsal:
Dnes jsem vyvenčil černé Monstry, zítra mám v plánu červené Sport1.

Tak trochu se přestávám divit ženským, když dlouze dumají nad tím, co si mají na sebe vzít. Já takhle někdy ráno dumám, které hodinky si vybrat. :D

Kdyby jen hodinky, stejný problém mám s barvou košile :-)

Odesláno
  Francin napsal:
Ač to obyčejně nedělám-naladili jste mě, vezmu moje božihodovky PRIM SPORT IGEN SOLITÉR...

Můžeš nahrát prosím fotografii? Nejsou to ty červené, co jsou na stránkách www.prim.cz?

Odesláno
  ¨safi napsal:
  Francin napsal:
Ač to obyčejně nedělám-naladili jste mě, vezmu moje božihodovky PRIM SPORT IGEN SOLITÉR...

Můžeš nahrát prosím fotografii? Nejsou to ty červené, co jsou na stránkách www.prim.cz?

Nevšiml sis Cyberova avataru?

Odesláno
  decebal napsal:
  ¨safi napsal:
  Francin napsal:

¨

Všiml, ale ted trochu nechápu. :-)

Odesláno
  ¨safi napsal:
  decebal napsal:
  ¨safi napsal:

¨

Všiml, ale ted trochu nechápu. :-)

Optej se Cybera, proč je tam má ;).

Odesláno
  decebal napsal:
  ¨safi napsal:
  Francin napsal:

Foto nejdřív o víkendu(neživím se focením ani ťukáním do klávesnice a tak jsem v tomhle směru

mírně řečeno laik),ale pokud tě to zajímá tak jsem si vELTONU nechal udělat obyčejné černé shodné s běžným origošem,takže krom vypouklého skla jsou s původními k nerozeznání. Na spodním dýnku a na strojku tam už

jsem se ale vyřádil(pro odborníky asi už moc). No a na korunce mám monogram. Prostě hodinky jenom pro mě pro radost. :)

Odesláno
  ¨safi napsal:
Jo aha už chápu, Francin si z nás střílí :-))

Nevěděl jsem že soliter musí být červené... :)

Pokud jo beru zpět . Mám jen sport igen (snad, už si fakt nejsem jistej :) )

Ale mě to neva a pokud Vám jo tak si zítra vezmu jiné..(abych nikoho neurazil :) )

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...