Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Jo aha už chápu, Francin si z nás střílí :-))

Nevěděl jsem že soliter musí být červené... :)

Pokud jo beru zpět . Mám jen sport igen (snad, už si fakt nejsem jistej :) )

Ale mě to neva a pokud Vám jo tak si zítra vezmu jiné..(abych nikoho neurazil :) )

To spíše ta moje večerní natvrdlost :-)

• Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Francin můžeš mi prosím odpovědět jestli jsis nechal přetisknout ciferník? To byla zjištující otázka né ironická. Přemýšlím jestli do toho jít nebo tomu zachovat patinu. Díky

Odesláno
Francin můžeš mi prosím odpovědět jestli jsis nechal přetisknout ciferník? To byla zjištující otázka né ironická. Přemýšlím jestli do toho jít nebo tomu zachovat patinu. Díky

Nenechával jsem nic přetiskovat. Prostě jsem si je nechal udělat celé nové. Dnes jak jsem koukal (www.prim.cz)

tak už je mají v základní nabídce v E-Shopu pod označením SPORT IGEN FR. Ale já k nim mám certifikát,kde píší: SPORT IGEN SOLITÉR, tak se ještě jednou omlouvám,netušil jsem co rozpoutám(a asi už dlouho nic psát nebudu :) ). Teď mám staré orig.sporty na renovaci tak ti pak mohu dát vědět s jakým výsledkem.

Odesláno

Taky jsem Francine na foto tvých Prim zvědavý. Určitě jsou parádní!

Návštěvník tolja
Odesláno

Nenechával jsem nic přetiskovat. Prostě jsem si je nechal udělat celé nové. Dnes jak jsem koukal (www.prim.cz)

tak už je mají v základní nabídce v E-Shopu pod označením SPORT IGEN FR. Ale já k nim mám certifikát,kde píší: SPORT IGEN SOLITÉR, tak se ještě jednou omlouvám,netušil jsem co rozpoutám(a asi už dlouho nic psát nebudu :) ). Teď mám staré orig.sporty na renovaci tak ti pak mohu dát vědět s jakým výsledkem.

Moc tomu primu chlapi nerozumím.SPORT IGEN FR si sice můžu u primu objednat,ale nikde jsem na jejich stránkách nenašel fotku(třeba jsem jen blbě hledal).To mne překvapuje-přece si nikdo neobjedná hodinky za 40k,bez (alespoň)fotky?Prosím dejte sem někdo foto.Dík

Odesláno

Moc tomu primu chlapi nerozumím.SPORT IGEN FR si sice můžu u primu objednat,ale nikde jsem na jejich stránkách nenašel fotku(třeba jsem jen blbě hledal).To mne překvapuje-přece si nikdo neobjedná hodinky za 40k,bez (alespoň)fotky?Prosím dejte sem někdo foto.Dík

Prim má totiž zvláštní skupinu zákazníků, která uvažuje takhle:

1. chci drahé hodinky

2. chci hodinky Prim

3. vím přesně, co chci

Pak zavolá panu Prokopovi, dohodnou detaily, objedná hodinky a nechá vyrobit. Výsledkem jsou krásné a výjimečné hodinky přesně podle představ zákazníka.

Pro ty, kteří chtějí pěkné hodinky, ale vybírají a nejsou rozhodnuti, jaké by měly být, toho Prim moc nenabízí. Těch pár fotek na jejich webu asi moc lidí nepřesvědčí.

Odesláno
Prosím dejte sem někdo foto.Dík

Fotografie netřeba, najdi si tady Sport I. Pak si představ nerez a safír a to je přesně ten rozdíl, který bychom na fotografii zřetelně rozeznali a který se promítá do ceny :)

Odesláno

Já mám rozhodování jednoduché - Prim Sport II L.e. (Long edition;))) Ještě si ale musím nechat přidělat dírku na pásku a zjistit, jak nastavit datum... Btw. ani nevíte, jak mě štve ta stále nepřicházející registrace z Aukra neb "šestkové" se vydražily jen za 910,-:(

Návštěvník tolja
Odesláno
http://www.prim.cz/kolekce/soliter-sport-igen-DK

tuhle barvu Ti už neudělají, nicméně tak nějak to vypadá v nerezu a se safírem ... přibližně ... :D

podivej se poradne na spodek - je tam napsano mineral nikolivek safir :-)

No to je asi průhled na strojek z minerálního skla,ne?Jinak hodinky to jsou krásné,ale 40k je daleko za mými možnostmi.Netvrdím,že tu cenu nemají,jen se podivuji nad způsobem jejich prezentace.Vypadá to jakoby v Novém Městě stála před branami Eltonu dlouhá řada zájemců =)

Odesláno
http://www.prim.cz/kolekce/soliter-sport-igen-DK

tuhle barvu Ti už neudělají, nicméně tak nějak to vypadá v nerezu a se safírem ... přibližně ... :D

podivej se poradne na spodek - je tam napsano mineral nikolivek safir :-)

No to je asi průhled na strojek z minerálního skla,ne?Jinak hodinky to jsou krásné,ale 40k je daleko za mými možnostmi.Netvrdím,že tu cenu nemají,jen se podivuji nad způsobem jejich prezentace.Vypadá to jakoby v Novém Městě stála před branami Eltonu dlouhá řada zájemců =)

no to by dolu nepsali :-)

Odesláno
Můžeš nahrát prosím fotografii? Nejsou to ty červené, co jsou na stránkách www.prim.cz?

Nevšiml sis Cyberova avataru?

Foto nejdřív o víkendu(neživím se focením ani ťukáním do klávesnice a tak jsem v tomhle směru

mírně řečeno laik),ale pokud tě to zajímá tak jsem si vELTONU nechal udělat obyčejné černé shodné s běžným origošem,takže krom vypouklého skla jsou s původními k nerozeznání. Na spodním dýnku a na strojku tam už

jsem se ale vyřádil(pro odborníky asi už moc). No a na korunce mám monogram. Prostě hodinky jenom pro mě pro radost. :)

Tak pánové jenom proto,že jsem to slíbil. Ale je to děs, hodinu jsem strávil focením a výsledek:všechny fotky

ze předu jsou nepoužitelné-jsem v nich jako v zrcadle a ciferník nikde. Takže se mě moc nesmějte a příště radši poraďte. Dopředu děkuji.

PS: v pátek jsem je fakt radši neměl :) :) :)

Odesláno

Nevšiml sis Cyberova avataru?

Foto nejdřív o víkendu(neživím se focením ani ťukáním do klávesnice a tak jsem v tomhle směru

mírně řečeno laik),ale pokud tě to zajímá tak jsem si vELTONU nechal udělat obyčejné černé shodné s běžným origošem,takže krom vypouklého skla jsou s původními k nerozeznání. Na spodním dýnku a na strojku tam už

jsem se ale vyřádil(pro odborníky asi už moc). No a na korunce mám monogram. Prostě hodinky jenom pro mě pro radost. :)

Tak pánové jenom proto,že jsem to slíbil. Ale je to děs, hodinu jsem strávil focením a výsledek:všechny fotky

ze předu jsou nepoužitelné-jsem v nich jako v zrcadle a ciferník nikde. Takže se mě moc nesmějte a příště radši poraďte. Dopředu děkuji.

PS: v pátek jsem je fakt radši neměl :) :) :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...