Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 11. 8. 2012 v 18:51, lib napsal:

Všechno nejlepsi k narozenina a gratuluju!

Proc se jnenuji Offshore Diver? Existuje taky Onshore Diver?

Onshore diver by mohl být model pro obtloustlé německé turisty, co se nevejdou do neoprenu a topí se v plážovém baru v pivu :D Takže takový Royal Oak Jumbo size ve zlatě, možná...

EDIT. Já jsem ale taky obtloustlý a v neoprenu bych byl jak vorvaň. Sakra, koupil jsem si špatný model :sad01_anim:

Upraveno uživatelem volfda
  • Odpovědi 82
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 11. 8. 2012 v 19:02, Kat251 napsal:

Gratuluji, nádhera.... Proč mám pocit, že je od Tebe jednou s mezizastávkou u Sibiře koupím :-D

Protože je to dost možné a navíc nechci nikdy zanevřít na Rolex...

Odesláno
  V 11. 8. 2012 v 19:03, volfda napsal:

Protože je to dost možné a navíc nechci nikdy zanevřít na Rolex...

Fakt nádhera ještě jednou gratuluji a užívej si je co nejdýl to půjde...

Odesláno

Aký máš obvod zápästia?

Možno niekde si to písal, ale som lenivý, aby som to hľadal. Pýtam sa kôli tomu, že vyzerajú pri priemere 42 mm dosť mohutne na tvojej ruke, ktorá vyzerá nad 20 cm v obvode, asi to robí ten tvar púzdra, lebo práve pozerám, že lug to lug 55mm :eek:

Odesláno
  V 11. 8. 2012 v 19:34, robo napsal:

Aký máš obvod zápästia?

Možno niekde si to písal, ale som lenivý, aby som to hľadal. Pýtam sa kôli tomu, že vyzerajú pri priemere 42 mm dosť mohutne na tvojej ruke, ktorá vyzerá nad 20 cm v obvode, asi to robí ten tvar púzdra, lebo práve pozerám, že lug to lug 55mm :eek:

Obvod mám něco lehce pod 19. Ony jsou opravdu masivní. Měl jsem dnes vedle nich Panerai 335, ty mají 44mm a byly jak prdítka. Zítra je vyfotím vedle Submarinerů 40mm, uvidíš, jak velké jsou 2mm :D

Odesláno
  V 11. 8. 2012 v 14:09, volfda napsal:

Dávají od pohledu najevo, že jsou trochu jiná liga...

Tak tohle můžu potvrdit - viděl jsem ve čtvrtek na chvíli AP na ruce jednoho člena fóra.

Je naprosto jedno, jak ten chlap vypadal a v čem seděl - ty hodinky prostě strhávaly pozornost a dávaly najevo, že jsou extra třída.

Odesláno

Hodinky, ktery se tezko daji prehlidnout, takze velmi vyrazne pritahuji pozonost. Snad ty pohledy vydrzis :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Vyfoť, veď aj 2mm potešia. :oneeyed02:

V 11. 8. 2012 v 19:51, volfda napsal:

Obvod mám něco lehce pod 19. Ony jsou opravdu masivní. Měl jsem dnes vedle nich Panerai 335, ty mají 44mm a byly jak prdítka. Zítra je vyfotím vedle Submarinerů 40mm, uvidíš, jak velké jsou 2mm :D

Upraveno uživatelem robo
Odesláno (upraveno)

Tak ještě pár těch slíbencýh fotek. Sice je rozdíl v průměru hodinek 2mm, ale jejich ostatní proporce jsou opravdu rozdílné, hlavně celkové provedení AP je o dost masivnější. Rozměry jsou v mém prvním příspěvku, je tam odkaz na jejich technické specifikace.

post-2928-065766700 1344770999.jpg

post-2928-035335300 1344771003.jpg

post-2928-055142300 1344771006.jpg

post-2928-005852700 1344771011.jpg

Upraveno uživatelem volfda
Odesláno

Dva milimetry nejsou tolik, ale když vidím ty fotky, tak bych tipoval, že nemohou mít méně než 44 milimetrů. Jsou krásné, celé naprosto atypické a chlapské. Myslím, že i Sylvester Stallone by z nich měl radost :D!

Odesláno

Tak to teda klobouk dolů!!! Tohle jsou hodinky, ze kterých jsem se naživo vždycky posadil na zadek!

Velká gratulace!!!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...