jou81 Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2013 Tak jsem dostal taky červenou: Nerozumím hodnocení pána, hodinky byly v perfektním stavu, když se pánovi nelíbily a poslal je zpět, tak jsem mu obratem peníze vrátil a za tohle negativ??? Pokud nechcete mít negativ na svém účtu, tak s pánem NOBCHODUJTE!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2013 Tak jsem dostal taky červenou: Nerozumím hodnocení pána, hodinky byly v perfektním stavu, když se pánovi nelíbily a poslal je zpět, tak jsem mu obratem peníze vrátil a za tohle negativ??? Pokud nechcete mít negativ na svém účtu, tak s pánem NOBCHODUJTE!!!A o jakého pána jde ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2013 Jojo - stejná zkušenost. Mazák nabízel automaty - jdoucí, slušný stav - no a přišlo mi jdoucí chrastítko - utržený rotor samonátahu, který tam cinkal a rachtal jako o život, Tak jsem pánovi napsal, jak se věci mají a že o tom musel vědět a on mne poslal do háje, Tak jsem mu dal negativ a on mně ihned taky. Napsal a popsal jsem celou situaci na aukro s žádostí o smazání negativu a oni mi odpověděli, že na jeho jednání nenašli nic závadného a negativ mi nechali - jednoznačně varování - nedávej negativy, nevyplácí se to a ještě poškozuješ kšefty a obíráš nás o provizi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2013 Jojo - stejná zkušenost. Mazák nabízel automaty - jdoucí, slušný stav - no a přišlo mi jdoucí chrastítko - utržený rotor samonátahu, který tam cinkal a rachtal jako o život, Tak jsem pánovi napsal, jak se věci mají a že o tom musel vědět a on mne poslal do háje, Tak jsem mu dal negativ a on mně ihned taky. Napsal a popsal jsem celou situaci na aukro s žádostí o smazání negativu a oni mi odpověděli, že na jeho jednání nenašli nic závadného a negativ mi nechali - jednoznačně varování - nedávej negativy, nevyplácí se to a ještě poškozuješ kšefty a obíráš nás o provizi.Klucí, nechci vám do toho moc kecat, ale divím se, že už se projednou na celé aukro nevyse..te zvysoka... Jediné, co chápu, že třeba primky se na ebay shánějí blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2013 Kdyby jsi tam chodil, tak zjistíš, že už tam taky skoro nechodím a když, tak hážu malé částky na pro mne zajímavé kusy - kdyby náhodou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2013 Kdyby jsi tam chodil, tak zjistíš, že už tam taky skoro nechodím a když, tak hážu malé částky na pro mne zajímavé kusy - kdyby náhodou ...Já jsem to nemyslel zase až tak osobně, jen jsem chtěl naznačit, že mně by celé aukro za to rozčilování nestálo. Abych po každé dražbě trnul, co mi vlastně dorazí domů a pak se s někým handrkoval... I když netvrdím, že se to na ebay stát nemůže, ale tam si mi to zdá tak nějak lépe ošéfované... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2013 Já myslí, že na hajzlíky člověk může narazit kdekoli, na Aukru, na e-bay (viz zdejší zkušenosti ohledně italského e-bay) nebo třeba i tady. Já jsem např. za několik let realizoval na Aukru sice necelou dvacítku nákupů a musím přiznat, že vše v nejlepší pořádku, včetně případné reklamace. Možná jsem měl jen štěstí. Je ale pravda, že jsem se snažil o prodejci "vyčíst" co nejvíce informací jak z Aukra, tak třeba i tím, že jsem příslušný nick prohnat např. googlem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2013 Já myslí, že na hajzlíky člověk může narazit kdekoli, na Aukru, na e-bay (viz zdejší zkušenosti ohledně italského e-bay) nebo třeba i tady. Já jsem např. za několik let realizoval na Aukru sice necelou dvacítku nákupů a musím přiznat, že vše v nejlepší pořádku, včetně případné reklamace. Možná jsem měl jen štěstí. Je ale pravda, že jsem se snažil o prodejci "vyčíst" co nejvíce informací jak z Aukra, tak třeba i tím, že jsem příslušný nick prohnat např. googlem.K tomuhle se ještě snažím kontaktovat prodejce s tím, že bych chtěl více informací o prodejní věci, více fotek a pod. Když se ozve a zašle, beru jako jeho další plus. Když ne, ani nepřihazuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2013 K tomuhle se ještě snažím kontaktovat prodejce s tím, že bych chtěl více informací o prodejní věci, více fotek a pod. Když se ozve a zašle, beru jako jeho další plus. Když ne, ani nepřihazuju. Záleží na tom, co člověk kupuje, pokud hodinky, tak přesně jak píšeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brhel Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2013 Moc velký dík za toto vlákno. Zatím tady však zaznívá spíše chvála prodejcům. Doufám, že brzy dorazí i negativní hodnocení. Zaznamenal jsem upozornění na Nickiii1. Tak jsem zvědav, zda s tímto prodejcem někdo obchodoval a jak vyhodnotil obdržené zboží, které nafocené vapadá vždy velmi dobře. Ano, nějaké obchody s ním mám za sebou- hodinky byly vždy o třídu horší, než na fotce. To ale už lze očekávat a přiznám se že u problematicky sehnatelných kusů jsem byl rád, že je vůbec mám. Jeho aukcí se už ale neúčastním. Mnoho příhozů je nedůvěryhodných, domnívám se že mu uměle šroubují cenu kamarádi. Jeho aukce končívají na dvojnásobných cenách, než jsou ty obvyklé. Fotky má záměrně přesvícené, aby nebyl znát skutečný stav pouzdra. Dražil jsem nějaké Spartaky, u nichž se nakonec podezřele vyšplhala cena . Na konci aukce mě kontaktoval, že výherce je ze zahraničí a že je tedy s obchodem problém ( tuto podmínku v aukci definovanou neměl) a hodinky mi nabídl za nepatrně nižší cenu, než byla ta výherní. Nakonec to celé ve mně vzbudilo podezření a obchod jsem s ním neuzavřel. Následně jsem se dozvěděl od několika dalších vážených členů Chronomagu, že mají s s tímto prodejcem podobné zkušenost. Jeho aukce dále nenavštěvuji. Změnilo se něco u tohoto prodejce? Risknout u něj nákup, nebo se mu vyhnout? Zkoušel u něj někdo osobní převzetí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2013 Je to na tobě - ale vždy se to nějak podezřele vyšplhá, takže je to asi jedno. Já u něj už z principu nekupuji - jednou už jsem koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2013 Je to na tobě - ale vždy se to nějak podezřele vyšplhá, takže je to asi jedno. Já u něj už z principu nekupuji - jednou už jsem koupil.Už dlouho jsem u něho nic nekoupil, je to jeden z těch, jejichž obchody dlouhodobě na AUKRU šroubují ceny, nehodlám to podporovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikdo Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 Změnilo se něco u tohoto prodejce? Risknout u něj nákup, nebo se mu vyhnout? Zkoušel u něj někdo osobní převzetí?Pan Ing.Svoboda z Karlína má živnostenský list na hodinářství.Mělo by tedy od něho jít jen prvotřídní zboží.Jak to je vidí každý sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 No tak alespoň vím, kam bych si neměl dávat hodinky do servisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipinek Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 Ahoj . Jsem tu začátečník a chtěl jsem se také podělit o zkušenost a zeptat se na prodejce. Od Jaromír 7010 jsem zakoupil dvoje prim, psal renomované, jedny nutno vyčistit dlouho vystaveny. Dal jsem je hodinaři, ten mi řekl že mají zadni průhledné dinko, bylo násilně natlaceno, hodinky jsou z boku ve vnitř ťuklé z venku neviditelné a natřený dost špatně, tudíž nešli, jestli chci aby šli, tak jedine s volným zadním krytem. Chtěl jsem se zeptat jestli nemáte nejaké zkušenosti s tímto prodejcem, jelikož prodavá dost a zajimavé kousky, ale!!!a ještě jestli nemáte zkušenosti s prodejcem James-blake. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brhel Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 Od Jaromír 7010 jsem zakoupil dvoje prim... A posílá to z Velký Británie nebo z Česka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipinek Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 Ahoj z VB údajně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2013 Tak kauza Kokošín x odjinud pokračuje, borec se omluvil a že to poslal + jedny hodinky navíc jako bonus. Tak to jsem fakt zvědavej, skoro je mi to líto pokud to vyjde, už jsem se těšil, jak mu namastím negativ... no ale třeba jen kecá. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2013 Tak kauza Kokošín x odjinud pokračuje, borec se omluvil a že to poslal + jedny hodinky navíc jako bonus. Tak to jsem fakt zvědavej, skoro je mi to líto pokud to vyjde, už jsem se těšil, jak mu namastím negativ... no ale třeba jen kecá. :-)Jsem na tom s panem Kokošínem tak nějak stejně. Sice mi sám v pátek zavolal a řekl číslo podacího lístku, ale balíček se na poště někde zatoulal. Hodinky jsem vyhrál 17.4. , odeslané dle sledování zásilek 29.4. Kontaktoval jsem poštu a následně pána. Prý to reklamuje a vrátí peníze. Bohužel dodnes žádné peníze neobdrženy. Pouze žádost o ukončení sporu. To ale samozřejmě neudělám dokud neobdržím peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipinek Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2013 Zdravím. Dnes mi volal pan Jaromír 7010, docela se zdalo pan v pohode. Řekl že reklamuji hodinky pozdě po cca 5 neděli, já mu vysvětlil že jsem je neotevíral až hodinař, ten zjistil že zadní dynko je natlačeno, neoriginal, hodinky měli zmačkle pouzdro. Pan (Jaromír 7010) se branil tím že hodinkam nerozumí, příště že hodinky odevře, jinak na jeho aukce prihazuji lidé z eltonu( na jeho spartaky), odvětil jsem aby nebyli překvapeni. Závěrem, ale pan (Jaromír) se zachoval celkem dobře, řekli že za 800 chodi s detma do kfc, není problém peníze za hodinky poslat zpět. Jelikož jsem dal hodinaři za vyčištění a dani ( dohromady) jelikož dynko musí byt na volno aby hodinky byli v chodu. Dal 350. Nevyplatí se mi vzít hodinky a poslat je na zpět. Závěrem chci jen varovat sledujte fota a lepší je asi z ruky do ruky a ne z Anglie. Jarda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se