Pafelik Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2012 Zdravim, už pár let se mi doma povalují tyhle cibule a já začínám zvažovat, že bych je raději vyslal do světa. Jen se mi doma válí v krabici a to je škoda... Mohli byste mi prosím poradit a říct mi o těch hodinkách něco víc? Budu vděčný za veškeré informace! Děkuju!
Pafelik Odesláno 19. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2012 Asi nejvíc by mě zajímalo jakou mají vlastně hodnotu...
tommasini Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 (upraveno) To pouzdro je nalakované načerno? Na těch fotkách to vypadá, že je to tak. Upraveno 20. srpna 2012 uživatelem tommasini
bohus76 Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 Jsi tu dost dlouho,aby sis je našel na Aukru či Ebay Pár tisícovek to bude.
NIGHTinGALE Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 Tipnul bych 6 - 8.000Kč. S tím šatlénem možná trošku víc.
long Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 Asi nejvíc by mě zajímalo co z toho krom té utěrky je vlastně IWC ? jakou mají vlastně hodnotu...
Chosé24 Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 Asi nejvíc by mě zajímalo jakou mají vlastně hodnotu...Na to ,že je to ocel,je fajn,že to má 3 šroub. šatony.Sek. ručka sice není origo,pouzdro by si zasloužilo nový brinýrunk,sign.bude pod cifrblatem ,hm 5 ,co bude navíc je bonus.
Karlos Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 Jsi tu dost dlouho,aby sis je našel na Aukru či Ebay Pár tisícovek to bude.Přesně. Není nic jednoduššího, než se kouknout na pár aukcí.
Karlos Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 To pouzdro je nalakované načerno? Na těch fotkách to vypadá, že je to tak.Tohle černění je tzv. brynýrování, často se říká jen brynýr, prostě černění povrchu železa, většinou chemické, jako ochrana před korozí a taky je to efektní. Bývá to často na zbraních.
azeppelin Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 Možná mimo, ale působí to jako neznačená skládačka... stroj neznačený, neznačený plášť nevalné kvality, cifr vypadá přetisklý atd.
Karlos Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 U ciferníku se to s jistotou říct nedá, ale strojek je samozřejmě originál IWC a jsem přesvědčený, že i pouzdro. Před časem mi prošly rukama skoro stejné hodinky, taktéž bez firemního značení.
Pafelik Odesláno 20. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 Všem Vám děkuju za odpovědi! Já se v cibulích vůbec nevyznám. Na Aukro a eBay jsem se díval, ale moc moudrej jsem z toho nebyl...
azeppelin Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2012 U ciferníku se to s jistotou říct nedá, ale strojek je samozřejmě originál IWC a jsem přesvědčený, že i pouzdro. Před časem mi prošly rukama skoro stejné hodinky, taktéž bez firemního značení. Nejspíš máš pravdu, vyznáš se v tom rozhodně více než já. Záleží na původu, ale třeba na ebay bych na ně přihazoval osobně s rozvahou.
long Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2012 U ciferníku se to s jistotou říct nedá, ale strojek je samozřejmě originál IWC a jsem přesvědčený, že i pouzdro. Před časem mi prošly rukama skoro stejné hodinky, taktéž bez firemního značení. No proto jsem se ptal,bo se asi bavíme o těch co skončlili u mně. ? Stroj je jasný a v hezké stavu i když ten první ( můj) s mikroregulací je jiná káva, ale zdá se mi stejné i to brynýrované pouzdro a u těch mých si nejsem jist tím, že právě to pouzdro je originál ( není značené) a zde jsme trochu čekal, že sem majitel hodí foto pouzdro kde budou nabouchané značky IWC
Chosé24 Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2012 No proto jsem se ptal,bo se asi bavíme o těch co skončlili u mně. ? Stroj je jasný a v hezké stavu i když ten první ( můj) s mikroregulací je jiná káva, ale zdá se mi stejné i to brynýrované pouzdro a u těch mých si nejsem jist tím, že právě to pouzdro je originál ( není značené) a zde jsme trochu čekal, že sem majitel hodí foto pouzdro kde budou nabouchané značky IWCNo sign. pouzdro bejt nemusí,má odpovídající číslo,korespondující/hezký slovo/ s číslem stroje.
Karlos Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2012 No proto jsem se ptal,bo se asi bavíme o těch co skončlili u mně. ? Jasně, to jsou ony. A když teď vidím další IWC v podstatě s identickým pouzdrem, tak mi to jen potvrdilo, že pouzdro je originál a už o tom nepochybuju.
long Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2012 Jasně, to jsou ony. A když teď vidím další IWC v podstatě s identickým pouzdrem, tak mi to jen potvrdilo, že pouzdro je originál a už o tom nepochybuju. No tak to mám ale RADOST.
tommasini Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2012 Tohle černění je tzv. brynýrování, často se říká jen brynýr, prostě černění povrchu železa, většinou chemické, jako ochrana před korozí a taky je to efektní. Bývá to často na zbraních.To jsem nevěděl. Děkuji za informaci.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se