Baker Odesláno 12. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Ahoj,ono je to v podstatě jedno, obě spony jsou na podobném principu, pusher je svojí konstrukcí imho pohodlnější. Pokud jsi však nechal na Heavy Calf přidělat dírku, obávám se, že sponu už tam díky středové výplni řemínku nedostaneš.
Akam Odesláno 17. září 2014 Nahlásit Odesláno 17. září 2014 Ahoj, chci si objednat Rios Bass a potřeboval bych vědět jaká je jeho nejkratší délka v zapnutém stavu. Mám menší zápěstí, tak nechci riskovat, aby mi první dírka nestačila Ještě mám dotaz na motýlovou sponu, jestli je vhodná k tomuto řemenu (prý je dost tlustý). Díky Laďa
Baker Odesláno 18. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2014 Ahoj Láďo,Bass má v nejkratším zapnutém stavu celkovou délku 135 mm. Je sice výrazně polstrovaný, ale s motýlovou sponou je plně kompatibilní.
Akam Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Odesláno 18. září 2014 Doporučíš mi ještě tu sponu? řemen bude 20mm, chtěl bych sponu spíš matnou nerez.Tím bych se chtěl vyhnout té dírce navíc ještě jednou díky L.
Baker Odesláno 19. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2014 Dobrym protnutim ceny a kvality je tato motylovka od Riosu, bohuzel vsechny spony ktere mame v nabidce jsou lestene.
Kid_A Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 (upraveno) zdravim panove, chci zkusit na fortis pilotky hnedy remen (neco ve stylu originalniho fortisu). rios montana se mi zda jako spravna volba. stredne hneda montana to celkem trefuje, co rikate? nebo by vas napadlo neco jineho? moc diky Upraveno 20. září 2014 uživatelem Kid_A
Baker Odesláno 21. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2014 Ahoj, Rios Montana je dobra volba, mozna jeste blizsi tomu originalu bude Hirsch Buffalo.
Liqid Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Chtěl bych se zeptat jen tak informačně, neuvažujete rozšíření nabídky nato strapů? V ČR není nabídka zrovna nejlepší a snad všichni zde musí objednávat ze zahraničí.
Baker Odesláno 13. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Už jsem to tady někde psal, jsem si vědom tohoto nedostatku, ale problém je, že v EU není žádný rozumný výrobce (jeden byl, ale zabalil výrobu nato strapů) a z Asie je to problém, díky rozdílnosti kvality jednotlivých dodávek a velmi špatné reklamovatelnosti. Usilovně hledáme výrobce, ale zatím to nevypadá.
Návštěvník Jagman Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Bakere chci se zeptat kamarád chce http://www.strapshop.cz/hirsch-performance/hirsch-george Na Citizen ale rozteč má 23 narvu tam 24? Normální kuži neni problém ten mm zmáčknout ale nevím jak toto D9ky
Petr_123 Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Já to měl takhle na 2 hodinkách a v pohodě to jde
Baker Odesláno 14. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Ano, neni problém to tam dostat, ten kaučuk je poddajnější než kůže.
Petr_123 Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Není to ideálně vidět, ale tady je 22 mm řemen na 21 mm nožkách
Frostie Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 já mám Bakere podobný dotaz: mám hodinky s roztečí 19 mm a chtěl bych jim pořídit NATO strap. Bohužel jsem žádný takový neobjevil. Je lepší jim dát 18 nebo 20 mm? Nebo existuje přímo nějaký s 19 mm? Díky
Baker Odesláno 14. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Existují i nato strapy v lichých rozměrech, my je bohužel nemáme. Pokud bys váhal mezi 18 mm nebo 20 mm, je vždy lepší požít ten větší rozměr, řemen pak po stěžejce necestuje a nehrozí nebezpečí vypadnutí stěžejky.
Frostie Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Existují i nato strapy v lichých rozměrech, my je bohužel nemáme. Pokud bys váhal mezi 18 mm nebo 20 mm, je vždy lepší požít ten větší rozměr, řemen pak po stěžejce necestuje a nehrozí nebezpečí vypadnutí stěžejky.ok, díky moc za info
martin.951 Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 Ahoj, chci se zeptat Rios Chesterfield (černý) - jaký je jeho povrch je normálně hladký, na některých fotkách to působí skorojako broušená kůže (semiš)?A je hodně tuhý? (potřeboval bych nacpat 22mm na 21mm nožky)Díky M.
Baker Odesláno 17. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2014 Ahoj, je to matná kůže, nedá se říct, že vyloženě broušená, spíš tak něco mezi hladkou kůží a semišovým povrchem.Řemínek je poměrně poddajný, mezi 21mm nožky půjde myslím bez problémů.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se