Přejít na obsah

Baker

Doporučené příspěvky

Ahoj Bakere, chtěl bych požádat o radu jaký řemen k Seiko Alpinist SARB017 (zelené alpinisty). Po tom, co odešel do věčných lovišť nepříliš kvalitní originální řemen, jsem používal Hirsch Liberty, který jim docela slušel a noname kožený řemen v krásné medové barvě. NATO jim podle mě vůbec nesedí. A teď bych chtěl zkusit zase něco nového. Nebráním se ani kaučuku, třeba Hirsch Pure se mi líbí...

Díky za tip.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, omlouvám se za opožděnou reakci.

Kaučukem se asi nedá nic zkazit, ale osobně mi k těm hodinkám více pasuje kůže. Podívej se na řemínky z buvolí kůže RIOS Montana nebo RIOS Colorado, pak si na nich dovedu představit Rios Submariner, zde bych volil vše v hnědé barvě. Jinak dobrou kombinací kůže a kaučuku by mohl Hirsch James.

Odkaz ke komentáři

Osobní zkušenost mám a musím napsat, že právě to žebrování ze spodní strany všech performance je velmi příjemné, pokožka se pod řemínkem prakticky vůbec nepotí, čož u koženého řemínku nelze říct. Je to každopádně mnohonásobně lepší volba ne Tebou zmiňovaný Hirsch Pure.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Díky za odpověď. Kdyby se ti náhodou ohnula stěžejka nebo pod ruku připletla nějaká již ohnutá, tak na mě prosím mysli a zkus to naživo. Přece jen to není levný špás, aby to člověk jen tak zkusil.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...