Xpak Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Ahoj Bakere, chtěl bych požádat o radu jaký řemen k Seiko Alpinist SARB017 (zelené alpinisty). Po tom, co odešel do věčných lovišť nepříliš kvalitní originální řemen, jsem používal Hirsch Liberty, který jim docela slušel a noname kožený řemen v krásné medové barvě. NATO jim podle mě vůbec nesedí. A teď bych chtěl zkusit zase něco nového. Nebráním se ani kaučuku, třeba Hirsch Pure se mi líbí...Díky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Ahoj, omlouvám se za opožděnou reakci.Kaučukem se asi nedá nic zkazit, ale osobně mi k těm hodinkám více pasuje kůže. Podívej se na řemínky z buvolí kůže RIOS Montana nebo RIOS Colorado, pak si na nich dovedu představit Rios Submariner, zde bych volil vše v hnědé barvě. Jinak dobrou kombinací kůže a kaučuku by mohl Hirsch James. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Díky za doporučení. Ten James má parádní barvu, ale předpokládám, že mít na kůži kuži je příjemnější než mít na kůži sebelepší kaučuk. Máš s tím, prosím, nějaké zkušenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 5. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Osobní zkušenost mám a musím napsat, že právě to žebrování ze spodní strany všech performance je velmi příjemné, pokožka se pod řemínkem prakticky vůbec nepotí, čož u koženého řemínku nelze říct. Je to každopádně mnohonásobně lepší volba ne Tebou zmiňovaný Hirsch Pure. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Baker-muzu se zeptat jestli je skladem nejaky pekny remen na Panerai?24 mm.Samozrejme jsem se koukal,ale jestli jsem si treba neceho nevsiml nebo tak.Diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 5. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Na rovinu, je to po vanocich docela prebrane a objednavat u vyrobcu budeme tento tyden, ale ve 24mm se mrkni na Rios Oxford, ten by tam mel byt ve vsech barvach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimple Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Jedno poděkování Bakerovi: Země si s ptactvem rozumí :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Zdravím, nenašel by se v nabídce řemen s 22 mm šířkou po celé délce pro mé Stenhart Military Black? Rád bych použil originální matnou sponu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 8. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Ahoj, určirě, mrkni se na Rios Chesterfield nebo Rios Oxford. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Co to je na tech Ptakach? To vypada dobre! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 8. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Hirsch Terra, dobrej remen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Diky, jdu ho zkoumat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 (upraveno) Trošku jsem se hrabal na stránkách,ale nenašel.Nemáte skladem nějaký zelený řemen 20mm.Chtěl bych přiložit k primkám s zeleným cifrem Upraveno 12. ledna 2015 uživatelem vsudybyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 12. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 Zelený řemen skladem aktuálně nemáme, pošli mi foto těch primek do SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 21. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2015 Krásna fotka stříbrných Diplomatů a Rios Avenue ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ? prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 22. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 (upraveno) Děcka pozorte!Máme tady nějaký výprodej řemínků. Jedná se o nové (objednané a neodebrané) kusy.Doporučuji Performance Tiger, které se díky slevě dostaly na cenu průměrného koženého řemínku.Konec hlášení. Upraveno 22. ledna 2015 uživatelem Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Hirsch tiger objednany. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2015 Ahoj Bakere, jeden dotaz k Hirsch Performance Robby. Půjdou do toho nacpat zahnuté stěžejky, abych to narouboval na Hamilton Pan Europe?Předem díky moc za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2015 Ahoj,priznám se, že jsem to nezkoušel a ani nemáme zahnuté stěžejky, ale myslím si, že to půjde, ten Robby je celkem poddajný a přizpůsobí se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2015 Díky za odpověď. Kdyby se ti náhodou ohnula stěžejka nebo pod ruku připletla nějaká již ohnutá, tak na mě prosím mysli a zkus to naživo. Přece jen to není levný špás, aby to člověk jen tak zkusil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se