Baker Odesláno 21. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Podařilo se nám z Hirsche vyrazit nějaké PVD přezky samostatně, mnoho lidí se na ně ptalo, tak tady jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasekk Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Ahoj, uměli by jste mi doporučit něco k Hamilton Jazzmaster Auto Chrono? Možná i XL. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 18. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Ahoj,v XL provedení není nabídka valná, ale docela živě si k nim dokážu představit HIRSCH Grand Duke XL, kde červené prošití hezky zvýrazní červený prvek na ciferníku.Případně pak HIRSCH Knight XL, de-facto v jakékoliv barvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasekk Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Ahoj, díky za tip, s tou červenou by to mohlo vypadat zajímavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasekk Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Ještě poprosím o radu, jakou motýlovou sponu by jsi k nim doporučil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 19. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Jednoznačně Hirsch Pusher. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 Od června by se měli objevit v nabídce Hirsch nějaké zulu strapy ... konečně. zulu.jpg Ahoj, chtěl bych se zeptat na tyto Hirsch zulu strapy, jak to s nimi vypadá? Nenašel jsem je ve vaší nabídce ani na stránkách výrobce Hirsch... moc se mi líbí. Budete je mít v sortimentu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L.Z.V Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Dobrý den, již delší dobu sháním nějaké krátké 18mm řemeny. Mám opravdu hubenou ruku takže standardní délka je na poslední dírku a ještě trochu plave. Zvlášť na hodinkách větších než 32x44.Poradíte kde resp který výrobce dělá zkrácené řemeny i v 18tce?Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 27. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Ahoj, chtěl bych se zeptat na tyto Hirsch zulu strapy, jak to s nimi vypadá? Nenašel jsem je ve vaší nabídce ani na stránkách výrobce Hirsch... moc se mi líbí. Budete je mít v sortimentu? Ahoj, zjistime u Hirsch v jaké fázi je výroba a pošlu SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 27. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Dobrý den, již delší dobu sháním nějaké krátké 18mm řemeny. Mám opravdu hubenou ruku takže standardní délka je na poslední dírku a ještě trochu plave. Zvlášť na hodinkách větších než 32x44.Poradíte kde resp který výrobce dělá zkrácené řemeny i v 18tce? Děkuji Dobrý den,v rozměru 18mm máme v nabídce celou řadu řemínků ve zkrácené délce, podivejte se sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Našel by se v nabídce nějaký pěkný (oranžový) nato pro oranžová monstra (20mm), případně kaučuk nebo guma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 27. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Máme v nabídce oranžový Hirsch Pure nebo Hirsch Carbon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 (upraveno) Panove,musim pochvalit bleskove doruceni. V nedeli v noci objednano a zaplaceno. Dnes rano doruceno do Prahy. Diky!!!!! Jen Rios Havana,ktery je uvadeny jako stredne hnedy je v realu cognac a spis do korkova:-( Upraveno 1. září 2015 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Mě se zásilka nějak zasekla v Ostravě, teda alespoň podle Trackingu..Strapshopem podáno na poštu v pondělí a na trackingu stále visí pouze podáno, takže pošťáci jsou asi nějací zabrždění Co se týče Strapshopu jako takového, tak tam je vždy naprostá spokojenost, takže i teď si samozřejmě rád počkám na zásilku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Pokud by to ani zitra nedorazilo, posli mi SZ, zjistime na poste co se deje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Díky ti za ochotu Nijak extra na to nespěchám, takže to ani nehrotím, ale vypadá to, že se jim to na poště asi někam zatoulalo, protože to stále visí v trackingu jako pouze podané. Uvidím zítra a dám kdyžtak vědět, možná budou akorát potřebovat trošku pošťouchnout na poště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 diky borci, vymena probehla zcela bez problemu. at se dari Panove,musim pochvalit bleskove doruceni. V nedeli v noci objednano a zaplaceno. Dnes rano doruceno do Prahy. Diky!!!!!Jen Rios Havana,ktery je uvadeny jako stredne hnedy je v realu cognac a spis do korkova:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 zdravím mágové, jaký je váš názor na kombinaci DK11 + Hirsch Tiger White ? Díky za vaše postřehy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Tiger je skvelej remen, ta bila, no, je to odvazna kombinace ale mohlo by to fungovat.Cerno/cerveny Robby je sazka na jistotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Ahoj a díky za odpověď. Určitě máš pravdu, ale já už mám origo damasko kaučuk a ještě origo černý s červeným prošitím. Proto mě napadla tahle zcela odlišná varianta, ale musím si to nechat projít hlavou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se