Baker Odesláno 5. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Je otázka na co má alergii, nemusí to být nutně spona, ale tou bych asi začal. Buď nějakou překlápěčku nebo klasickou přezku v daném rozměru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Rios Advance ma vetsi ovalne diry, tak jsem na nej mohl prehodit i original sponu. Slusi jim to spolu. Hodinky maji 100 m se sroubovaci korunkou, takze spolecne s remenem zvladnou sprchu nebo prilezitostne plavani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rody69 Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 Hledám alternativní řemen k hodinkám Hamilton Khaki Navy Pioneer. Stejný typ. Hladká kůže, výrazně prošitý ale světlejší hnědou až hnědo-oranžovu. Pokud někdo máte tip, sem s ním prosím. Díky. Rody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 Ten někdo má bejt asi Baker že? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rody69 Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Kdokoli, kdo se cítí být kompetentní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rody69 Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Tak nějak by měla vypadat změna. Vlevo originální řemen, vpravo upravená barva v Photoshopu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 19. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Ahoj Rody,jak je to pouzdro vysoke a jakou potrebujes roztec reminku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rody69 Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Ahoj, ještě je nemám, dnes je budu objednávat. Rozteč je 22 mm ale výšku pouzdra výrobce neuvádí:http://www.hamiltonwatch.com/collection/khaki/navy/pioneer-auto/h77715553-khaki-navy-pioneer-auto Někde jsem myslím četl, že je to necelých 11 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 19. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Výška cca 11 mm je v pohodě. Světle hnědé, až fo oranžova by mohly být tyto řemeny:HIRSCH EarthHIRSCH MarinerHIRSCH Camelgrain jinak si myslím, že tyto řemeny by k těm hodinkám mohli dobře sednoutHIRSCH LibertyRIOS ChesterfieldRIOS Oxford Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rody69 Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Díky. Pěkné řemeny. A co RIOS Firenze? Ten by k nim taky seděl?A je možné někde zajet a vybrat řemen osobně s hodinkami v ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 19. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Firenze je super, na ten jsem zapomel. Posilam Ti SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rody69 Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2015 dobry vecer panove, nebyl by ve vasi nabidce nejaky remen v rozmeru 17mm u pouzdra -> 16mm spona? diky moc za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 29. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 V tomto rozměru máme v nabídce pár řemínků. HIRSCH CrocograinHIRSCH RainbowHIRSCH HighlandHIRSCH OsirisHIRSCH DukeHIRSCH CamelgrainHIRSCH Ascot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 Moc diky za bleskovou reakci. Projdu to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 Ahoj, Bakere, prosím...Omega Railmaster XXL s překlápěčkou, co by jim slušelo? Nejlíp asi tmavě hnědý krokouš, jako mají originál. Koukal jsem do Strapshopu, ale v rozměru 24/18 jsem nic neviděl. Pravda, neproklikával jsem všechno.Nějaké doporučení? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Ahoj, pro Omega překlápěčku v rozměru 24mm žádný řemínek neumíme nabídnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Jasný, čekal jsem to, takže jedině něco s rozměrem 24 mm a nechat na něm neoriginální sponu. :-) Nebo Dušák za 10k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 V podstatě ano. To zůžení z 24mm na 18mm u tak velkých hodinek nepůsobí moc dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 Upřímně řečeno, když se na ně teď dívám, tak se mi to líbí čím dál tím méně. A když už o tom mluvíme, co bys doporučil jako odborník přes řemeny? Kolik je jich v rozměru 24mm? Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se