Přejít na obsah

automaty

mlsoun1

Doporučené příspěvky

Zdravím Vás,

potřeboval bych poradit s jednou maličkostí,která mě už začíná štvát.

Mám automaty,v hodinkách je strojek eta 2894-2.Hodinky se zrychlují,denně o dvě minuty.V březnu jsem je posílal do Prahy na seřízení a na vibrografu vykazovali před seřízením -7s/d a po seřízení +5s/d.

Jenže jsem byl minulý měsíc v lázních a hodinky jsem nechal doma na stole.Zapoměl jsem je dát do natahovače.Po příjezdu jsem je hned nasadil na ruku a vše o.k.

Druhý den jsem zjistil,že jdou o něco dříve,tak jsem je seřídil a dal na natahovač.

Papírově je k němu uveden,jakou mám zadat hodnotu k různým strojkům,otáčky,otáčení vlevo i vpravo,apod.U tohoto strojku je doporučováno 650 otáček a otáčení v obou dvou směrech.Jenže na něm se zrychlují ještě více.

Nevím co mám dělat.Jestli je dát do opravy,či nikoliv?

Můžete mi prosím poradit.

Moc děkuji všem,

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když pominu, že toto téma patří spíše do sekce Opravy, servis a pomoc s hodinkami, tak si myslím, že to je sranda.

Zprvu jsem si říkal, že na tohle nebudu reagovat - pak mi to nedalo, četl jsem to opakovaně několikrát a pořád se mi nechce veřit, že co píšeš myslíš vážně - zejména tu finální otázku.

Že si děláš srandu... ?!?

:rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Tohle začíná být docela fajn OT vlákno, takže i já si dovolím jednu mimoňskou otázku na zakladatele tohoto vlákna. To v profilu myslíš vážně? .... Zájmy:... psy .... To jako podle vzoru feny? :-)

http://www.youtube.com/watch?v=isrmvFKo6Gk

To mi připomíná - slyším D píšu T :D :D

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...