Přejít na obsah

Opat vyberame...

Doporučené příspěvky

Opat prisiel na psa mraz a opat vyberam nove hodinky. Uvediem par kuskov ktore momentalne zvazujem a rad by som od vas pocul komntare. Samozrejme uvitam aj nejake ine rady..

1 - Damasko DA46/7 - tu sa trochu bojim velkosti, ale DA37 sedeli perfektne..

2 - Sinn 103st - u tychto ma odradza V7750, ale prekusol by som to vzhladom na to, ze 103ky su moja srdcovka po dizajnovej stranky :wheelchair:

3 - Guinand 20-50-02 - v podstate kompaktnejsia verzia Sinn 103 len bez akryloveho skla (skoda)

4 - Sinn 256 - tieto sa mi pacia uz dlho, ale su v podstate nezohnatelne..

toto je zatial zoznam favoritov. Tesim sa na poznamky. V pripade rad, ocenim ak sa buedeme drzat v rozmedzi 800 - 1200 Eur.

Vdaka,

J.

post-8088-086561100 1346808158.jpg

post-8088-071788400 1346808161.jpg

post-8088-067783500 1346808175.jpg

post-8088-045597600 1346808189.jpg

post-8088-079752600 1346808200.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ja si teda myslim, ze by ses mel vrhnout do trochu jine vody. Duvod je ten, ze zase za mesic bude s prodavat a tvoje prodeje trvaji strasne dlouho a nemaji valneho vysledku. Damasko jsi mel, Sinn taky, Guinand jeste mas, atd. Ty hodinky ti asi sedi a asi se ti i libi, ale asi te brzy zacnou nudit. Zkus svuj hlad ukojit nejakou jinou znackou, treba uplne neco jineho a treba te to uspokoji smile_anim.gif Nevim, to je uj nazor, kdyz pozoruju tve aktivity zde. Ja se v tom placam podobne, takze nemam moc co radit, jen si tak hraju na chytraka smile_anim.gif

Odkaz ke komentáři

Janko tak jak píše Frantík,to budeš mít jednodušší,tam máš při tom množství co jsi už měl rychlejší :D .Panerai ne,tam je nejmenší velikost myslím 40mm ale celkově i tak na Janka mohutné.Kdybych ti měl poradit z tvého výběru tak by to byli Sinn103st nebo ty Quinand,jsou to téměř identické hodinky a dá se říct že ze stejné stáje,je to fakt alchymie ti něco poradit,ale myslím že nás nakonec překvapíš :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Janko, pokud mají hodinky sloužit jako nástroj, chronu bych se asi vyhnul. Co takhle DA47 s menší úpravou ? Červená vteřinovka s červeným bodem na lunetě tak, jak to mají DK11 Si ? Ta kombinace je naprosto skvělá, krásně a decentně to hodinky oživí. Tahle úprava je u Damaska možná.

ano, chrona povazujem aj ja za menej odolne a prave to ma odradza najviac. na druhej strane som obcas aj damaska zhuzval do vrecka pokracoval v praci prejstotu tak.. to cervene sa mi na tych hodinkach aj paci aj nepaci, aby sa mi to po case nezunovalo a ano, DA47 su dlhodobo favorit :)

Tak pokud bych se ohlížel pouze na vzhled, tak z toho výběru za mě jednoznačně Sinn 256 :smile_anim:

je to tzko, pacia sa mi vsetky ale 256 sa mi pacia uz pekelne dlho

Ja si teda myslim, ze by ses mel vrhnout do trochu jine vody. Duvod je ten, ze zase za mesic bude s prodavat a tvoje prodeje trvaji strasne dlouho a nemaji valneho vysledku. Damasko jsi mel, Sinn taky, Guinand jeste mas, atd. Ty hodinky ti asi sedi a asi se ti i libi, ale asi te brzy zacnou nudit. Zkus svuj hlad ukojit nejakou jinou znackou, treba uplne neco jineho a treba te to uspokoji smile_anim.gif Nevim, to je uj nazor, kdyz pozoruju tve aktivity zde. Ja se v tom placam podobne, takze nemam moc co radit, jen si tak hraju na chytraka smile_anim.gif

:)

Co treba Panerai?:-)

minule som si to skusal v BA a iskra velmi nepreskocila, teda aspon nie v kategorii kde je to pre mna cenovo prijatelne.

Janko tak jak píše Frantík,to budeš mít jednodušší,tam máš při tom množství co jsi už měl rychlejší :D .Panerai ne,tam je nejmenší velikost myslím 40mm ale celkově i tak na Janka mohutné.Kdybych ti měl poradit z tvého výběru tak by to byli Sinn103st nebo ty Quinand,jsou to téměř identické hodinky a dá se říct že ze stejné stáje,je to fakt alchymie ti něco poradit,ale myslím že nás nakonec překvapíš :smile_anim:

tak to si teda poradil :oneeyed02:

Zkus treba Moonwatche, Hanharty, Seamastery, Heuer, Tutima, Orlíky - to jsou taky puvodne "tool" watche. Treba to je cesta smile_anim.gif

Moonwatch - slaba WR.. a bez datumu..

Seamaster - posobia na mna dlhodobo odpudivo..

Heuer - ktore? modely co sa pacia mne su moc prerastene a celkovo mi tato znacka moc nesedi

Tutima - mal som dvoje.. za tie peniaze su aj lepsie hodinky..

Hanhart - v podstate to iste co Tutima :)

Orliky - beham kazdy druhy den po bazaroch a dufam ze sa usmeje stastie :wheelchair:

vidite, ja som strateny pripad. mne uz nikto nevyhovie :) moje ultimatne hodinky by boli sinn 103 bez chrona, 39mm, a podobne vlastnosti puzdra ako damasko da36/37.. ale kedy ich sinn alebo damasko vyrobia naozaj netusim..

Odkaz ke komentáři

Moonwatch - slaba WR.. a bez datumu..

Seamaster - posobia na mna dlhodobo odpudivo..

Heuer - ktore? modely co sa pacia mne su moc prerastene a celkovo mi tato znacka moc nesedi

Tutima - mal som dvoje.. za tie peniaze su aj lepsie hodinky..

Hanhart - v podstate to iste co Tutima :)

Orliky - beham kazdy druhy den po bazaroch a dufam ze sa usmeje stastie :wheelchair:

vidite, ja som strateny pripad. mne uz nikto nevyhovie :) moje ultimatne hodinky by boli sinn 103 bez chrona, 39mm, a podobne vlastnosti puzdra ako damasko da36/37.. ale kedy ich sinn alebo damasko vyrobia naozaj netusim..

Hele takhle jednoduse si muzes odstrelit kazdou znacku. Stejne tak i ty, ktere mas ve vyberu, protoze vsechny jsi uz mel a prodals je..........proste te necim serou. Je potreba hledat pozivita smile_anim.gif

Moonwatch - asi nejlegendarnejsi hodinky na svete

Seamaster - prakticke, odolne, univerzalni, nosi je i James Bond

Heuer - legenda sportovnich hodinek, spojene s automobilismem, vintage klasika

Tutima a Hanhart - hodinky menecke Luftwaffe, ultimativni military design, maji super koule

Orlik - netreba koukat jen na originaly, jsou i novodobe verze

He smile_anim.gif

Odkaz ke komentáři

Hele takhle jednoduse si muzes odstrelit kazdou znacku. Stejne tak i ty, ktere mas ve vyberu, protoze vsechny jsi uz mel a prodals je..........proste te necim serou. Je potreba hledat pozivita smile_anim.gif

Moonwatch - asi nejlegendarnejsi hodinky na svete

Seamaster - prakticke, odolne, univerzalni, nosi je i James Bond

Heuer - legenda sportovnich hodinek, spojene s automobilismem, vintage klasika

Tutima a Hanhart - hodinky menecke Luftwaffe, ultimativni military design, maji super koule

Orlik - netreba koukat jen na originaly, jsou i novodobe verze

He smile_anim.gif

jedine tym ze som ich mal moc dlho :)

vsetko co pises dava zmysel a tie pozitiva tam vidim aj ja. problem ale spociva v tom ze to mam as uz v hlave vymetene :) ja som uz naozaj pisal do Sinnu a Guinandu nech vyrobia model podla mojej specifikacie :worried_anim:

Mně se taky nelíbily, dokud jsem nenarazil na tyto - no a jsou to moje skoro definitivní už tři roky :)

tieto fakt nie. na ruke mi vobec nesedeli aj ked optika je pekna. z hladiska praktickosti by som ale skor vyuzil minutovu lunetu.

A co třeba Dodane, nebo Auricoste a jejich legendární Type XX/XXI

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

kuknem na to, ale cenovo to bude asi uz inde. auricoste to s tou ponorkou s..u podobne ako zeno..

Mě připadají nejhezčí ty Guinand 20-50-02.

tak ty si si uz vybral, este musim ja :)

porsche zial nemam..

Odkaz ke komentáři

Z Tvého výběru Sinn 103. Jinak ale souhlas s Frantikem a zkusil bych možná trochu jiný styl, ale přitom taky tool watch... Co 36mm Railmaster nebo Explorer? (bohužel nad limit).

V UK na eBay:

4399OMEGA-Railmaster-2504-52-00.jpg

Případně z dostupnějších variant:

mIIk vantage (dělaly se myslím i s datumem).

mkiivantagedesk.jpg

Smith Everest:

wristshot1.jpg

Odkaz ke komentáři

kloubik, v podstate by som aj suhlasil, ale mna na znacke omega proste nic nelaka. ked vidim moonwatche tak este co to citim ale zvysok je pre mna uplne o nicom..

rolex je zaujimavejsi, ale tie si sam nebudem kupovat. dostal som ich (GMT Master vintage) prislubene k istemu jubileu a rad si na ne pockam..

Mam tu teraz silnu trojku a bude naozaj fuska rozhodnut spravne a spravodlivo :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...