Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 21. 5. 2014 v 15:39, Lou napsal:

Dík za ochotu, Gandalfe! Hodinky jsem díky své netrpělivosti otevřel, párkrát jsem prstem pootočil rotorem a nějak se o rozběhlo a klape to dál.

Fotka je trochu problém, protože:

1. jsem nezkušený pako a nepochopil jsem způsob dávání fotek do příspěvku

2. mám hodinky zakázané značky Parnis, nevím, zda sem jejich fotku můžu dát a zároven se vyhnout BANu

Kdyby ti tam případně nesedl strojek od gandalfa, koukni na www.nejpanskehodinky.cz. Maj tam i nabídku strojků a dalo by se to např. tam i sehnat. Otázka pak spíš je, jestli se nevyplatí koupit hodinky jiné ( ceny strojků jsem nezkoumal ).

• po měsíci...
Odesláno

Tak jsem nakonec neodolal...

Jedny 1963 jsem videl na letisti v Nanjingu, ale 5000 RMB se mi zdalo moc. No a pak jsem kouknul na cinsky slevovy server a ejhle, do patku maji par poslednich kousku se slevou...

Do tydne mi dojdou do kancelare, tak se pak podelim o dojmy.

post-12548-0-85558600-1404899694_thumb.jpg

• po měsících...
  • po 4 týdnech...
Odesláno
  V 2. 10. 2014 v 11:04, instant napsal:

S-G v butiku vedla najlepsich swiss znaciek. Nepoznat o co ide, cloveka by to posadilo na zadok:

(ceny su v HKD)

A o co myslíš, že jde? Já čínský tourbillon mám a jsem spokojen.

Odesláno

Nemate nekdo odkaz na spolehlivy eshop,kde bych mohl Seagully koupit?Nejlepe primo z Ciny.Cetl jsem,ze vetsina hodinek z eshopu tam jsou jen padelky Seagullu...Klidne na ten slevovy server,ale aby byl v anglictine. Diky

Odesláno

Padělky seagullu? To taky existuje? Nemyslel to někdo spíš tak, že spousta hodinek se sea-gull strojkama jsou fejky něčeho jinýho? To by dávalo větší smysl.

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...