Návštěvník Podle-Mámy-Blázen Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Odesláno 8. září 2012 (upraveno) Vlastním tyto hodinky od devadesátých let. Z důvodu špatné dostupnosti srovnatelných hodinek je chci opět nosit.Potřebuji tyto odborné práce:Výměna amatérsky zkrácené hodinové a minutové ručky. Potřebuji skeletové, v bílé luminescenční barvě.Modifikace - zvětšení luminescenčních pozic na číselníku.Přeleštění skla.Kontrola stavu kalibru.Výměna baterieVýběr, doporučení a nasazení celoocelového tahu k ocelovému matovanému pouzdru.*Originální vzhled. Upraveno 8. září 2012 uživatelem Podle-Mámy-Blázen
mechano Odesláno 9. září 2012 Nahlásit Odesláno 9. září 2012 Podle mě taky. (promiň,to nešlo vydržet)
xmikes Odesláno 9. září 2012 Nahlásit Odesláno 9. září 2012 taky mě to napadlo...jen jsem to nechtěl psát první
Návštěvník Podle-Mámy-Blázen Odesláno 9. září 2012 Nahlásit Odesláno 9. září 2012 Podle mě taky. (promiň,to nešlo vydržet) Podle mě co?
Jiří9 Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 Podle mě co? To víš dám Ti příklad. Jednou mi psala jedna ženská s názvem emailu agentka.bezminulosti@něco.cz Nedalo mi to a odpověděl jsem jí s oslovením Ahoj Agentko.Na to se hrozně naštvala a žádná spolopráce nebyla její chyba .Každý by se měl zamyslet na tím jak se někde prezentujeaby si z něj pak každý nedělal srandu. Tak asi tak Jirka
mechano Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 (upraveno) Podle mě co?Tak jinak: mám stejný názor jako máma. Zahoď to a najdi si jinou hračku. Ušetříš. Upraveno 10. září 2012 uživatelem mechano
ramon Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 No chlapi, snad toho nechce tolik, aby to stálo majlant. Sklíčko lepší za pětistovku vyměnit celý, baterku taky vymění všude, do kalibru bych nehrabal dokud jde, a vyčištění taky žádná věda, není to nějakej mechanickej chronograf, noname tah z ebay, a s těma ručkama a lumi by si snad nějakej Hodinář mohl poradit.
ggrand Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 ramon: Teď jsi to napsal stylem, jak si Hurvínek představuje válku
digitalnick Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 (upraveno) Nepřijde mi, že by měli zkrácenou hodinovou a minutovou ručku, viz.Edit: teď jsem si všiml, že tvoje fotka je take originalni vzhled, takže výše mnou uvedené beru s omluvou zpět. Upraveno 10. září 2012 uživatelem digitalnick
ramon Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 (upraveno) ramon: Teď jsi to napsal stylem, jak si Hurvínek představuje válku Tak to kdyžtak rozveď, v čem nemám pravdu. Mluvím ze zkušenosti. Největší práci bych viděl v tom nanesení lumi na ciferník, pokud je to nutný. Chceš říct že je věda vyměnit minerální sklíčko, vyměnit baterku, nebo složit tendleten strojek? Upraveno 10. září 2012 uživatelem ramon
Chocholusik Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 Je smutne ze na fore, kde su vsetci tak nejak blazni ... ked pride niekto z inym pohladom na hodinky je povazovany za... aj ked zo smajlikmi teda. Drzim Ti palce.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se