Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny příznivce hodinek. Rozhodl jsem se, že si udělám radost a koupím si hodinky Seiko SNZF17. Bohužel mám velké dilema o velikosti hodinek. Mám poměrně malou ruku ( 17cm ) a tak nevím jestli koupit malou nebo větší verzi. Dají se koupit verze 38mm nebo 42mm verze. Když se dívám na různé fotky tak mi přijde, že hodinky jsou dost mohutné. Radši bych tu větší verzi, ale byl bych velmi nerad abych pak litoval. Dříve jsem měl hodinky Hamilton o velikosti 44mm a byl to nakonec jediný důvod proč jsem je prodal. Bohužel v Praze jsem je nikde nenašel k vyzkoušení. Vím, že tyhle Baby Suma tu má celá řada lidí. Nemá někdo náhodou podobný obvod ruky a nebyl by tak hodný a nefotil by mi je na své ruce? Vím, že to jsou dost levné hodinky a asi bych to neměl tak řešit, ale nerad bych si zkazil radost až hodinky poprvé nasadím na ruku. Díky moc.

Tady odkaz nad jakými přemýšlím

http://www.21jewels.com/productsdetail.asp?getproductid=1424&start=1&getbrand=1&getproducttype=29

http://www.21jewels.com/productsdetail.asp?getproductid=1675&start=16&getbrand=1&getproducttype=29

Odesláno (upraveno)
  V 14. 9. 2012 v 0:04, Slevin napsal:

Za mě určitě 38mm, mám 18cm a bral bych je taky...

Super, díky za odpověď. A nebyl bys tak moc hodný a nevyfotil bys je na ruce. Klidně z mobilu, jenom abych si udělal představu... Díky moc

Upraveno uživatelem Krupkic
Odesláno

Ahoj,

já je nemám, ale kdybych si je kupoval bral bych 38mm. Ono i na 18cm je pomalu 42moc si myslím. 38 není málo, jen je dnešní doba divná, že lidé chtějí nosit něco okázalého, tak si kupují přehnané velikosti...

Odesláno
  V 14. 9. 2012 v 0:10, Slevin napsal:

Ahoj,

já je nemám, ale kdybych si je kupoval bral bych 38mm. Ono i na 18cm je pomalu 42moc si myslím. 38 není málo, jen je dnešní doba divná, že lidé chtějí nosit něco okázalého, tak si kupují přehnané velikosti...

Ok, díky moc za názor. Právě proto to tak zvažuju. Na některých fotkách vypadají hrozně mohutně na jiných zase ne tak nevím. Zatím se přikláním k tomu koupit větší a v případě, že by to nebylo nositelné tak je prodat a koupit ty menší...

Odesláno
  V 14. 9. 2012 v 0:10, Slevin napsal:

Ahoj,

Ono taky asi záleží dle mého na předloktí a zbytku postavy. Mam vzhledem k185cm/93kg zápěstí "jenom" 18cm a průměru 42 bych se nebál. Je to samozřejmě o komfortu a o pocitu.

• Po letech...
Odesláno

trocha oživení - najdu někde v ČR místo, kde budou mít obě varianty (38 a 42 mm) a kde si je budu moci vyzkoušet?

Příp. jaký obchod/web byste doporučili pro koupi? (při zachování dobrého poměru celková cena/výkon)

Díky

Odesláno

Ahoj,

rozhodně menší. Jednak je to o 100% pohodlnější a druhak to vypadá líp. Mám podobnou velikost zápěstí. Mrkni na moje SARBy

Odesláno
  V 17. 3. 2016 v 7:46, bohus76 napsal:

Problém je dostupnost,moc jich teď na webu není :-(   Jako těch menších.  Dělají se kluci ty menší v pepsi variantě ?

Myslím, že jo pod označením Seiko SNZF27, ale ta dostupnost bude asi obdobná.

Odesláno

42mm, zápěstí 17,5cm, 190cm, 91kg

post-19121-0-15915900-1458380090_thumb.jpg

za mě bych se těch 42 vůbec nebál. Nosím tyhle a mám ještě pepsiny. Navíc myslim, že ty menší se ti budou blbě shánět

Odesláno

Já bych se taky 42cm nebál, ale záleží co kdo preferuje, já radši větší. Mám ruku 19cm a Seika Atlasy ty mají 40cm a zdají se mi malé. Teď jsem pořídil ProTreky PRW 6000, ty mají 52 a to je akorát.

Odesláno
  V 19. 3. 2016 v 13:21, kratas napsal:

Já bych se taky 42cm nebál, ale záleží co kdo preferuje, já radši větší. Mám ruku 19cm a Seika Atlasy ty mají 40cm a zdají se mi malé. Teď jsem pořídil ProTreky PRW 6000, ty mají 52 a to je akorát.

Počkej, ty sis dal na ruku 40 cm nástěnný hodiny a přišly ti malý?  :eek: V tom případě prosím nedupej, dědovi Vševědovi to nedělá dobře.

Odesláno (upraveno)

samozřejmě jsem myslel 40mm, hlavně že  ses nikdy nespletl ty Vševěde

Upraveno uživatelem kratas
Odesláno (upraveno)

Ja nosim na 17,5cm labe 43mm tridenty a je to fajn. Ak by mali 40..41mm, boli dokonale. Ale 38mm sa mi zda uz pod..

Samozrejme zalezi na hodinach, tvare noziciek a ako sedia na ruke.

Ale myslim, ze 42mm na 17cm ruke pri potapkach so sirokou lunetou by nemal byt problem..

Upraveno uživatelem slice
Odesláno

Díky moc za cenné rady a zkušenosti (doplněné fotkami). Nakonec jsem vybral Orient Ray jako ideální variantu v rámci mých požadavků.

PS: Kdybyste se jich náhodou někdo zbavoval, napište.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...