Prorok Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Odesláno 15. září 2012 Ahoj přátelé.V Praglu bude příští týden výstava Hodinek a klenotů. (určitě to víte, ale raději to tu dávám...)Výhodou je, že máte možnost vzít manželky a ty se nebudou nudit - šperky, módní přehlídka atd.Veškeré info zde - http://www.hodinyaklenoty.czManželka s kolegyní tam budou vystavovat svoji tvorbu - nástěnné hodiny z pískovce :)Mějte se a udělejte ženám radost Tom
t2 Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Odesláno 20. září 2012 Tak jsem tam dneska byl juknout. Kromě pana Brože mě tam nějak nic nezaujalo. Kdyby někdo přece chtěl jít tak můžu poskytnout vlezenky pro dva. Pro urychlení sms 608217556
haky73 Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Odesláno 20. září 2012 Možná hloupá otázka ale jsou tam zastoupeny všechny lepší výrobci hodinek? (Omegy,Tagy,IWC atd.) Ptám se z důvodu že hodinky sháním a tohle je ideální příležitost vidět hodinky v reálu. Nebydlím zase tak úplně blízko Prahy tak abych nejel zbytečně.Díky.
Frantik Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Odesláno 20. září 2012 Neni tam vůbec nic, nez smuky a pseudohodinky. Je to výsměch, ne výstava hodinek!
Jay Doll Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Odesláno 20. září 2012 V 20. 9. 2012 v 17:10, Frantik napsal: Neni tam vůbec nic, nez smuky a pseudohodinky. Je to výsměch, ne výstava hodinek!Díky Franto, ušetřil jsi mi pár hodin života! Raději zajdu do Pařížské a na Staromák
Frantik Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Odesláno 20. září 2012 No to stopro, tam je všechno :-) Na teto pseudovystave neni nic. Ale Festina ano!
DaLo Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Odesláno 20. září 2012 A ja se tesil, ze tam o vikendu zajdu. Fakt je to az tak strasny?
DaLo Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Odesláno 20. září 2012 Aha, tak po precteni seznamu vystavovatelu mam taky jasno:)
gmic@1986 Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Odesláno 20. září 2012 Dnes jsem "vystavu" navstivil..seznam vystavovatelu je na netu,takze zadne zklamani,ani prilisne prekvapeni...mam pocit,ze prostor pro sperky je vetsi,nez ten ktery venovali hodinkam,ale na sperky jsem stejne nesel;-) Z hodinek jsem mrknul na Primky,z T.G.M. 50ks limitky pry zbyva poslednich 10ks,par Edoxu a Tissotu...nastesti si alespon zena vybrala v Parizske darky na Vanoce,tak to nebyl uplne marny vylet...:-( :-)
Prorok Odesláno 21. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2012 Proto jsem psal, že můžete vzít ženy Podle seznamu vystavovatelů bylo jasné, že to není žádná sláva, ale využít toho, že si manželka užije vaše "koukání" na hodinky není zase tak špatné ne ? Tom
gmic@1986 Odesláno 21. září 2012 Nahlásit Odesláno 21. září 2012 Presne tak:-) Vzit zenu na sperky a pri te prilezitosti mrknout i na hodinky je myslim vic nez dobre;-) Navic me celkem zaujala nabidka winderu,takze to zase tak zle rozhodne nebylo..
kubson Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 http://www.novinky.cz/krimi/279591-zlodej-si-odnesl-z-vystavy-v-praze-sperky-za-400-tisic.html
pedro17 Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Neviete niekto býva takáto výstava hodiniek spojená súčasne aj s predajom v Bratislave a okolí ? vďaka
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se