Ronin13 Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 Velice hezká recence a povedené fotky. Tah od Zrna taktéž povedený, jediné co bych vytknul je nápis Archimede, myslím, že bez něj by vypadali ještě o chlup líp.
warcraftan Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Odesláno 22. července 2013 Ahoj, Jsem tady na forum nový a v hodinkách se nevyznám, zjistil jsem, že se mi nejspíš nejvíc líbí styl hodinek "pilotky", co ty pilotky vůbec znamenají, čí se charakterizují? proč se jim tak říká? Jsou nějaké alternativy k těmto hodinkám? rád bych si prohlédl i ostatní "pilotky" Omlouvám se předem za stupidní otázky, ale budu aspoň pro příště chytřejší. Děkuji.
paul67 Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Odesláno 23. července 2013 V 22. 7. 2013 v 21:33, warcraftan napsal: Ahoj, Jsem tady na forum nový a v hodinkách se nevyznám, zjistil jsem, že se mi nejspíš nejvíc líbí styl hodinek "pilotky", co ty pilotky vůbec znamenají, čí se charakterizují? proč se jim tak říká? Jsou nějaké alternativy k těmto hodinkám? rád bych si prohlédl i ostatní "pilotky" Omlouvám se předem za stupidní otázky, ale budu aspoň pro příště chytřejší. Děkuji.Pilotni hodinky.Velky jednoduchy cifernik,korunka ktera jde natahnout v rukavicich,vyrazne podsviceni indexu.Tot strucna charakteristika hodinek,ktere letci preferovali..Alternativa k Archimede...Steinhart,Laco. Zde odkaz,na dle me nejlepsi obchod s timto zbozim:http://www.chronoshop.cz/
F.B. Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Odesláno 23. července 2013 V 22. 7. 2013 v 21:33, warcraftan napsal: Ahoj, Jsem tady na forum nový a v hodinkách se nevyznám, zjistil jsem, že se mi nejspíš nejvíc líbí styl hodinek "pilotky", co ty pilotky vůbec znamenají, čí se charakterizují? proč se jim tak říká? Jsou nějaké alternativy k těmto hodinkám? rád bych si prohlédl i ostatní "pilotky" Omlouvám se předem za stupidní otázky, ale budu aspoň pro příště chytřejší. Děkuji. Je tu toho o nich VEĽA, stačí sa pohrabať, chlape... http://forum.chronomag.cz/index.php?/forum/51-vojenské-hodinky/ je tam toho o nich "plná prdel", i s množstvom odkazov na ďalšie zdroje :-) tak hurá na výlet, do "plnej prdele". F.
Ondrej71 Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Odesláno 23. července 2013 Jsou to úžasné hodinky. Už jsem nějakou dobu šťastným majitelem stejného modelu a nosí se skvěle :-)
Vanilla Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 Pěkná recenze i hodinky. Ikdyž pokukuji u konkurence, tak musím říct, že tento model je povedený. Ať slouží ;-)
Kondrys Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 V 5. 2. 2013 v 9:09, Ronin13 napsal: Velice hezká recence a povedené fotky. Tah od Zrna taktéž povedený, jediné co bych vytknul je nápis Archimede, myslím, že bez něj by vypadali ještě o chlup líp.Akorát bez loga by vypadaly stejně jako Steinhart, Stowa, Laco, atd. U klasických pilotek mi právě přijde, že logo je individualizuje. Jinak zdá se mi, že Archimede mají logo takové nezajímavé, bez šmrncu.
Sashoun Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 Paradni hodinky a je jeste lepsi remen
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se