Přejít na obsah

Cesi za hodinky utrati v Prumeru 1500 Kc

jumpmans

Doporučené příspěvky

To kouzlo je zde dost nakažlivé, protože, jsem tu necelý týden a byť se mi hodinky vždycky líbily:

- během týdne jsem koupil dvoje hodinky, které vlastně vůbec nepotřebuju, ale jsou moc krásné a s těma jedněma se po chvilkách kochám, poslouchám jak tikají a na ty druhé koupené zde netrpělivě čekám, až přijdou poštou.

- uvažuji, že začnu před ženou "upravovat" ceny hodinek a mlžit v případě jejich počtu

- sleduji, jestli moje hodinky jsou všechny natažené a jak moc se rozcházejí v čase

- začal jsem hodinky nosit pořád, protože třeba na práci doma jsem žádné nenosil. Žena mi vyčítá, že hodinek mám plnou pr..l, ale stejně se jí pořád ptám kolik je hodin.

- začal jsem sledovat, co kdo nosí na ruce.

- začal jsem stále více "opovrhovat" quartzovými hodinkami

- po tom co jsem zde zatím vyčetl, jsem okamžitě zavrhl hodinky, které jsem měl dlouho vyhlídnuté a myslel jsem si, že by měly být kvalitní. Místo nich se mi začaly líbit Hamiltony.

A tak se ptám, tohle je tu normální diagnóza? :rolleyes:

Upraveno uživatelem Wanderer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pro někoho je to vášeň, pro jiného nutnost, pro dalšího 'machrstyle'.. mne hodinky okouzlily a hluboce vlezly pod kůži, když jsme s bratrancema objevili na půdě truhlici po strejdovi - českobudějovickém hodináři.., už nevím, co tam bylo za věci, o tom se jen dohaduji, ale co vím, že z té doby znám značku patek philippe.. bohužel už nevím, jakým mechanizmem... . (bylo mi 10... )

Upraveno uživatelem montemar
Odkaz ke komentáři

Posle meho "A" je spravne. Normalni clovek jen pohledem cenu hodinek nepozna, a silne pochybuju, ze by mistni clenova davali svemu okoli sezrat, ze si muzou dovolit dat za hodinky nasobky platu.

Jde preci o to mit sperk, mit neco, co ma trvalou a estetickou hodnotu - ne cenu. V zasade je to analogie s umenim, az na to, ze hodinkami se narozdil od obrazu muzes kochat 24/7.

Odkaz ke komentáři

Posle meho "A" je spravne. Normalni clovek jen pohledem cenu hodinek nepozna, a silne pochybuju, ze by mistni clenova davali svemu okoli sezrat, ze si muzou dovolit dat za hodinky nasobky platu.

Jde preci o to mit sperk, mit neco, co ma trvalou a estetickou hodnotu - ne cenu. V zasade je to analogie s umenim, az na to, ze hodinkami se narozdil od obrazu muzes kochat 24/7.

Stejně si většina normálních lidí nepostižených chronobundusem myslí, že mám na tlapě nějakej fejk z netu. :) Je to jen a jen o mém pocitu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...