jumpmans Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2012 http://magazin.e15.cz/lifestyle/cesi-daji-za-hodinky-nejcasteji-kolem-patnacti-stovek-916386Hmmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2012 Tak to jsem na hodinky asi pozval celej barak! A nekteri tady celou ves:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2012 Tak to snad není žádna novinka,že Češi neutrácej za nadstandardní věci.Vždyť většina žije od vejplaty k vejplatě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jumpmans Odesláno 22. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2012 Tak to jsem na hodinky asi pozval celej barak! A nekteri tady celou ves:)presne spis se zamyslim: kolik lidi si nemuze koupit hodinky zadne, aby spolecne s nekterymi nami postizenymi dali ten prumer 1500? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2012 Hned v úvodu je řeč o Eltonu a pod tím fotka MPM.Taky je dobrá ta zmínka,že v Čechách je kromě Eltonu i druhý "výrobce". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čumil Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2012 Obávám se že jsou v Čr i malá města kde museli sundat hodiny i z radnice aby nekazili průměr kvůli některým zdejším členům ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2012 Tak to teda koukám. Asi se nikdo neptal zdejších členů. Nejprodávanější značce se nedivím, Casio prodávaj snad v každém zlatnictví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2012 To všetko preto, že väčšina Čechov ešte nespoznala kúzlo Chronomagu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2012 (upraveno) To kouzlo je zde dost nakažlivé, protože, jsem tu necelý týden a byť se mi hodinky vždycky líbily: - během týdne jsem koupil dvoje hodinky, které vlastně vůbec nepotřebuju, ale jsou moc krásné a s těma jedněma se po chvilkách kochám, poslouchám jak tikají a na ty druhé koupené zde netrpělivě čekám, až přijdou poštou. - uvažuji, že začnu před ženou "upravovat" ceny hodinek a mlžit v případě jejich počtu - sleduji, jestli moje hodinky jsou všechny natažené a jak moc se rozcházejí v čase - začal jsem hodinky nosit pořád, protože třeba na práci doma jsem žádné nenosil. Žena mi vyčítá, že hodinek mám plnou pr..l, ale stejně se jí pořád ptám kolik je hodin. - začal jsem sledovat, co kdo nosí na ruce. - začal jsem stále více "opovrhovat" quartzovými hodinkami - po tom co jsem zde zatím vyčetl, jsem okamžitě zavrhl hodinky, které jsem měl dlouho vyhlídnuté a myslel jsem si, že by měly být kvalitní. Místo nich se mi začaly líbit Hamiltony. A tak se ptám, tohle je tu normální diagnóza? Upraveno 22. září 2012 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2012 U kolegů v práci je normální, že si kupujou hodinky za 400,- klidně každý rok. A mají radost z toho, že si můžou kupovat pořád nové. 1500,- vzhledem ke kupní síle v ČR (uživ rodinu se šestnáctkou čistého) mi připadá adekvátní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2012 mám seika za 1500.- a klidně bych přežil jen s nima... von pocit, ´můžu to mít', je někdy skoro lepší, než 'mám to'... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2012 Zrovna u piva jsme tohle s kolegou řešili, jestli ty hoďky vůbec mají smysl. Je to sběratelská vášeň, která něco stojí nebo čistě nová doba "mám na to"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2012 (upraveno) pro někoho je to vášeň, pro jiného nutnost, pro dalšího 'machrstyle'.. mne hodinky okouzlily a hluboce vlezly pod kůži, když jsme s bratrancema objevili na půdě truhlici po strejdovi - českobudějovickém hodináři.., už nevím, co tam bylo za věci, o tom se jen dohaduji, ale co vím, že z té doby znám značku patek philippe.. bohužel už nevím, jakým mechanizmem... . (bylo mi 10... ) Upraveno 22. září 2012 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2012 Posle meho "A" je spravne. Normalni clovek jen pohledem cenu hodinek nepozna, a silne pochybuju, ze by mistni clenova davali svemu okoli sezrat, ze si muzou dovolit dat za hodinky nasobky platu. Jde preci o to mit sperk, mit neco, co ma trvalou a estetickou hodnotu - ne cenu. V zasade je to analogie s umenim, az na to, ze hodinkami se narozdil od obrazu muzes kochat 24/7. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diable Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2012 Omlouvám se pár stům lidí, že jsem je svou nenažraností odsoudil k životu bez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diable Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2012 Posle meho "A" je spravne. Normalni clovek jen pohledem cenu hodinek nepozna, a silne pochybuju, ze by mistni clenova davali svemu okoli sezrat, ze si muzou dovolit dat za hodinky nasobky platu. Jde preci o to mit sperk, mit neco, co ma trvalou a estetickou hodnotu - ne cenu. V zasade je to analogie s umenim, az na to, ze hodinkami se narozdil od obrazu muzes kochat 24/7. Stejně si většina normálních lidí nepostižených chronobundusem myslí, že mám na tlapě nějakej fejk z netu. Je to jen a jen o mém pocitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2012 Čekal bych teda aspoň trojku, ale když vidím, kolik lidí dnes nosí ty silikony (hodinky) za pade z Aukra, tak se člověk nemůže divit tomu číslu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas84 Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2012 tak se ptám, tohle je tu normální diagnóza? tady je normální všechno:-) I to nenormální )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas84 Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2012 Když jsem vybíral hodinky, ženský v práci to hodnotily jako zbytečnou blbost. Ale proč teda nosí prstýnky, náramky a náušnice? Taky zbytečná blbost, ne? Prostě je to pro nás šperk.Myslím, že lepší než peercing a vypadat jak chodící kovošrot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 Hodinky sú jediná radosť a luxus, ktorý ostatných v našom malom svete nes.e.r.ie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se