Cyber Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 (upraveno) Takže vypadá to že zájem by byl. Takže zkusíme spustit první ročník soutěže Miss Chronomag 2012.Vybírat budeme do 31.12.2012 dvanáct nejlepších fotografií pro případný kalendář, a z nejlepších dvanácti,posléze vybereme hlasováním první tři fotografie. Postovat můžete fotografie sem. Pravidla: zpracování libovolné - zadání pouze dívky / ženy plus hodinky, nebo hodinky, plus ženy? Kreativitě se meze nekladou.Prosím ne laciné erotické fotografie, těch je všude plno. Jinak je to na Vás.Fotografie prosím bez rámečků, ozdobiček, kopyrajtíčků, a jiných nesmyslů.Pokuste se i o polocelky, ať to nejsou pouze zátišíčka s detaily. Držím palce, ať se tu pár slušných fotek sejde. Formát : výška ( dělat kalendář z mixu šířek a výšek nejde )poměr stran: 2:3 ( panorama je super, ale k zadání se nehodí, čtverec zkusíme třeba příště )barevnost: barva ( černobílá sice mnohé zachrání, ale zase mnoho zabije - LV, bondy, pepsi, zlaté hodinky, atd.., takže prosím i bez tónováníček ) Upraveno 23. září 2012 uživatelem Cyber
bohus76 Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Myslím bys Davide mohl jít příkladem,určitě najdeš pár fotek k tématu.Jinak nemám co říct,natož čím vyfotit a proto dál mlčím.
Z. Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Cybere, jaká má být velikost fotek? Stačí zatím náhledy 600x900? A může dát jeden člen více fotek?
organic Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Fajn, blejsknu maminu se Subama, až se vrátí ze špitálu, její Citizeny by asi zdejší chronosazenstvo nedocenilo.
JakubS Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 Fajn, blejsknu maminu se Subama, až se vrátí ze špitálu, její Citizeny by asi zdejší chronosazenstvo nedocenilo. Záleží jak to blejskneš, hodinek si v tomhle vlákně asi nikdo všímat moc nebude
gougy Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 A že je tady těch fotek... (už když jsem četl zadání, tak mi připadalo "Vybírat budeme do 31.12.2012 dvanáct nejlepších fotografií" trochu optimistické, protože když se podívám na "standardní Chronomag kalendář", tak tam tucet dobrých k nalezení není - samozřejmě sám jsem tam taky žádnou slušnou nedal, prostě se nezadařilo..) Doufám, že se pro dobro tohoto projektu mýlím, ale obávám se, že nikoliv
Z. Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 Tak já bych tedy začal. Zatím jen v náhledové velikosti. Schválně, kdo pozná, co je to za hodinky... 13 1
bandicoot Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 Z. - super. To je přesně ono... Když to půjde takhle dál, ani nebude třeba vybírat, ale vezmou se všechny.
Cyber Odesláno 25. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2012 Super, první vlaštovky vylétly... Jenom upřesním pro Chronomag fotky vel. max 1200x800pro kalendář čím větší, tí lepší. Dneska už má skoro každý mobil,kompakt, zrcadlovka, rozlišení osm mega, takže prosím fotitco nejvetší - JPG / 3:2 / barva a pro ostatní co nechtějí poslat fotky, tak alespoň ať kliknou na plusu fotky co se jim líbí, ať to motivuje autory i budoucí autory příspěvků.Sám jdu příkladem a klikám
Cyber Odesláno 25. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2012 Tak já bych tedy začal. Zatím jen v náhledové velikosti. Schválně, kdo pozná, co je to za hodinky...Super, díky za první fotku !
Jarett Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Odesláno 26. září 2012 (upraveno) Stálo to za trochu přemlouvání .... Edit: je to moje choť .... Upraveno 26. září 2012 uživatelem Jarett 19 1
Alexion Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Odesláno 26. září 2012 no to ma podrz. druha fotka to tu posuva do modelingovej polohy. slecna by mohla kludne byt ambasadorka znacky asi to tu zacnem intenzivnejsie sledovat
Kristian.nov Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Odesláno 26. září 2012 (upraveno) Nevim jestli můžu dát víc než jednu fotku, ale těchhle je mi líto sem nedat... Upraveno 26. září 2012 uživatelem Kristian.nov 9
organic Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Odesláno 26. září 2012 Tak to je pecka chlapi. Jedna holka hezčí než druhá a i hodinky jsou perfektní.
Návštěvník Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Odesláno 26. září 2012 asi nevyhraju, no.... ale pamatujte si, že tenhle pokus mě zejtra bude stát botičky nebo svetříček
gougy Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Odesláno 26. září 2012 asi nevyhraju, no.... ale pamatujte si, že tenhle pokus mě zejtra bude stát botičky nebo svetříček Tak to už je druhá výborná fotka v tomto vlákně, smekám. Je vidět, že můj pesimismus nebyl na místě
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se