instant Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 prehnane? naopak, ani to nezistis. to je jedno z najkrajsich a najergonomickejsich puzdier na trhu. je to cele krasne vyvazene aj s tym naramkom, sedi to na ruke ako ric na serbli. pozeraj na tie tvary, vsetky GS su cukrikove:
Vit Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 V 1. 10. 2012 v 23:29, instant napsal: ....sedi to na ruke ako ric na serbli............ Prosím o překlad, ric tuším (sedim na tom), ale u serble bůbec netuším o co jde.
instant Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 (upraveno) V 2. 10. 2012 v 4:53, Vit napsal: Prosím o překlad, ric tuším (sedim na tom), ale u serble bůbec netuším o co jde. ric je jasna, pouzivame to kazdy den na sedenie. Šerbel je hovorovo nočník. inac aj Royal Portable Toilet edit: Srbi este maju podobne, v preklade "sedi to jak facka debilovi" Upraveno 2. října 2012 uživatelem instant
Vit Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 (upraveno) V 2. 10. 2012 v 10:01, instant napsal: ric je jasna, pouzivame to kazdy den na sedenie. Šerbel je hovorovo nočník. inac aj Royal Portable Toilet edit: Srbi este maju podobne, v preklade "sedi to jak facka debilovi" Jo tak, JAKO p...l NA HRNEC, tak to jo. EDIT: P_R_D_E_L to cenzuruje Upraveno 2. října 2012 uživatelem Vit
Návštěvník pitrs182 Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 Mně se moc líbí tyhle, je to 40 mm, dělají je i ve 43 mm.Hamilton Jazzmaster Slim
Slevin Odesláno 2. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2012 Grand Seiko stojí cca 90tis z seiyajapan.com jinak ty hamiltony jsou nádherné, opravdu se mi líbí, jedinou vadou je ta vteřinovka, ale to si ještě promyslím, jestli zvládnu. Jinak něco podobného se mi líbí. Měl jsem Jazzmastery a tam mě trochu zarážela celkem špatná luminiscence, nevím jestli to byla vada kusu, ale svítily asi minutu a pak bych čas už nepřečetl
Návštěvník pitrs182 Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 Ještě sem našel od Hamiltonu Thinomatic a Jazzmaster Slim Petite Seconde Ty už jsou o fous větší.
skalis Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 Kdyz Hamilton, tak Intra-Matic. Co na ne rikas? Specifikaci snad splnuji: zdroj/source: www.hodinkee.com (odkaz/linked from http://watchist.com)
Slevin Odesláno 2. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2012 (upraveno) to Skalis: Díky velmi pěkný modelpřátelé, dneska jsem byl v Primu a už vím, že ty nechci. Pouzdra jsou příliš vysoká, a jediné které mi sedlo bylo pouzdro od Diplomatů, ale ty jsou bohužel za 93 tis. což je opravdu přehnané. G. Seiko jsem taky vypustil. protože výška 13,5mm je také moc s tím, že mají 37mm průměr. Ale velmi mě nadchnuly hodinky Hamilton intra-matic, které v sobě mají etu 2892 (ikdyž píší 2829). Sice tam není vteřinovka, ale co se dá hold dělat. Pouzdro je přesně to, které hledám. Lehce vypuklé sklo (safír), který plynule přecházejí do pouzdra. Mají krásných 38mm. Ale ještě to není definitivní. Musím se dojít kouknout na Omegy prestige coaxial...Takže teď je výběr zůžen na tyto model:Hamilton Intramatic 38mm nevím jestli na tahu nebo na kůžiOmega de ville prestige coaxialRainer Brand grante panamaIWC portofino Co myslíte, jaké? Upraveno 2. října 2012 uživatelem Slevin
kvejkr Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 Rozumny zuzeni:) pokud si pripravenej za ne dat 80-100k tak bych vybiral mezi omegou a iwc. Rainery sou sice super, ale za tu cenu by me odradila ta eta, i kdyz je upravena tak inhouse je jiny kafe hamiltony sou taky super ale se zbytkem je vicemene nemuzes srovnavat, ale zase je sezenes kolem dvacky...zalezi jaky mas ted priority:)
Slevin Odesláno 3. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2012 (upraveno) Ještě moji pozornost upoutaly jedny hodinky, o kterých jsem si myslel, že jsou příliš drahé, ale ony nejsou. cena 3600 dolarů. Zenith Heritage ultra slim. Co myslíte? Upraveno 3. října 2012 uživatelem Slevin
pavel23 Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Ty Hamilton Intramatic dělají i 42mm, vem je s tahem, řemen dokoupíš od Šími.http://www.hamiltonwatch.com/en/gents/american-classic/timeless-classic/intra-matic-42mm/H38755151
Slevin Odesláno 4. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Dík, ale raději 38mm přece jen nemám medvědí tlapu a 42mm je moc na oblekovky.
Vit Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 V 4. 10. 2012 v 18:51, Slevin napsal: Dík, ale raději 38mm přece jen nemám medvědí tlapu a 42mm je moc na oblekovky. Navíc na model s tenkým okrajem pouzdra.
Slevin Odesláno 5. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2012 Opravdu nevím, co si vybrat. IWC asi vypustím. Intramatic nevim nevim, dost by mi asi vadila absence vteřinovky... A na omegy jsem se chtěl podívat včera, ale bohužel na Staromáku v butiku právě měli nějakou promoakci, takže jsem jenom děsně zmokl. Stavím se tak v pondělí. Jinak všem moc díky za rady a návrhy. Rozšířili jstě mi obzory. Kdyby někoho napadlo ještě něco, budu potěšen.Díky!
Návštěvník pitrs182 Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 Epos? Zdroj: http://iluxus.cz/2011/04/22/napiste-si-svuj-lehky-epos/
Slevin Odesláno 5. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2012 Díky, ale bohužel manuály jsem už zavrhl. Potřebuji automaty, ale jinak to jsou nádherné hodinky. POdobné jsou Epos 3420, automaty...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 Mrkni na tohle starší vlákno, pokud si jej neviděl. Je tam pár zajímavých hodinek.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/21354-hodinky-k-obleku/
Slevin Odesláno 5. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2012 Pěkné, díky. Musím zajít kouknout na Omegu. Ty mi přijdou nádherné...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 A ještě tyto: Zdroj: http://www.worldtempus.com/en/watches/find-your-watch/detail-view/news_category/maurice-lacroix/element/tx_worldtempus_cache/tradition-15/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se