Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

polypolyboy: Eta 2824 není od počátku stavěný automat, má nižší rezervu chodu a hlavně menší kul. ložisko, které nezvládne tolik co u 2892 což mu snižuje životnost. V poslední řadě je vyšší a mě jde poměrně dost o výšku...

Nejvíce se mi líbí ty třetí stříbrné Bally, ty jsou úplně božský, ale bohužel mají taky etu 2824...

• Odpovědi 128
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

polypolyboy: Eta 2824 není od počátku stavěný automat, má nižší rezervu chodu a hlavně menší kul. ložisko, které nezvládne tolik co u 2892 což mu snižuje životnost. V poslední řadě je vyšší a mě jde poměrně dost o výšku...

Nejvíce se mi líbí ty třetí stříbrné Bally, ty jsou úplně božský, ale bohužel mají taky etu 2824...

Správně,kompromisy lezou do peněz.

Odesláno

Prakticky se mi líbí hodně modelů Trainmaster od Ball, ale bohužel u většiny je eta 2824 a tu nechci...no jsem opravdu náročný

Odesláno

Chápu tvou "náročnost", ale 2824 je super stroj, který používá mnoho výrobců a stovky modelu. Je to lety prověřeny stroj. Ty mas inhouse Nomos a taky nejsi spokojeny, takže to asi nikdy nebudeš :-)

Odesláno

Frantik: no já to vím, že je to dobrý strojek, ale přece jen 2892 mě láká ještě více. Prostě na mě působí robusněji. Jinak Nomos už nemám. Byl to super stroj, ale potřebuju automat. Mám z toho úžasný pocit když hýbu rukou a cítím jak to natahuju :) Jo tuším, že asi nikdy spokojený nebudu. Možná u Omega prestige coaxial bych byl, ale nevím, tak daleko ještě nejsem.

Jo už jsem o ně měl 2x zájem, ale bohužel teď nemám. Mám trochu averzi k té korunce a nelíbí se mi ten datum, raději bych nové, ale díky a zvážím, třeba si to ještě rozmyslím...

Odesláno

Kluci mate nejakou predstavu jak velike by hodinky cca mely byt v porovnani se zapesim? Ja vim je to trochu zaludna otazka ptz vetsina z vas rekne je to individualni. Ja mel onehda na ruce Hamiltonky s prumerem 38 a tak nejak jsem si pripadal divne jakoby zsenstele... Na mojim zapesti 18 cm mi prisly titerne maly. Ale mozna je to jenom blbej pocit pac jsem zvyklej na vetsi

Odesláno

Kluci mate nejakou predstavu jak velike by hodinky cca mely byt v porovnani se zapesim? Ja vim je to trochu zaludna otazka ptz vetsina z vas rekne je to individualni. Ja mel onehda na ruce Hamiltonky s prumerem 38 a tak nejak jsem si pripadal divne jakoby zsenstele... Na mojim zapesti 18 cm mi prisly titerne maly. Ale mozna je to jenom blbej pocit pac jsem zvyklej na vetsi

říká se, že obvod ruky x 2,22 takže máš mít zhruba kolem 40mm průměr, ale záježí, jestli oblekovky nebo potápky...

ale to sem nepatří, vyhledej si to tu, je tu o tom několik vláken...

Odesláno

Už mám rozhodnutou jednu věc, nechci Ebel classic 100. Cofr a ručky jsou úžasný, ale pozdro se mi už tolik nelíbí bohužel.

Ale výběr pokračuje, máte někdo nějaký typ? Limit zvedám na 60 tis. prostě budu muset došetřit...

Díky!

Odesláno

Jo nad nimi jsem už také uvažoval. Jsou nádherné i v reálu. Bohužel je tak zase eta 2836, možná bych se měl přece jen j přestat bránit...

Odesláno

Aha tak to si opravdu hodne narocnej:) ale hezci oblekovky v tyhle cenovy relaci se budou hledat tezko:) leda pak neco od omegy s co-axialem , to je uplne jinej level, ale to bys musel bud pritlacit nebo hledat mezi starsima :)

Odesláno

Miceyi, Eterna se mi velmi líbí a značka je mi sympatická, ale bohužel 42mm je moc, nemám z toho dobrý pocit...

Kvejkr, pacifik jsou také úžasné,ale na mě příliš neladný ručky..

Ideálně bych chtěl 40mm, takže připadá v úvahu Maurice lacroix modré nebo tyto omegy

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Union Glashutte uz tu nejaky byly, ale dneska se objevily tyhle v Co mate dnes na ruce a ja si z nich uplne sedl na zadek (autor se snad nebude zlobit ze sem pouziju jeho fotku).

N3.jpg

Nebo jeste s datumem. Strojek 2892, velikost 40 mm:

D005.407.16.037.00.png

Odesláno

tak ty jsou opravdu moc pěkné, už jsem na ně koukal, ale nebyl jsem si jistej, jinak fotka je úžasná díky a budu přemýšlet...

Odesláno

Ty Uniony jsou krásné,ale asi by mi vadila absence lichých čísel.

Primky zavrhuješ?Spartaky 40 mm jsou moc hezké a je tam in-house.Ještě by ti něco zbylo na individuální doladění.

Odesláno

nad Prim jsem už také přemýšlel, kolik stojí když chce člověk něco na míru? Řekněmě i s trochu pozměněným pouzdrem a cifrem? Jsou to schopni udělat?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...