Cyber Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Odesláno 6. října 2012 (upraveno) V 3. 10. 2012 v 7:47, bandicoot napsal: Ty jsou skvělý. Jedny z mých wish, který mi na ruce ale nesedí díky sklonu gumy a koncovky tahu (a malý se mi proporčně moc nelíbí).Opravdu perfektní hodinky.Gratuluju.Na to je jednoducha odpoved - mesh . Omega zacala delat mesh z Ploprof i v siri 22mm. Coz spolu s dokonalou sponou s mikroregulaci, resi tento problem. U novych PO to vyresili kratsimi nozkami, a diky tlustsimu pouzdru i vetsim zakrivenim koncovky tahu, takze nove PO uz sedi lepe i na mensim zapesti. Upraveno 6. října 2012 uživatelem Cyber
Daemonultimate Odesláno 6. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2012 Do léta jsem měl 44,od léta do ted 41 v titanu a oPO 45,5 na gumě vůbec nevim že je mám na ruce.
Daemonultimate Odesláno 7. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2012 Tak proběhla první operace,zdárně pacient ne-zemřel.Jsou na tahu.A první dojmy?Na kaučuku byly lehčí a řekl bych,že líp seděly.Zase na druhou stranu,na tahu nejsou až tak těžký,jak jsem očekávala vypadají skvěle.Omlouvám se za kvalitu fotek z reportáže operace,ale umělý osvětlení,blbej foták a ještě horší fotograf udělají své.
Liqid Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 Tak mně se tada mnohem víc líbí na tahu . Na tom kaučuku to působilo tak trošku lacině
Daemonultimate Odesláno 7. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2012 V 7. 10. 2012 v 14:24, Liqid napsal: Tak mně se tada mnohem víc líbí na tahu . Na tom kaučuku to působilo tak trošku lacině Absolutní souhlas,a ted po pár hodinách,kdy už se tah na ruce usadil,mám stejný pocit jak na gumě,ale jsou to jiný stroje.
panedge Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 Já je nosím jen na tahu,ale ještě mě láká zkusit nato.
Liqid Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 A co třeba kůže? Když to na člověku ladí třeba s botkama a opaskem, tak je to super. Nato? Já nevím, ale proč dávat na pěkný hodinky kus hadru? Je to asi jako vzít si k obleku krosnu a pohorky
Daemonultimate Odesláno 7. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2012 V 7. 10. 2012 v 16:25, Liqid napsal: A co třeba kůže? Když to na člověku ladí třeba s botkama a opaskem, tak je to super. Nato? Já nevím, ale proč dávat na pěkný hodinky kus hadru? Je to asi jako vzít si k obleku krosnu a pohorky Kůže to je jediná alternativa,kterou jsem nezkusil,tak nevím jestli mám,protože na tom tahu jsou úžasný.
baza Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 Mám k PO tah,kaučuk a hnědého aligátora.Nejčastěji jsou na tahu.V létě jsou dost často na kaučuku, podle mého jim taky dost sluší.S aligátorem jak já říkám "na slušno" je nosím asi nejmíň. Ale taky jim to dost sluší... Jdu se podívat, kam jsem ten řemínek založil...
Moty Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 (upraveno) mám na PO jak mesh tak ZULU, zítra dám fotky, snad už konečně, mesh je super, ale se ZULU si nejsme moc jistej, tak jsme zvědavej co řeknete na strap Edit: pro mě akorát docela škoda, že nový PO nemaj na sponě napsáno celý jméno, jako máš Ty, přišlo mi to hezčí Upraveno 7. října 2012 uživatelem Moty123
Daemonultimate Odesláno 7. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2012 V 7. 10. 2012 v 18:28, Moty123 napsal: mám na PO jak mesh tak ZULU, zítra dám fotky, snad už konečně, mesh je super, ale se ZULU si nejsme moc jistej, tak jsme zvědavej co řeknete na strap Už se těším.
Daemonultimate Odesláno 9. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2012 Tak jsem tady na foru četl všelijaký zkušenosti po zásahu hodinářů profesionálů s poničením tahů a musím říct,že jsem kupodivu nikdy nezpůsobil žádnou paseku.Tah u PO se zkracoval s potěšením,nejhorší zkušenosti mám s levnými tahy kde nejsou mezičlánkové vložky ale jen jednoduché osičky.Ty jsou dost natvrdo a hrozí,že už nebudou držet a budou se uvolnovat.Ale to jsem viděl u hodinek kolem 3.000,-.Na tahu u PO mě zase překvapila absence dírek na sponě sloužících k jemnému doladění délky tahu.Myslím,že u tak vymakaného tahu je to chybka.
panedge Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Odesláno 9. října 2012 To máš reht,to jemný doladění by bodlo.Jinak já je nosím jen na tahu a právě teď mi připadá,že na tom kaučuku vypadaj perfektně teda,jak tak koukám na fotky.
Moty Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Odesláno 9. října 2012 viděl jsem je v realu na kaučuku s překlápěčkou a jak je ten tak tou absencí mikroregulace ošizen z ty překlápěčky jsem unešenej
Daemonultimate Odesláno 9. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2012 V 9. 10. 2012 v 19:02, panedge napsal: To máš reht,to jemný doladění by bodlo.Jinak já je nosím jen na tahu a právě teď mi připadá,že na tom kaučuku vypadaj perfektně teda,jak tak koukám na fotky. Vypadaj skvěle a myslím že v létě k vodě je to to pravý ořechový.Ale ten tah jim opravdu hodně dodá.
Daemonultimate Odesláno 10. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2012 Při studiu inspirace do budoucna
Daemonultimate Odesláno 10. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2012 Přímé srovnání tah-kaučuk
Cyber Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Odesláno 10. října 2012 ten kaučuk prostě divně trčí, za mě tah, a ideálně mesh
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se