Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 3. 10. 2012 v 7:47, bandicoot napsal:

Ty jsou skvělý. Jedny z mých wish, který mi na ruce ale nesedí díky sklonu gumy a koncovky tahu (a malý se mi proporčně moc nelíbí).

Opravdu perfektní hodinky.

Gratuluju.

Na to je jednoducha odpoved - mesh . Omega zacala delat mesh z Ploprof i v siri 22mm. Coz spolu s dokonalou sponou s mikroregulaci, resi tento problem. U novych PO to vyresili kratsimi nozkami, a diky tlustsimu pouzdru i vetsim zakrivenim koncovky tahu, takze nove PO uz sedi lepe i na mensim zapesti.

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno

Tak proběhla první operace,zdárně pacient ne-zemřel.Jsou na tahu.A první dojmy?Na kaučuku byly lehčí a řekl bych,že líp seděly.Zase na druhou stranu,na tahu nejsou až tak těžký,jak jsem očekávala vypadají skvěle.Omlouvám se za kvalitu fotek z reportáže operace,ale umělý osvětlení,blbej foták a ještě horší fotograf udělají své.

post-17935-062883000 1349613380.jpg

post-17935-019484600 1349613399.jpg

post-17935-005534100 1349613431.jpg

post-17935-053208200 1349613446.jpg

post-17935-066482700 1349613458.jpg

Odesláno

A co třeba kůže? Když to na člověku ladí třeba s botkama a opaskem, tak je to super.

Nato? Já nevím, ale proč dávat na pěkný hodinky kus hadru? Je to asi jako vzít si k obleku krosnu a pohorky :suicide_anim:

Odesláno
  V 7. 10. 2012 v 16:25, Liqid napsal:

A co třeba kůže? Když to na člověku ladí třeba s botkama a opaskem, tak je to super.

Nato? Já nevím, ale proč dávat na pěkný hodinky kus hadru? Je to asi jako vzít si k obleku krosnu a pohorky :suicide_anim:

Kůže to je jediná alternativa,kterou jsem nezkusil,tak nevím jestli mám,protože na tom tahu jsou úžasný.

Odesláno

Mám k PO tah,kaučuk a hnědého aligátora.

Nejčastěji jsou na tahu.

V létě jsou dost často na kaučuku, podle mého jim taky dost sluší.

S aligátorem jak já říkám "na slušno" je nosím asi nejmíň. Ale taky jim to dost sluší...

Jdu se podívat, kam jsem ten řemínek založil...

Odesláno (upraveno)

mám na PO jak mesh tak ZULU, zítra dám fotky, snad už konečně, mesh je super, ale se ZULU si nejsme moc jistej, tak jsme zvědavej co řeknete na strap

Edit: pro mě akorát docela škoda, že nový PO nemaj na sponě napsáno celý jméno, jako máš Ty, přišlo mi to hezčí

Upraveno uživatelem Moty123
Odesláno

Tak jsem tady na foru četl všelijaký zkušenosti po zásahu hodinářů profesionálů s poničením tahů a musím říct,že jsem kupodivu nikdy nezpůsobil žádnou paseku.Tah u PO se zkracoval s potěšením,nejhorší zkušenosti mám s levnými tahy kde nejsou mezičlánkové vložky ale jen jednoduché osičky.Ty jsou dost natvrdo a hrozí,že už nebudou držet a budou se uvolnovat.Ale to jsem viděl u hodinek kolem 3.000,-.Na tahu u PO mě zase překvapila absence dírek na sponě sloužících k jemnému doladění délky tahu.Myslím,že u tak vymakaného tahu je to chybka.

Odesláno

To máš reht,to jemný doladění by bodlo.Jinak já je nosím jen na tahu a právě teď mi připadá,že na tom kaučuku vypadaj perfektně teda,jak tak koukám na fotky.

Odesláno

viděl jsem je v realu na kaučuku s překlápěčkou a jak je ten tak tou absencí mikroregulace ošizen z ty překlápěčky jsem unešenej

Odesláno
  V 9. 10. 2012 v 19:02, panedge napsal:

To máš reht,to jemný doladění by bodlo.Jinak já je nosím jen na tahu a právě teď mi připadá,že na tom kaučuku vypadaj perfektně teda,jak tak koukám na fotky.

Vypadaj skvěle a myslím že v létě k vodě je to to pravý ořechový.Ale ten tah jim opravdu hodně dodá.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...