Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

SZ = Soukromá Zpráva (posílá se kliknutím na levé tlačítko pod označením statusu adresáta). Tj. zpráva, kterou dostane soukromě jen ten, komu jí posíláš.

Odesláno

Ahoj, SZ je Soukromá Zpráva a najdeš ji v pravém horním rohu po rozkliknutí "šipečky" u svého nicku pod oddílem "messenger".

Podmínky pro prodej jsou 6měsíců od registrace a 50 relevantních příspěvků (v některých tématech se příspěvky nezapočítávají)

Odesláno

Dát si příspěvek do prodejní sekce můžeš tehdy, pokud jsi registrován alespoň 6 měsíců a současně máš elespoň 50 příspěvků na fóru.

• po měsíci...
  • po měsíci...
Odesláno

Já snad už nováček nejsem a třeba jsem si toho dřív nevšiml, ale co znamená ukazatel "Warn status" u mých údajů vlevo od příspěvků? Provedl jsem něco :unsure: ?

Odesláno
  V 29. 12. 2012 v 9:30, Ivan Lelák napsal:

Já snad už nováček nejsem a třeba jsem si toho dřív nevšiml, ale co znamená ukazatel "Warn status" u mých údajů vlevo od příspěvků? Provedl jsem něco :unsure: ?

Když například nabízíš repliky či jinak se proviníš proti pravidlům,tak Ti může admin či moderátor udělit status varování v libovolné výši.Vidíš jej jen ty,nikoli ostatní.Vyšší trest je ban,např.na pár dní /nepřihlásíš se/.A nejvyšší trest obstavení IP adresy.Tož tak.

Odesláno
  V 30. 12. 2012 v 16:17, Ivan Lelák napsal:

Takže jsem nic neprovedl...:-)

To víš že ne. Možná tenkrát...trochu...dle plovoucích pravidel....když se tu rozpoutalo peklo kvůli Marina Militare...ale to je dnes už minulostí.

• po měsíci...
Návštěvník T.O.M.P.
Odesláno (upraveno)

příště se zamysli než pojmenuješ vlákno

Upraveno uživatelem T.O.M.P.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...