akostelecky Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Ahoj, jsem začátečník a nevím co je to SZ, jak to tady každy píse
akostelecky Odesláno 3. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2012 A další věc by mě zajimala. Jak poznám , ze uz muzu prodat hodinky? Ze mám dostačující počet příspěvku . Diky za odpověd
FraK Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 SZ = Soukromá Zpráva (posílá se kliknutím na levé tlačítko pod označením statusu adresáta). Tj. zpráva, kterou dostane soukromě jen ten, komu jí posíláš.
Dantechno Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 SZ - Soukroma zpravaPocet prispevku vidis u kazdeho tveho prispevku nad datumem tve registrace - aktualne u tebe 32.
gougy Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Ahoj, SZ je Soukromá Zpráva a najdeš ji v pravém horním rohu po rozkliknutí "šipečky" u svého nicku pod oddílem "messenger". Podmínky pro prodej jsou 6měsíců od registrace a 50 relevantních příspěvků (v některých tématech se příspěvky nezapočítávají)
FraK Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Dát si příspěvek do prodejní sekce můžeš tehdy, pokud jsi registrován alespoň 6 měsíců a současně máš elespoň 50 příspěvků na fóru.
VS Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 Proč nemůžu do SZ vložit soubor typu CDR? Když soubor přejmenuji na TXT, tak ho to vezme.
utrejch Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 V 8. 11. 2012 v 8:47, VS napsal: Proč nemůžu do SZ vložit soubor typu CDR? Když soubor přejmenuji na TXT, tak ho to vezme.To je zrejme mazana antivirova ochrana ;-)
Ivan Lelák Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2012 Já snad už nováček nejsem a třeba jsem si toho dřív nevšiml, ale co znamená ukazatel "Warn status" u mých údajů vlevo od příspěvků? Provedl jsem něco ?
bohus76 Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2012 V 29. 12. 2012 v 9:30, Ivan Lelák napsal: Já snad už nováček nejsem a třeba jsem si toho dřív nevšiml, ale co znamená ukazatel "Warn status" u mých údajů vlevo od příspěvků? Provedl jsem něco ?Když například nabízíš repliky či jinak se proviníš proti pravidlům,tak Ti může admin či moderátor udělit status varování v libovolné výši.Vidíš jej jen ty,nikoli ostatní.Vyšší trest je ban,např.na pár dní /nepřihlásíš se/.A nejvyšší trest obstavení IP adresy.Tož tak.
Ivan Lelák Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2012 Díky za vysvětlení. Takže jsem nic neprovedl...:-)
Cyril Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2012 V 30. 12. 2012 v 16:17, Ivan Lelák napsal: Takže jsem nic neprovedl...:-)To víš že ne. Možná tenkrát...trochu...dle plovoucích pravidel....když se tu rozpoutalo peklo kvůli Marina Militare...ale to je dnes už minulostí.
Návštěvník T.O.M.P. Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 (upraveno) příště se zamysli než pojmenuješ vlákno Upraveno 31. ledna 2013 uživatelem T.O.M.P.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se