bengoro Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 Ahoj,Tak jsem si včera udělal výlet do Prahy, a od Matthewa jsem koupil svoje dlouho hledané RS2. Použiju zatím jeho foto, snad se nebude zlobit.
Daemonultimate Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 Krásný kousek,obecně mám nejradši potápky,ale právě u TH mi nic moc neříkaj,zato takovýhle parádní Carrery,to je jiný kafčo. Tak at slouží.
Jiribartl Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 Nádherná kombinace černé, výrazného AR a optimální velikosti, moc se líbí.
African Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 Jsou fantastický, takže velká gratulace a ať ti dlouho pěkně slouží
nAscA Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 gratuluji, Carrery mam v oblibe a tyto jsou moc povedene
bengoro Odesláno 5. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2012 Děkuji. Dělají mi opravdu velkou radost.
kalbien Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 Gratuluju! shodou okolnosti mam od vcerejska na ruce stejny model, v cerno / kovove... nafotim a udelam si taky chlubici thread
sashator Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 Velká gratulace!!! Klasický Carrery byly dříve moje vysněné hodinky, no a Grandy to je ještě úplně jiná liga.
kuncák7 Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 Parádní hodinky, víc k nim nemám co dodat. Jen ti tiše závidím.
Návštěvník pitrs182 Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 Nó kolego, tak tohle je velká paráda Gratulace.P.S. Víc fotek prosím:-)
belkov Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 Parádní hodinky,mám je asi 2 roky ovšem jak mi slábne zrak tak čísla ve výsečích/vteřiny,stopky/nemám šanci zahlédnout. Takže jen pro ostříže
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se