Přejít na obsah

Bell Ross 123 vs. Steinhart L.E. aneb

Wosel a dvě kupky sena  

55 hlasů

1. 1. Co má Roman udělat?

• Nechat si Steinharty
      41
    • Pustit Steinharty a koupit Bell Ross
      14

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nechal bych si Steiny ( jsem ovlivněnej tím, že jsem na klasický pilotky ) a jestliže jsou tak špatně k sehnání, co uděláš, až se ti po nich zasteskne a budeš je chtít zpět ??? Jak ti tu už někdo radil- prodej ty B ( ale ty se zase víc líběj tobě ), tak nevím. Každopádně za sebe- Steiny neprodávej.

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Nech si Steinharty! Ale kecat ti do toho samozřejmě němůžu- mně se B&R nelíbí, takže bych to měl jednoduchý. Ale hlavně podle mýho pro šteiny mluví ta jedinečnost- jakmile je prodáš, tak už se k nim zpětně jen tak nedostaneš!

Upraveno uživatelem sashator
Odesláno

Nechal bych si Steiny ( jsem ovlivněnej tím, že jsem na klasický pilotky ) a jestliže jsou tak špatně k sehnání, co uděláš, až se ti po nich zasteskne a budeš je chtít zpět ??? Jak ti tu už někdo radil- prodej ty B ( ale ty se zase víc líběj tobě ), tak nevím. Každopádně za sebe- Steiny neprodávej.

prodat béčka radil Lolohh, ale toho Magistrát hl. města Prahy zbavil exemplárně svéprávnosti. Tohle přece nemůžu jen tak prodat :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Za mě taky- můžeš, ale Steiny prostě neseženeš ( to co jsi ted nafotil, ty Bečka, to prostě seženeš, když to přeženu, na každým rohu ). Bude to samozřejmě tvá volba a až si tu budeš trhat vlasy, žes Steiny neměl prodávat, já se ti smát nebudu, ale bude se vtírat věta klasika- já ti to říkal.

Odesláno

Béčka neprodávat!! :sad01_anim: Ale co se týče Steinhartu, tak by mě neobměkčilo ani to, že je to limitka a šli by do světa" Tato firma mě nikdy neoslovila a prostě nemá, jak se tady rádo říká koule, kdež to Bell Ross je má a dost velký, proto jsem také hlasoval pro 123 :smile_anim: A už se nám to zamotává, hi hi, ale můj názor je, na nikoho nedávej, pokud se ti Steinhart líbí, tak si je nech, zrovna ta tvoje limitka je i docela zajímavá"

Odesláno

Vobec nie si chronomagor... Menit sa to musi, inak to zesmradne...

ale já je mám jen měsíc...............................................necelej :crying_anim:

Odesláno

ale já je mám jen měsíc...............................................necelej :crying_anim:

Takže jsi jasnej chronomagor :smile_anim: a jsi tu správně.

Odesláno

Za mě taky- můžeš, ale Steiny prostě neseženeš ( to co jsi ted nafotil, ty Bečka, to prostě seženeš, když to přeženu, na každým rohu ). Bude to samozřejmě tvá volba a až si tu budeš trhat vlasy, žes Steiny neměl prodávat, já se ti smát nebudu, ale bude se vtírat věta klasika- já ti to říkal.

čoveče já nevím... tyhle Béčka jsou třeba aktuálně na chrono 24 v sedmi kouscích a na tahu jedny. Není breitlingen jako breitlingen :)

Odesláno

Chlapi, ja to vidim tak, ze tu pustim do fora belly, ktore budu putovne. Tieto vintage som tu na fore este nevidel, takze je mozne ze budu jedine v obehu. Myslim ze uz su viac menej predane, takze uvidime ako to dopadne.

Odesláno

Hrnečku vař!!! A máš oboje.Ale jak už jsem psal,počkej co se vyvrbí.Tyhle mají oboje něco do sebe a připadá mi to jak přešlap na místě,nikoli kupředu levá :D

Mno, vzhledem k tomu, ze jsem mel za poslednich 5 let 41 hodinek, a z hodinek okolo kila mi chybi jen rolady (treba iwc 4x) se kupredu leva uz blbe hleda. Ja asi budu takovej ten preslapovac :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...