FraK Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Odesláno 9. října 2012 Ahoj, pod mým jménem se objevuje nějaký proužek s nápisem status varování. Chtěl bych se zeptat, co znamená, proč se to u mého jména objevuje a zda je to varování mně nebo přede mnou? Předem díky za vysvětlení tomu, kdo o tom něco ví.
Cyril Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Odesláno 9. října 2012 Přečti si pravidla, tam to někde je. Vidí to u svého jména každý a v případě že bude zlobit, mu tam naběhne "obušek". Takže buď klidný...nic jsi neprovedl.
FraK Odesláno 9. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2012 Aha - tak díky za vysvětlení. Docela jsem si oddych :-). Nenapadlo mě, žo to vidí každý jen u svého jména.
Dantechno Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Odesláno 9. října 2012 Nebo muzes pouzit funkci HLEDANI vpravo nahore nez zalozis vlakno s dotazem.
FraK Odesláno 9. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2012 Většinou se dívám do vyhledávače a vlákna zbytečně nezakládám. Chápu, že je pak těžké se v tématech orientovat. Je to taky myslím první vlákno, které jsem zaločil. Důvodem, proč jsem založil nové vlákno byl můj následující myšlenkový pochod: Myslel, že jsem si, že jsem něco buď udělal špatně (čeho si nejsem vědom) nebo mi někdo z moderátorů omylem dal status varování. Nenapadlo mě, že to každý vidí u svého jména a u ostatních to nevidí. Proto jsem se nepodíval do vyhledávače. Každopádně díky za vysvětlení.
Horhe Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Odesláno 9. října 2012 (upraveno) A když tam nějaký varování mám, jak se toho zbavím? Za poslední kvartál už jsem docela hodnej kluk. Upraveno 9. října 2012 uživatelem Horhe
Dantechno Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Odesláno 9. října 2012 To mas z protekce , na kazdyho jinyho bych se vykakal.
bandicoot Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Odesláno 9. října 2012 A co ja, mam to tam od leta za blby kecy a ty uz kd ty doby nemam...
Dantechno Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Odesláno 9. října 2012 Ty mas smulu, ses prohnanej parchant
bandicoot Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Odesláno 9. října 2012 Kdyz ja bych chtel nejaky poradny, "blby kecy" mi prijdou moc soft...
Frantik Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Odesláno 9. října 2012 Kdyz ja bych chtel nejaky poradny, "blby kecy" mi prijdou moc soft...Hele na diskuznim foru je to podle me ok
Baker Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Odesláno 9. října 2012 A co ja, mam to tam od leta za blby kecy a ty uz kd ty doby nemam...Dneska delam samy dobry skutky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se