Rado9 Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Yes uz som to pochopil. Treba to podvihnut trosku aby sa to sroubovanim krytu dotlacilo. Uz to drzi. Dakujem vsetkym za rady, toto forum je super, super ludia. Odoslané z LG-D802 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Vážení, rozšířila se mi tady taková nepěkná věc s cal.68 - strojek běží- vteřinová ručička běží - minutová ručička stojí- hodinová ručička stojí- datumovka nepřeklopí To vše se děje v pozici, když by mělo správně dojít k překlopení datumu. Zajímalo by mě proč se tak děje a jakým způsobem závadu odstranit. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Vážení, rozšířila se mi tady taková nepěkná věc s cal.68 - strojek běží- vteřinová ručička běží - minutová ručička stojí- hodinová ručička stojí- datumovka nepřeklopí To vše se děje v pozici, když by mělo správně dojít k překlopení datumu. Zajímalo by mě proč se tak děje a jakým způsobem závadu odstranit. Dík to bude spojka plus dvouhmoťák, ještěže to je atmosféra a nemusíš měnit turbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 (upraveno) Já tohle nesmyslné opakování celých dlouhých příspěvků prostě nemám rád. Ed: Místo abych se dověděl něco užitečného, tak roluju sloupci opakujících se příspěvků. Upraveno 3. září 2015 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 to bude spojka plus dvouhmoťák, ještěže to je atmosféra a nemusíš měnit turboToho jsem se bál. Já tohle nesmyslné opakování celých dlouhých příspěvků prostě nemám rád. Ed: Místo abych se dověděl něco užitečného, tak roluju sloupci opakujících se příspěvků.Pohledám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Je to tu už probírané. Vteřinovka má přímý převod a velké ručky třecí. Když se oběhá, tak to už nepřekoná překlopení data. Musí se to kompletně rozebrat a trochu zdeformovat taková trubička. Je to tu někde popsané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Díky Honzo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baz36 Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 Ahoj PrimkařiPoprosím o radu....ma stařičke Primky kal.52 Jdou pouze když jsou v poloze sklíčkem dolu. Položím-li je dynkem dolu tak se zastaví.Ma někdo zkušenost čim by to mohlo být popř jak závadu odstranit?...Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 Zlomena setrvacka.Vymenit. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baz36 Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 Tak jsem setrvacku vymenil...použil jsem z kal.50 jiná nebyla k dizpozici a připadla mi stejna a zatim to vypada dobre hodinky běží ve vsech polohách ted jen aby šli přesně kdyz je ta setrvacka z jineho kalibru. Každopádně dekuji za dobrou radu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 Doporučuji, prohlídnout pořádně, ten ulomený čep tam někde může být, a nadělá další škody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Kluci, jdu na vás s otázkou, mám po výměně cifru a ručiček u PS-||... Teď jsem si všiml, že při nošení se mi seká vteřinovka a nebo jdou hodně do mínusů ... V klidu na stole běží bez problémů ... Na co bych se měl kouknout, nebo mám to hodit raději k hodináři... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 No a pred vymenou se ti to taky sekalo a opozdovalo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Právě že ne, začalo to blbnout až po výměně... Ručičky jsem znovu *domačkával* a do strojku jsem samosebou nelezl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Tak si s tim zkus znovu pohrat. Za to nic nedas. ;-)Vsechno po poradku. Rucky, cifr, profoukni strojek od pripadneho bordelu.Pri skladani dej pozor na spravne ulozeni cifru. Pak rucky. Ty si zkontroluj zda nedrhnou po celych 12 hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 tiez sa mi to stalo, nastastie problem bol v sekundovke, bola moc dohora a sem tam drhla o sklicko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Nezapomnělo se na tu pružnou podložku na hodinovém kole pod ciferníkem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 tiez sa mi to stalo, nastastie problem bol v sekundovke, bola moc dohora a sem tam drhla o sklicko Tak to musela byt do vecka jak prase. :-)To ty sam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 sory, teraz som si uvedomil ze na ps2 je to dost ine. pisal som skusenost s gub glashute chronama,velka sekundovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 A vovovotom to je. ;-)Kdo si hraje, nezlobi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se