Jiribartl Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Na denní nošení se mi zalíbily tyto odolné hodinky Rado z keramiky. Mám možnost zcela nové koupit za celkem rozumnou cenu. Co vy na to, není to zbytečný přepych.Díky za případné reakce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
quest987 Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Nic neni zbytecny prepich. Nebere mne tedy moc tvar pouzdra, radsi mam radu Original a nebo ty hranate.Zavisi co je rozumna cena
Quido Morava Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 Rado má hodně lidí rádo já u nich beze zbytku uznávám ty materiály, co se týče odolnosti a kvality zpracování, nicméně mne nepřirostly k srdci... vadí mi ten až neskutečný a dokonalý lesk...... leč, když tobě se líbí, proč ne, jdi don ich, je to každopodádně kvalitní a renomovaná značka, ale to ty víš PS: když si trochu zafilosofuji, tak přepych je vždy zbytečná záležitost, ale na druhou stranu, proč si neudělat radost a nepohladit své ego
bandicoot Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 Co alternativa? keramické Junghans Forcenebo ocelové Junghans Spektrum Mně je ten Junghans sympatičtější...
Daemonultimate Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 Jeden čas jsem nosil keramickej náramek,taky se mi poškrábal,tak jako všechno,ale tyhle Rada na mě dělaj trochu dojem zženštělejch hodinek.Nehledě na velikost,nemůžu si pomoct.
Quido Morava Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 Co alternativa? keramické Junghans Forcenebo ocelové Junghans Spektrum Mně je ten Junghans sympatičtější... to máš, pravdu mně taky... ale pořád je to lesk, jak na psích kulkách
Frostie Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 (upraveno) Každopádně si myslím, že víc užitné hodnoty přinese Junghans Force, ale to je věc vkusu každého soudruha... Na těch Rado by mi trochu vadilo, že se neprezentují jako Swiss Made, alespoň ne na ciferníku... Upraveno 12. října 2012 uživatelem Frostie
Quido Morava Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 ještě jednou se musím ozvat a souhlasit s příklonem k Junghans - opakovaně jsem se přistihl, že okukuji tyhle, i když cena je už ve srovnáni s těmi Rado trošku jinde (no ale zase ten solar, že...!) ....zatím pořád, coby stará konzerva, nějak nemohu zkousnout ten lesk... ale možná je to jen otázka času
Jiribartl Odesláno 12. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2012 Rado se vyznacuje vesmes silne osobitym designem danym prave tou keramikou. Clovek by je poznal i poslepu. Kdyz se na ne divam, srovnavam je s Neckarem, o kterem kdosi davno prohlasil, ze je tak osklivej, az je hezkej. Nebo s vinem, ktere popijel kral Karel s Buskem z Velhartic: ).No nic, pujdu se podivat k Brozovi do pasaze Alfa na Jungy. Ale to Rado me laka...
Quido Morava Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 kasli na nas - vem co se libi Tobe... !
Jiribartl Odesláno 12. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2012 To vis jsem "vaha" a tak nasloucham i vas nazor na foru...
Daemonultimate Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 Myslím,že je stejně řeč o výhodné ceně na Rado,otázkou je,stejně výhodná cena pro Junghans?Jestli ano,pak není co řešit,jestli ne a ty Rado se Ti naživo líbí,také není co řešit.Materiál osvědčený,kvalita značky taky,jen ta zženštělost,ale třeba to v reálu tak nevyznívá.
Krrtek Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 Je fakt že jejich "dizajny" jsou originál!Mám tyhle:http://www.rado.com/en/watches/new-original/rado-original-automatic-658.0639.3.016.htmlChvíli jsem si na ně zvykal, ale nakonec je miluju.Jen doporučuji!
Quido Morava Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 popravdě, nemít malý cifr (pro mne - jsem už trochu slepý), tak už mám doma tyhle... ale jako značka mne stejně ty Junghansy táhnou více, přesně nedokážu ani vysvětlit proč...;-)
Jiribartl Odesláno 13. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2012 I po těch jsem koukal, ovšem velikost cifru mě též dojala. Junghansy jsem v chudší nabídce u Brože viděl a nevypadají zle, i když, keramiku tam neměl, protože jak jsem se dozvěděl, je vyprodaná. Jinak cena Rado je víc jak 40 % nižší, a to je lákavé, neboť jde o zcela nové hodinky v komplet balení a zárukou.
Daemonultimate Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Rado je dobrý,když se Ti líbí a je taková sleva,tak do něj jdi a nic neřeš
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se