Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Do Prahy mám cestu, takze je pujdu okouknout vsechny...

Mas urcite pravdu, ze na zivo to bude všechno jinak ;)

To sto%,sklíčka,antireflex,zpracování,rozměry,jak padnou na ruku,každej detajl bude vypadat jinak.A nech si rovnou i poradit,třeba vyštrachaj něco :speak_cool: a napiš jak jsi dopadl.

Odesláno

To sto%,sklíčka,antireflex,zpracování,rozměry,jak padnou na ruku,každej detajl bude vypadat jinak.A nech si rovnou i poradit,třeba vyštrachaj něco :speak_cool: a napiš jak jsi dopadl.

Zastav se určitě do Koscomu, mají tam ty FC (já už je tam dvakrát jako dárek kupoval:DD ale v quartzu) opravdu naživo působí skvěle. Zrovna mám v autě jedny po cca 3 letech tvrdého zacházení a vzhledem k tomu, co s tím brácha dělá za psí kusy, nevypadají až tak špatně a i balení je líbivé.

Asi bych si ještě sesumíroval co ocení ten obdarovávaný (třeba je patriot a Liney s rytinou na dýnku od skutečného Eltonu jsou imho hodně dobrý, nebo bude šťastnej za švýcary, to se musí brát do úvahy.

a v Chronoshopu ses díval? tam se taky musíš zastavit ;)

Odesláno

Zvaž,jak dalece se ten tvůj známej zajímá o hodinky,tady když řekneme Prim,víme o co jde,ale když to řekneš někomu venku...těžko to ocení,pakli-že nemá určité povědomí.A když se ho zeptaj cos dostal-Primky,no to se předali . :notworthy: Nic proboha proti Primkám,ani těm historickým a už vůbec ne proti těm moderním,ale jistě se mnou budete souhlasit,že kdo má pouze všeobecné povědomí o hodinkách,těžko takový dar docení :notworthy:

Odesláno (upraveno)

Ahoj, není ta quartzová Linea tahle? Fotka z předchozího příspěvku je automat za 29 500.

To je jedno, ty hodinky jsou stejný, rozdíl je v nafocení.

U Liney se dá vybírat z ciferníků (stříbřený, bílý a černý), ruček (šípové a Linea), plus jejich barva (zlacené, rhodiované, lakované - modře, černě, bíle). Logo může být Prim Manufacture i tohle staronové.

Střeva ti tam taky dají jaký chceš. S quartzem je to za uváděnou cenu, pak ještě jde kal.68 (20.000), kal. 96 (o litr víc) a nakonec kal. 98.

Rozdíl v použití kalibrů na fotce nepoznáš, datový okno je u všech na stejným místě. Nápis v počtu rubínů (jewels) tam být nemusí)

Edit: myslím že ta fotka je upravená v PC

Upraveno uživatelem financ
Odesláno

Tak jdu z toho Koscomu. Jak jsem predpokladal, zamiloval jsem se do 57 hodinek bezhlave, a do 35 shlave... Nastesti si me tam nikdo ani nevsimnul...teda vsimnul, ale ten pohled rikal "stojis u blbe vitryny pobudo!" Kazdopadne ty FC jsou hodne pekny! Alpiny moc velky, ale jsou tam i FC podobneho stylu jako ty Alpiny. No a favorit Oris, tam v tom starsim stylu co mám na fotce jsou jen v cerny variante. Ve svetly jen ty novejsi, ale ty jsou za 26000, to uz je moc a vic se mi libi ten starsi vzhled. Kazdopadne ty Orisy v cerny jsem puvodne vubec nechtel, ale na zivo me chytly za srdce! Tak ja teda zase jakoze nevim... Favorizuji timto cerny Orisy a FC s gilosem a Brequetima ruckama... Howgh!

Odesláno

To je v poho...kdyz si me nevsimaji, jsem zpruzenej...kdyz si me vsimaji jsem zpruzenej...

Kazdopadne mám v tom lepsi prehled a jak nad tim premyslim, asi to budou ty cerny Orisy

Odesláno (upraveno)

Mě by se u těhle oblekovek líbil kompromis,světlej cifr a stříbrný,nebo černý indexy,nebo zlatý,ale né to zlato kolem sklíčka,to je už moc.Z těhle dvou možností radši tu černou,ale taky tomu pořád něco chybí.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Souhlasim s Tebou...bral bych ty svetly bez zlata kolem.

A muzes mi verit ze na zivo mi na tech cernych nechybelo vubec NIC!

Ba naopak premyslim, ze "panovi" pujdou FC a cerne Orisy budu mit JA :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...